crna magija boje

Magija boja

Odeća narandžaste boje daje snagu polnim organima.

Zidovi i nameštaj jačaju volju.

Kanirana kosa čini osobe veselijim.

Narandžasti detalji i amajlije vode ka euforičnosti i kreativnosti.

Odeća narandžaste boje daje snagu polnim organima.
Odeća narandžaste boje daje snagu polnim organima.

Diže potenciju

U najstarijoj medicini u civilizaciji (Ajurvedi) tvrdi se da je to topla boja koja budi emocije i strast, pre svih polnu. Zato je moglo bi se predpostaviti, mnoge žene koriste pa čak i svoju kosu boje kanom izazivajući na vrhovima narandžasti odsjaj. I po Ajurvedi, svaka hrana ili tečnost koja se drže u narandžastoj šolji ili tacni bude potenciju kod onog ko to konzumira. Ali, treba biti i pažljiv jer ova boja pojačava apetit i stimuliše želudac na otvaranje.

Budi euforičnost

Ali ona je i opojna pa budi i strast za vanlučnim saznanjima. Da se to zaključiti iz činjenice da pripadnici hinduističkog religioznog klana Hare Krišna koriste narandžaste toge u najsvečanijim prilikama. U tim odorama, pripadnici ove religije mogu satima sedeti i pevati duhovne pesme.

Jača volju

I dosadašnji psiholozi ističu da narandžasta boja jača volju pa da, kad god neko padne u depresiju ili lenjost, treba da obuče nešto narandžasto i da često stoji pred ogledalom. Isto se dešava i kad nosimo nakit narandžaste boje.

Suzbija gordost

Da narandžasto suzbija gordost i čini osobu prijemčivom i simpatičnom okolini zaključeno je na osnovu ćilibara – smole drveća od koje se prave amajlije i nakit. Ćilibar je poznat kao sredstvo koje umiruje živce i budi osećaj radosti.

Širi društvenost

Tvrdi se da oni koji nose nakit od ćilibara stalno uz sebe postaju mudriji, kreativniji i vitalniji. Oni koji se bave merenjem talasnih dužina boja i uticajem tih talasa na biljke, životinje i ljude.. kažu da energija koja se transformiše preko narandžaste jeste otvorena i druđtveno aktivna. Pruža osećaj dobrodošlice, prijateljskog raspoloženja. Eksperimenti su pokazali da narandžasta boja pomaže pri smanjivanju depresivnih osećanja i lečenju pada samopouzdanja, jer podstiče optimizam. Takođe, podstiče saradnju i rad u grupi.

Podstiče radoznalost

Ova boja podstiče radoznalost i želju za istraživanjem. Dodatno se zato preporučuje u stresnim situacijama jer se brže prevazilaze u narandžastoj garderobi ili okruženju. Valjda nam zato i narandžasti sok iz voća ili narandžasti vitamin C momentalno daju novi podsticaj i izdržljivost za napore.

Da li i vama narandžasta boja budi i izaziva slična osećanja?

Podelite sa mnom u komentarima ispod.

Karlo

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž