Uputstvo kako da redovno dobijate vas precizan horoskop:

1.Podelite iznad na (Share) ovu stranicu na Facebooku.

2. Kliknite ispod na PRIJAVI SE polje.

Besplatni mesecni horoskop

Vaš horoskop za: Juni 2022

Mesečni horoskop za juni

Korak po korak bližimo se letu i u drugom delu juna zakoračićemo u njega. A na ulasku u ovaj mesec Sunce i Mesec su u znaku Blizanaca, Pluton je retrogradan u Jarcu, Saturn je u znaku Vodolije a Neptun u Ribama. U znaku Ovna nalaze se Jupiter i Mars a u znaku Bika Venera, Uran i retrogradni Merkur.

3-eg juna Merkur kreće direktnim hodom u znaku Bika. Očekuje nas njegovo sporo pomeranje i kvadrat sa Saturnom iz Vodolije – sve aktuelno do 13-og juna. Kvadrat ove dve planete govori o zahtevnom finansijskom, mentalnom i fizičkom periodu ali isto tako i periodu u kojem ćemo pokušavati da pronađemo rešenja za probleme koji se već duže vreme gomilaju.

4-og juna Saturn kreće retrogradnim hodom i pred nama je više od četiri meseca retrogradnosti ove planete. Vraćaće nas na probleme koje smo potisnuli, preskočili ili zaboravili u potpunosti. Ukazuje na potrebu za rešavanjem porodičnih, privatnih, poslovnih i emotivnih dilema. No, isto tako – uticaj retrogradnog Saturna biće od pomoći onima koji žele da završe sve ono što je ostalo nedovršeno, kao i da se oslobode tereta koji ih opterećuju i koče u životu. U svemu novom što želimo da pokrenemo, suočavaćemo se sa naglašenijim preprekama i otežanjima.

13-og juna Merkur prelazi u znak Blizanaca, znak kojim vlada i u kojem ispoljava svoje pune potencijale. Uz podršku Saturna, Jupitera i Marsa – doneće nam period sa više pokreta, aktivnosti, dešavanja, osetićemo se opuštenije, lakše sa više volje za životom. Period je povoljan za kratka putovanja, dogovore, planiranje letovanja. Puno vedrije komunikacije i živosti.

Istog dana imamo pun Mesec u znaku Strelca. Ovaj pun Mesec je povoljno pozicioniran, u dobrom aspektu sa Saturnom, Jupiterom i Marsom i ukazaće na povoljnosti koje nas očekuju i bolje raspoložeje koje je prisutno.

21-og juna Sunce prelazi u znak Raka i zvanično otvaramo letnju sezonu a Rakovima želimo srećne rođendane.

23-eg juna Venera prelazi u znak Blizanaca, donoseći ljubavi na putovanju, brze kontakte, mnogo emotivnih priča i pričica – generalno rasterećenje u emotivnim odnosima. Ovo je povoljan period i za finansije, trgovinu i bavljenje dodatnim poslovnim aktivnostima.

29-og juna očekuje nas mlad Mesec u znaku Raka. Tema za naredni period su porodica i porodični odnosi, ali i emotivni život.

Kada pogledamo celokupnu sliku, jun možemo podeliti na dva dela sa potpuno različitim energijama. Prva polovina je dosta obojena težinom, sporošću i komplikovanim situacijama kojima moramo posvetiti vreme i pažnju, dok drugi deo meseca ipak donosi više lepršavosti, dešavanja, pozitive.

A to nam je svima toliko potrebno, zar ne?

Budite dobro i uživajte u junu mesecu (makar u njegovoj drugoj polovini). Srećno!!!

OVAN

Ljubav

U prvoj polovini juna može često postojati zategnuta atmosfera između partnera i vas. Tenzija će se vrteti oko prošlosti, oko grešaka i partnerovih i vaših, oko nekih tema koje su oboma zahtevne, naporne, čak opterećujuće. No, postojaće volja i potreba kod oboje da se ovo konačno prevaziđe i mnogi od vas će i uspeti u tome. Radite na komunikaciji u vezi i ne gurajte neugodne teme pod tepih jer će izaći, kad tad. Druga polovina juna je neuporedivo lakša, vi ćete imati jaku inicijativu koju će partner prihvatati. Ovo je period koji je povoljan i za zajednička putovanja i odmor. Oni koji su u dužim vezama mogu u poslednjoj dekadi juna doneti odluku o zajedničkom životu ili ulasku u brak. Slobodni Ovnovi – prvi deo meseca će vraćati neke ljude u vaš život, kontakti će se obnoviti, možda ponovo pokrenuti stare priče. U drugom delu meseca potpuno novi ljudi ulaze u vaš život. Imaćete više emotivnih prilika, pa izvolite birajte.

Posao

Oscilacije u sektoru finansija takođe će vas mučiti tokom prve polovine meseca. Rashoda i troškova će biti dosta, a izaći će na dnevni red i neplaćene ili zakasnele obaveze. Olakšanje i stabilnije funkcionisanje sledi u drugom delu juna. Poslovno – neke situacije, projekti, dogovori – ići će sporije od vaših očekivanja a usporavaće vas i povremeni papirološki problemi. Ne odustajte i ne gubite motivaciju. U drugom delu juna pokrenućete značajne poslovne poteze, saradnje. Dobar period za promenu ili nalaženje posla.

Zdravlje

Mlađi Ovnovi – uglavnom dobro, povremena mogućnost alergija, glavobolja i problema sa sinusima. Stariji mogu imati češće hronične tegobe.

BIK

Ljubav

Mars će tokom celog juna boraviti vama iza leđa, u polju tajni zajedno sa Jupiterom koji se takođe nalazi u ovom sektoru – naravno, ne kod svih ali kod pojedinih zauzetih Bikova ovo može aktivirati flertovanje, udvaranje, pa i nešto više od toga. Posebno je prva polovina juna „osetljiva“ po ovim pitanjima – pažnju vam mogu privući osobe sa kojima imate razliku u godinama, pa i bivši partneri. Generalno gledano – komunikacija sa voljenom osobom će biti komplikovanija i imaćete manje vremena jedno za drugo tokom prve dekade meseca. Ostatak perioda je povoljniji, a ukoliko biste da otputujete negde – poslednja dekada juna je savršena za tako nešto. Slobodni Bikovi – sem mogućnosti za prošlost i tajne ljubavne priče, imaćete vi priliku i za nove ljubavne početke i to najpre tokom druge i treće dekade juna. Pitanje je koliko će novozapočeti odnosi biti trajni, ali će vam svakako doneti uživanje i uzbuđenje.

Posao

U prvoj polovini meseca očekujte sporo odvijanje svih planova, teškoće u dogovorima i sa vama bitnom papirologijom. U tom periodu biće problema i u komunikaciji na dnevnoj bazi sa kolegama, pa i sa nadređenima. Biće potrebno dosta vašeg strpljenja da se ovaj period pregura. No, dosta toga ćete uspeti da raščistite i stabilizujete situaciju do polovine meseca, a tada vas očekuje jedan brz i aktivan period sa mnogo aktivnosti, obaveza, ali i sa poboljšanjem finansija. Nove poslovne ponude krajem meseca.

Zdravlje

Brže ćete se umarati i imati problema sa spavanjem u prvih desetak dana meseca. Pazite da se ne povredite a hronični bolesnici neka se pridržavaju saveta lekara.

BLIZANCI

Ljubav

Tek poslednja dekada meseca slobodnim Blizancima donosi prave ljubavne šanse, pogotovo ukoliko žele nove osobe u svom životu. Sve do tada vi ćete biti ili pod uticajem prošlosti ili ćete imati mogućnosti za kratkotrajnu avanturu ili flertovanje. Ta poslednja dekada daje vam šansu da započnete nešto što može potrajati i oko čega se vredi potruditi. Ukoliko ste zauzeti – ljubav vam tokom prve polovine meseca baš i nije prioritetna stavka. Bavićete se nekim ličnim temama i dilemama – možda vezanim za porodicu ili poslovni segment. U drugoj polovini juna bićete rasterećeniji, u svojoj energiji i odnos sa emotivnim partnerom će funkcionisati bez zastoja. Kod pojedinih zauzetih Blizanaca naglašena je mogućnost flertovanja, pa čak i preljube, ulaska u tajnu vezu i to naročito tokom druge dekade meseca. Ovo je nešto gde se možete pre ili kasnije „opeći“ pa pokušajte da ne komplikujete sebi život.

Posao

Prvih desetak dana meseca iskoristite da obavite sve ono što je ostalo propušteno ili nezavršeno, ispravite greške, vratite dugove, sredite papirološka pitanja – i raščistite sve za ostatak juna koji vam donosi povoljnosti i dobre prilike vezane za posao. Otvorene su vam šanse koje se vezuju za inostranstvo, za saradnju sa stranim firmama, ali i državnim i javnim ustanovama. Imaćete podršku za svoje planove, a od ulaska u treću dekadu juna i finansijski segment će krenuti uzlaznom linijom.

Zdravlje

Bezvoljnost, problemi sa spavanjem i manjak energije biće prisutni u prvoj polovini juna. Ostatak meseca je zdravstveno povoljan za vas.

RAK

Ljubav

Partner će većim delom juna biti zauzet svojim obavezama, poslom ili će rešavati porodična pitanja. I vi ćete imati neke svoje izazove pa ćete teško pronalaziti vreme jedno za drugo tokom prve dve dekade meseca, što može proizvesti probleme u komunikaciji, zatvaranje (naročito vaše) i napetu atmosferu u odnosu. Trudite se da ovo regulišete i ispravljate koliko možete, a poslednjih desetak dana meseca ipak iskoristite da odete negde zajedno i pokrenete bolju energiju i stabilnost u odnosu. Neki Rakovi mogu imati ljubavne izazove tokom druge i treće dekade juna – izazovi mogu dolaziti kroz posao ili preko okoline, komšiluka. Slobodni – vi se opustite i ovaj mesec posvetite sebi, prijateljima, članovima porodice. Resetujte se. Ljubavne prilike – i stare i nove – dolaziće onda kada ih najmanje očekujete, iznenada. Ipak, nije trenutak da gradite nešto ozbiljno, pustite neka vreme pokaže da li vredi i koliko.

Posao

U poslovnom okruženju može biti napetosti – i u odnosu sa saradnicima, ali i atmosfera će generalno gledano biti užurbana, vrlo često sa jakim tempom i kratkim rokovima. Do polovine meseca je period kada trebate završavati nedovršene poslove, projekte, dogovore ili papirološka pitanja, a u drugom delu juna imate već šansi za pokretanje novih poslovnih priča. Baš sredinom meseca moguć je plodonosan poslovni put ili dobar dogovor koji vam odgovara. Finansijski niste stabilni, ali bolje krajem juna.

Zdravlje

Potreban vam je odmor, a druga polovina juna je savršena za tako nešto. Manji problemi sa imunitetom, spavanjem a u prvoj dekadi juna – meteoropatske tegobe.

LAV

Ljubav

Ukoliko zanemarimo prvih desetak dana juna u kojima komunikacija sa voljenom osobom neće baš uvek biti sjajna i često će na dnevnom redu biti teme oko kojih ne uspevate baš lako da se dogovorite – ostatak meseca je više nego dobar. Sledi vam period opuštenosti, uživanja, druženja sa zajedničkim prijateljima, putovanja. Leto je uvek vaše vreme, period u kojem koristite svaku priliku da budete u pokretu, okruženi onima koje volite. Što se slobodnih Lavova tiče – prva polovina meseca može vas dovesti u kontakt sa onima koje dugo niste videli ili sa bivšim emotivnim partnerima. Neke priče sada mogu biti obnovljene, ali samo ukoliko ste i druga strana i vi spremni na promene. Drugi deo juna otvara nove ljubavne šanse – preko putovanja, društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Upoznaćete neke zanimljive osobe i sigurno je da će biti onih koji će privući vašu pažnju. Postoji šansa za razvoj odnosa.

Posao

Što se finansijskog segmenta tiče – lakšu situaciju, redovnije prilive i manje troškova možete očekivati u drugom delu meseca. Rešavajte se dugovanja, ne gomilajte ih. Generalno gledano – poslovni segment će biti prilično napet najviše u prvoj dekadi juna, mada će se i u drugoj provlačiti nešto lošija energija i zategnuti odnosi sa saradnicima i nadređenima. Sve ono što se vezuje za strance, saradnju sa inostranstvom, državne ustanove – od ulaska u drugu dekadu krenuće intenzivnijim tempom napred.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet, mogući problemi sa varenjem i hronične tegobe biće aktivniji u prvoj polovini meseca. Ostatak juna je zdravstveno prilično povoljan. Budite fizički aktivni.

DEVICA

Ljubav

Skoro celu prvu polovinu juna vi ćete se baviti svojim prioritetima, najpre poslovnim mada u obzir dolazi i porodična tematika. Ovo ne mora da donese zategnutu atmosferu sa voljenom osobom, ali će ceo odnos biti u nekoj formi blagog zastoja, „na čekanju“. Vodite računa samo da zbog manjka vremena koje možete da posvetite partneru – on ne posumnja da se nešto drugo dešava kod vas – da se odvajate i sklanjate zato što ste zainteresovani za nešto „sa strane“. Iako vam i drugi deo juna donosi dosta obaveza, ipak ćete u ovom periodu uspevati da se organizujete bolje, pa će samim tim biti i više prostora za zajedničke trenutke. Ukoliko je moguće – isplanirajte tokom druge ili treće dekade kratak put – prijaće vam oboma i resetovati vaš odnos. Slobodne Device – prvi deo meseca se vezuje za prošlost, dok u drugom već može biti emotivnih prilika i to najpre kroz poslovni segment ili kroz izlaske, putovanja.

Posao

Trenutno je sve što se vezuje za posao i obaveze u fokusu i tako će ostati tokom celog juna. Što se finansijskog segmenta tiče – bićete zadovoljni, mada vam tokom druge dekade meseca sledi serija što planiranih, što neplaniranih troškova koja će u priličnoj meri isprazniti vaš novčanik. Generalno – imaćete problem sa organizacijom u prvoj dekadi meseca jer se mnogo toga nagomilalo i treba biti rešeno što pre. Druga i treća dekada juna donose lako obavljanje i korektno funkcionisanje.

Zdravlje

Meteoropatske i hronične tegobe (naročito sa koštano zglobnim sistemom) biće prisutne u prvoj dekadi juna. U ostatku meseca – dobra energija.

VAGA

Ljubav

Ako ćemo da pričamo o povoljnim i “čistim” mogućnostima za ljubav kod slobodnih Vaga – e, onda ćete morati da sačekate poslednju dekadu juna. Jer, tokom prve i druge – može doći do brzinskog zaljubljivanja, ali je pitanje da li će ovo ostati samo na nivou avanturice. Takođe, neki od vas biće previše okrenuti ka prošlosti i samim tim – zatvoreni za nove ljubavne šanse. Ta treća dekada donosi vrlo zanimljiva poznanstva koja već mogu ići u pravcu nekih ozbiljnijih ljubavnih priča. Savet za vas je da u ovom mesecu ne žurite i da se ne vodite samo strastima. Zauzete Vage – te prve dve dekade juna koristite da se istovremeno bavite sobom (šta vi hoćete i želite) ali i odnosom – potrebno je ozbiljno porazgovarati o nekim temama koje već dugo potkopavaju stabilnost veze i rešiti ih. Treća dekada vam donosi opuštanje, pozitivniju atmosferu, više razumevanja sa partnerom i mogućnost za zajednički put.

Posao

Tokom većeg dela juna finansijski segment će biti u prvom planu. Treba rešiti zaostala dugovanja, uložiti novac pametno i pokušati da se kontrolišu troškovi. Sledi vam glavobolja po ovom pitanju, ali i pozitivno razrešenje i bolje funkcionisanje u ostatku meseca. Poslovno – lošija organizacija, manjak volje i ne baš dobra komunikacija sa saradnicima, kao i mogućnost papiroloških problema – sve je to prisutno do polovine juna. Uložite više snage u svoje planove, početak jeste spor ali ćete kasnije biti zadovoljni.

Zdravlje

Osetljivo grlo i disajni putevi, naročito do kraja druge dekade juna. Vodite više računa o ishrani i pokušajte da što više budete u pokretu, šetnjama, u prirodi.

ŠKORPIJA

Ljubav

Nepovoljni aspekti koji utiču na vaše polje partnerstava biće naglašeno prisutni u prvoj polovini juna. Izbaciće u prvi plan lošu komunikaciju sa voljenom osobom ali i gomilu starih tema i pitanja koje do sada niste rešavali i koje ste potiskivali, nespremni da se njima dublje bavite. Savetuje vam se da se ozbiljnije bavite komunikacijom i odnosom sa partnerom, da ne izbegavate teške teme – jer ukoliko ovo ne budete rešili sada, sve će ponovo doći na dnevni red tokom jula i avgusta a tada može biti dodatno komplikovano. Preispitajte i svoje stavove i ponašanja – nisu greške samo kod voljene osobe, postoje i kod vas. Slobodne Škorpije – možete na dve strane u junu – ili da se vraćate unazad u prošlost ili da pokrećete neobavezne priče, najpre zasnovane na strasti – koje mogu biti prilično fatalne. Mnoge Škorpije će konačno rešiti tu prošlost koja ih opterećuje i biti spremne za nove ljubavi od jula meseca.

Posao

Ulagaćete ogromnu količinu energije u sve što se vezuje za posao i rezultati svakako neće izostati, naročito finansijski – posebno od drugog dela meseca. Doduše, slobodno računajte da vam je prva polovina juna komplikovana – biće tu mnogo rešavanja papiroloških pitanja, biće lošije komunikacije sa saradnicima a dogovori će se otezati i odugovlačiti. No, sve ono što bude delovalo kao da je blokirano i nemoguće za ostvariti u početnoj fazi – uspećete da rešite i da budete zadovoljni svojim napretkom.

Zdravlje

Prva polovina meseca – meteoropatske tegobe, problemi sa koštano zglobnim sistemom, hronična zdravstvena pitanja koja se aktiviraju. Drugi deo meseca – dobra energija.

STRELAC

Ljubav

Partner do polovine meseca može biti povučeniji nego inače, sa malo prostora za vas i vrlo često ćutljiv i zatvoren – što eventualno može aktivirati vaše sumnje i preispitivanja šta se kod njega dešava. Nije da ne postoje šanse da voljena osoba nešto mulja, ali one su prilično male – mnogo je jača varijanta da je okupiran problematikom, brigama, da mnogo toga pokušava da reši u ovom periodu. U drugom delu meseca vaše sumnje će se razvejati jer će se voljena osoba vratiti u svoju energiju, aktiviraće se i vaš odnos će krenuti ka popravljanju i ka više zajednički provedenog vremena, a mogući su i planovi oko putovanja ili vikenda van grada. Slobodni Strelčevi – prošlost vas neće pustiti (a nećete ni vi nju). Moguće je da neki kontakti budu obnovljeni, pa čak i ponovni početak ljubavne priče. Drugi deo juna je savršen za opuštanje, odmor, uživanje, mnogo druženja – ali i za nove osobe u vašem životu.

Posao

Najbolje bi bilo makar prvih desetak dana juna iskoristiti za odmor i pobeći od svega. Ukoliko to niste u mogućnosti – slobodno računajte da će vam ovaj period biti jako zahtevan. Obaveza je mnogo, a vi nećete baš uvek imati volje i živaca da se borite i sa njima, ali i sa saradnicima sa kojima se ne razumete i kočite jedni druge. S druge strane, ipak ćete u ovom periodu rešiti mnoga pitanja koja vas opterećuju, tako da vam je ostatak juna dosta lagodan i opušten. Finansije – nije sjajno, ne rasipajte se.

Zdravlje

Slabiji imunitet, ponavljanje zdravstvenih tegoba a kod starijih Strelčeva hronična zdravstvena problematika – biće aktuelni u prve dve dekade juna.

JARAC

Ljubav

Mnoge će slobodne Jarčeve pratiti ljubavna prošlost tokom većeg dela juna, naglašeno u prve dve dekade meseca. Moguća je obnova kontakta sa bivšim simpatijama ili ljubavima a da li će se to razviti u pravcu obnove odnosa – zavisiće od toga da li ćete ponavljati iste greške u komunikaciji ili biti spremni da se drugačije postavite jedno prema drugom. Niste u potpunosti zatvoreni ni za nova dešavanja, i to najpre sredinom meseca. Generalno gledano, a ovo važi i za slobodne i za zauzete – retrogradnost vašeg vladara doneće vam period preispitivanja – šta je ono što vi zaista želite od ljubavi i da li ste spremni da se zbog nje menjate. Kada su ti zauzeti u pitanju – partner i vi ćete se često u prvoj polovini meseca vraćati na stare teme i pitanja koja su ostala otvorena i pokušavati da ih rešite, više ili manje uspešno. Oni koji su u dužim vezama mogu u ovom mesecu napraviti korak ka zajedničkom životu ili braku.

Posao

I pripadnicima vašeg znaka finansijski segment će predstavljati kamen spoticanja sve do kraja druge dekade juna. Troškovi su pojačani a svaki čas će iskakati neki zaboravljeni račun ili neplaćena obaveza koju morate regulisati što pre. Prilivi će biti proređeni ili neredovni, sa kašnjenjima. Poslednjih desetak dana juna dolazi do stabilizacije. Generalno gledano – tempo i obim obaveza će vas opterećivati pa možete veći deo juna biti usporeni i funkcionisati na mišiće. Poslednja dekada – korektno, stabilno.

Zdravlje

Više pažnje je potrebno obratiti na zdravlje, pogotovo ako imate hroničnu problematiku – najpre onu koja se vezuje za koštano zglobni sistem, grlo i respiratorne organe.

VODOLIJA

Ljubav

Odnos sa emotivnim partnerom će biti bolji nego u prethodnom periodu, ali to ne znači da vas dvoje nemate još situacija da rešavate i popravljate. Čitave prve dve dekade meseca mogu proći u pokušajima da neke situacije sredite – to mogu biti pitanja koja se vezuju za vaš odnos (teme koje niste rešili ili koje treba popraviti) a mogu se vezivati i za poslovno – porodični segment i partnerov i vaš. U svakom slučaju – pred vama je još mnogo razgovora, neki put brzog dogovora, a vrlo često – zategnutosti, napetosti, tvrdoglavosti. Ono što je dobro jeste da ćete i u ovoj fazi uspevati da pronađete vreme za smeh, opuštenost, dobru energiju, a od ulaska u treću dekadu juna – čak i za zajednički put ili izlet. Što se slobodnih Vodolija tiče, Merkur koji vlada vašim ljubavima vraćaće vas sve do polovine juna na stare simpatije i stare ljubavi. Ukoliko obnovite neku ljubavnu priču – do jeseni vam važi „popravni ispit“ – što ostane, ostalo je a što ne ostane – zauvek zatvarate ta vrata. Ukoliko ste željni svežih, friških emocija i osoba u svom životu – onda se u drugoj polovini juna bacite u akciju. Možda i na dve stolice.

Posao

Prvih desetak dana meseca su zahtevni za vas. Imate vi dovoljno energije da se izborite sa svime, ali svaki čas će vas nešto kočiti i vraćati korak unazad – ljudi, situacije, okolnosti, papirološka pitanja, ispravljanje propusta i grešaka. Kad izađete iz ovog perioda i zatvorite sva nerešena pitanja – ostatak meseca je prilično povoljan. Dobre mogućnosti za dogovore, dobre ideje i kreativnost kod vas a i novčana situacija će jače krenuti uzlaznom linijom. Vreme je da pokrenete neke stare planove koji su bili na čekanju.

Zdravlje

Starije vodolije će do polovine meseca mučiti koštano zglobni sistem, meteoropatske reakcije, hormoni. Mlađi bi trebali da se čuvaju da se ne povrede.

RIBE

Ljubav

Partnerski odnosi su prodrmani još od drugog dela maja meseca i sa takvom energijom ulazite i u jun. Vaši lični strahovi, blokade, kočenja, sumnje i preispitivanja partnerovog ponašanja, vaših želja i celokupnog odnosa – biće prisutni. Komunikacija vam je izrazito usporena i loša u prvoj dekadi meseca – bez obzira na to, jeste vreme da pokušavate da sredite situaciju, da izbacite iz sebe to što vas opterećuje i da pokušate da pronađete zajedničko rešenje. Takođe, potrebno je da provodite više vremena zajedno, nemojte se sklanjati i distancirati jedno od drugog. Bitna, lepa dešavanja kreću od ulaska u drugu dekadu juna – više ćete se baviti odnosom, ali na opušten i fin način a kod nekih Riba – ovo može biti vreme kada pravite planove i dogovore oko dizanja odnosa na viši nivo. Slobodne Ribe – moguće su obnove prekinutih veza i kontakata. Za vas bi bilo najbolje da budete što više u pokretu, druženju, opuštanju.

Posao

Vi ste u prethodnom periodu dobili neke ozbiljnije odgovornosti ili obaveze i ulazite u jun mesec u blagom grču – trudite se da sve bude pod konac, savršeno i obavljeno na vreme. No, prva polovina junaće vam dobro „zabiberiti“ ovaj vaš trud – mnogo puta ćete morati da ispravljate greške, da se vraćate korak unazad, sve će ići sporije od vaših nada i očekivanja. Neki pravi tempo ćete uhvatiti u drugom delu meseca koji je lakši i opušteniji po vas. Novčano – situacija ide na bolje i pored troškova.

Zdravlje

Vodite računa u saobraćaju i o povredama. Moguće su alergije, prehlade. Starije Ribe mogu imati pojačanu hroničnu problematiku, naročito ako se ona vezuje za koštano zglobni sistem.

2022.

U april ulazimo sa Suncem, Merkurom i Mesecom u znaku Ovna. U znaku Bika je Uran, u znaku Jarca Pluton a u Vodoliju su se smestili Mars, Saturn i Venera. Jupiter i Neptun su u znaku Riba.
April otvaramo mladim Mesecom u znaku Ovna. Nov početak manifestovan u znaku koji i govori o počecima, akciji, delovanju, proboju, pokretu, inicijativi. No, dispozitor mladog Meseca je Mars u konjunkciji i u vlasti Saturna u Vodoliji što ne obećava niti laka niti brza rešenja. Šta više, ti počeci i promene nagovešteni mladim Mesecom mogu biti nešto što se dešava jako sporo i uz velike komplikacije i suočavanja sa teškoćama. Takođe, ovaj period može biti obeležen velikom nervozom, lakom eskalacijom dešavanja, afektivnošću, problemima u saobraćaju, a vrlo je nepovoljan za relacije bilo kog tipa – poslovne, emotivne, porodične, prijateljske i tako dalje….
5-og aprila Venera prelazi u znak Riba u kojem je mesto njene egzaltacije. Egzaltiranost Venere nosi ushićenje, preterivanje, jake emotivne zanose, naglašenu intuitivnost i maštu, ali i iluzije, zablude i ljubavne i novčane prevare i skrivanja. Ovo je klasična varijanta „ružičastih naočara“ – vidimo ono što želimo da vidimo jer nas jaka osećanja nose….neki put u ljubavne dubine, a neki put u ljubavne ponore. Tokom svog tranzita kroz znak Riba koji će trajati do 2-og maja pozicija ove planete će ukazati na platonske ljubavne priče, tajne veze, prevare (naročito u drugom delu meseca kada će doći do Neptuna i Jupitera) ali isto tako i na mahinacije po pitanju novca, tajne dogovore i pregovore kao i mogućnost pa, prilično solidnih zarada.
11-og aprila Merkur prelazi u znak Bika. Planeta komunikacije, procesa razmišljanja i informacija u ovom će znaku biti okrenuta ka materijalnom, ličnim vrednostima i finansijama.
15-og aprila Mars izlazi iz Saturnove vlasti i prelazi u znak Riba. Sve do polovine meseca imaćemo te unutrašnje i spoljašnje „lomove“ vezane za bilo koju životnu sferu. Jer Mars kao planeta koja treba da nam da impuls i akciju, usmerenje – biće zarobljena Saturnovim uticajem što će donositi otezanja, odugovlačenja, velike prepreke i blokade da ostvarimo ono što želimo. U znaku Riba Marsova energija je pritajena, vođena osećanjima, pomalo poročna, lutajuća, lako se zanese i idealizuje a onda još lakše razočarava, pasivna i okrenuta pre unutrašnjem nego spoljašnjem svetu, vizionarska, sklona tajnim stazama i bogazama. Dakle, period tajnih dogovora, tajnih priča i odnosa.
17-og aprila pun Mesec u znaku Vage. Dani najčudnijih mogućih saveza i dogovora, političkih pregovora, sešće i dogovoriće se oni koji su tvrdili da nikada neće napraviti dogovor, spojiće se oni za koje je izgledalo da su nespojivi. A sve pod velom tajne.
20-og aprila Sunce će preći u znak Bika i počeće vladavina ovog znaka ali i centralni deo proleća. I na samom kraju meseca, 30-og aprila očekuje nas delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Bika.
Dakle, april nam je energetski podeljen u dva dela – prvi deo do 15-og aprila kada prisustvo Marsa i Saturna u istom znaku utiče kroz težinu i na negativan način na sve sfere našeg života i na drugi deo meseca kada Venerina i Jupiterova simbolika preuzimaju primat i određuju tempo i način dešavanja.
Radujemo se aprilu, a pogotovo tom drugom delu koji bi trebao, nakon toliko lomova i pritisaka da nam konačno pokaže proleće u svoj svojoj lepoti i donese životnu radost. Srećno!!!!

OVAN

Ljubav
Bićete pod dosta jakom, povremeno ustalasanom energijom tokom prvog dela meseca i u tom periodu bi se trebalo kloniti ubeđivanja, a pogotovo raspravljanja sa voljenom osobom jer strasti mogu lako eskalirati i dovesti vas do granice prekida….a neki mogu tu granicu i preći. Više pozitivne energije, više emocija a manje tvrdoglavosti – i ovaj će se nezgodan period prevazići. Ostatak aprila je mekši, sa jednom suptilnijom i nežnijom energijom koja će ići na ruku vašem odnosu. I za slobodne a pogotovo za zauzete Ovnove važi upozorenje – itekako postoji mogućnost ulaska u tajne emotivne priče koje mogu u početnoj fazi doneti veliki zanos…..šta će doneti posle, to je već pitanje. Jer tamo gde je veliki zanos, postoji potencijal i za veliko razočarenje ili velike komplikacije. Pored ovih tajnovitih tajni, slobodni mogu da ostvare interesantne kontakte preko društvenih mreža, izlazaka, društvenih aktivnosti i prijatelja.
Posao
Taj period do polovine aprila i poslovno je dosta zategnut. Nije trenutak da se donose bitne odluke, a pogotovo ako ih donosite u afektu ili impulsivno. Odnosi u poslovnom segmentu, a naročito sa nadređenima ili starijim kolegama, saradnicima – mogu biti sa dosta nervoze. Pre bi se reklo da je april dobar za planove koji mogu ići onim pravcem koji vam odgovara i realizovati se ili u drugom delu meseca ili tokom maja. Troškovi će obeležiti prvih par nedelja aprila, ostatak meseca je sa vrlo dobrim prilivima.
Zdravlje
Povremeno su mogući problemi sa spavanjem a kod starijih sa pritiskom i cirkulacijom. Takođe – osetljivost sinusa i mogućnost alergija.

BIK

Ljubav
Otprilike do polovine meseca odnos sa voljenom osobom može imati izraženije uspone i padove a vi nećete biti baš motivisani da se time bavite i radije ćete se povlačiti ili u tišinu ili u kontakte sa prijateljima u kojima ćete tražiti podršku i razumevanje. To će biti period i nekih vaših preispitivanja u kojem ne biste trebali da donosite bilo kakve konkretnije odluke koje se vezuju za vaš emotivni život. Odgovore na pitanja koja postavljate sebi dobićete – ili kroz savet od strane prijatelja ili ćete sami uspeti da odgovorite na njih. U svakom slučaju, drugi deo aprila i za partnera i za vas je ispunjeniji zajedništvom, bliskošću a verovatno ćete tada imati i više podstreka da izlazite, krećete se ili otputujete negde. Slobodni Bikovi – ovo jeste mesec zaljubljivanja, mesec kada osećanja uzimaju prevlast nad raciom. Izvesno je pokretanje ljubavne priče, ali bi bilo dobro da ne idealizujete osobu sa kojom ste.
Posao
Izazovni i umarajući aspekti su prisutni u prvoj polovini meseca kroz obaveze, ali i kroz odnos sa saradnicima i nadređenima. Muče vas nedoumice, čak i razmišljanja da stavite tačku na postojeće radno mesto i potražite nešto drugo. Ne savetuju vam se impulsivni potezi, naročito oni u afektu, besu ili inatu. Ukoliko težite promenama, period od druge polovine aprila i kroz maj mesec otvoriće vam nova vrata, do tada sačekajte. Generalno – tek u drugom delu meseca stabilizujete se i teret obaveza se smanjuje.
Zdravlje

Posle komplikovanog marta, april vam donosi stabilniju zdravstvenu situaciju. Još uvek je moguć pojačan stres i problemi sa spavanjem.

BLIZANCI

Ljubav
U emotivnim relacijama biće oscilacija tokom aprila – tokom prvog dela meseca poradite na svojoj impulsivnosti, ali i na tome da ne zapostavljate voljenu osobu zarad društva i planova sa njima, a tokom drugog dela na tvrdoglavosti i potrebi da budete uvek u pravu. Ono što i partneru i vama može češće tokom ovog meseca praviti problem jeste ljubomora i sumnjičavost, kojima ćete oboje biti skloni. Rešenje nije niti u ćutanju niti u verbalnim „napadima“ – samo u iskrenoj, otvorenoj i mirnoj komunikaciji u kojoj ćete se truditi da jedno drugom razjasnite nedoumice koje imate. Slobodni Blizanci – izražena društvenost, bićete u pokretu i željni inicijative i osvajanja. Proširićete krug poznanika, ali i otvoriti sebi prostor za nove simpatije i flertovanje. U drugom delu aprila – mogućnosti tajnih veza.
Posao
Nemojte nestrpljenjem pokvariti sebi neke poslovne šanse kojih će u prvom delu meseca biti. I za pripadnike vašeg znaka važi da tokom ovog perioda ne smete da se zalećete bez razmišljanja u odluke i dogovore. Drugi deo aprila posebno aktivira vaše polje karijere i period pred vama donosi šanse za poboljšanje poslovnog angažmana, za napredovanje i promenu radnih mesta, ali i za pojačanje u segmentu finansija. Strpljenje i prava akcija u pravo vreme – to je vaš moto tokom aprila.
Zdravlje
Prijaće vam fizička aktivnost i da budete u pokretu. Moguće su povrede, naročito glave i ekstremiteta. Stariji Blizanci – osetljivost sinusa i grla.

RAK

Ljubav
Potencijalni problemi su prisutni u prvoj polovini meseca kod zauzetih – kod nekih parova će se koplja lomiti zbog finansija, kod drugih zbog manjka zajedničkog vremena a kod trećih – zbog toga što sve više shvatate da ne delite iste poglede na život, odnos i da se udaljavate po mnogim pitanjima. Ovaj period će samo pokazati gde postoje razlike i neslaganja između vas, a na vama je da li ćete na tim razlikama raditi i truditi se da ih prevaziđete ili ćete stvari pustiti „niz vodu“, pa kako god da se to završi. Drugi deo aprila kod nekih od vas će doneti više bliskosti, ali kod drugih – tajne koje ne želite da otkrijete jedno drugom. Naravno da bi ovo vreme bilo najbolje iskoristiti da pokušate da probudite pomalo zatrpanu emociju između vas dvoje. Slobodni Rakovi – april vam daje šanse da počnete da se baš lepo emotivno budite. Bićete otvoreniji za ljubav i vrlo je moguće da će vam se ona sada i desiti.
Posao
Mlad Mesec u polju karijere sa kojim započinjete april govori da su promene otpočele, ali da će njihov tok biti spor i zahtevan po vas. Najbolnija tačka i dalje su vam finansije – kod nekih od vas zbog slabih i neujednačenih priliva, kod drugih zbog izrazitog povećanja troškova nad kojima nemate kontrolu. I po pitanju posla prva polovina aprila je obeležena teškoćama i zahtevnim obavezama, dok druga daje više prostora i za zaradu ali i za napredovanje. Razmislite o pokretanju posla u privatnoj režiji.
Zdravlje
Kod starijih Rakova – problemi sa koštano zglobnim sistemom, zubima, cirkulacijom, pritiskom. Mlađi – sinusi, glavobolje, alergije.

LAV

Ljubav
Izrazito komplikovan period u emotivnim relacijama traje tokom prve polovine aprila – partner će biti težak, zahtevan i kao da će vas gurati da donesete neke odluke za koje vi još uvek niste spremni. Ova energija se može ublažiti time što ćete vi biti inicijator za dešavanja, izlaske, pa čak i izlete i po koje putovanje. U stvari, trudićete se da time što se nešto dešava pozitivno u vašem odnosu popravite partnerovo raspoloženje. Drugi deo meseca vama skreće fokus na poslovna i porodična dešavanja pa će sve ono vezano za voljenu osobu otići u drugi plan. Inače, ovo je prvi mesec u kojem bi se neki pripadnici vašeg znaka mogli odlučiti za početak zajedničkog života ili ulazak u brak sa partnerom. Slobodni Lavovi – prošlost vas prati u stopu iako vi pokušavate da krenete dalje i ostavite je iza sebe. Mogući su kontakti sa bivšima. Za nešto novo – čudan mesec koji može doneti komplikovane i zahtevne emotivne priče.
Posao
Velike promene u poslovnom segmentu krenule su još od novembra i pomračenja Meseca u vašem polju karijere a sada u aprilu se nastavljaju vrlo intenzivno – čeka vas i delimično pomračenje Sunca na samom kraju ovog perioda. Neke situacije i poslovni odnosi će se lomiti u ovim danima – mogući su prestanci rada, potraga za novim poslom ili drugačije poslovno usmerenje. S jedne strane se osećate nesigurno (naročito po pitanju finansija) a sa druge ste svesni da su promene neophodne i ka njima idete.
Zdravlje
Istrošenost i umor. Potrebna vam je fizička aktivnost, više kretanja i promene u načinu ishrane. Boravite što više na vazduhu i u prirodi.

DEVICA


Ljubav

Kako ćete proći kroz april ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku zavisi najpre od suštinskog kvaliteta odnosa sa voljenom osobom. U onim vezama u kojima postoji nestabilnost i mnogo nedorečenosti, a pogotovo u onima u kojima postoji sumnja i nepoverenje – izvesne su velike oscilacije, naročito tokom prvog dela meseca. Vi ćete biti previše teški i zahtevni a partner će biti sklon povlačenju i ćutanju. Ukoliko je vaš odnos suštinski stabilan kroz ovaj nepovoljan period ćete lakše proći, sve vreme se trudeći da se uklopite i razjasnite nedoumice ili da se bavite zajedničkim pitanjima i planovima. Šta više – neki od vas se baš u ovom mesecu mogu odlučiti za podizanje odnosa na viši nivo. Slobodne Device – potencijala za emotivna dešavanja ima, ali najpre tokom drugog dela aprila. Neko vas može u priličnoj meri zaneti harizmom, misterioznošću. Samo izbegavajte tajne priče i odnose ukoliko je to u vašoj moći.
Posao
Poslovno zahtevan i umarajući period traje do polovine aprila – ali ovo je istovremeno i momenat kada možete završiti ili pokrenuti poslove ili projekte od velike važnosti. Samo izbegavajte impulsivnost u donošenju odluka, ali i sukobe na radnom mestu, pogotovo sa starijim kolegama i šefovima. Vaši planovi će krenuti bržim tokom u drugom delu meseca i bićete prilično zadovoljni rezultatima. Finansijski momenat je sada jako značajan – novca će biti više nego inače, ali troškovi će ih pratiti u stopu.
Zdravlje
U prvoj polovini aprila se nastavlja nepovoljan period u kojem je potrebno više se usmeriti na navike, kontrole i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja. Ne idite preko svojih granica. Ostatak meseca je dobar.

VAGA

Ljubav
Period koji bi mogao doneti češće razmirice i povišenu energiju u vašim emotivnim relacijama trajaće do polovine meseca. No, ovo neće uticati na stabilnost odnosa ali neke od vas može „pogurati“ u pravcu romantičnih interesovanja, najpre kroz poslovni segment. Postoji realno iskušenje za vas, a ulazak u bilo šta tajno može vam zakomplikovati život, ali ne sada već tokom maja meseca. Generalno gledano, Vage će tokom aprila najviše energije trošiti baš kroz posao pa neće ni imati baš mnogo vremena da se bave partnerom. Želećete da uživate i da se opustite kad ste zajedno, ali da ne izvlačite nikakve bitne teme na dnevni red. Slobodne Vage se mogu poprilično zaljubiti – da li će ovde doći do realizacije veze ili će sve ostati za sada samo na romantičnim snovima i platonskim odnosima – to zavisi od mnogo faktora. Jedina „opasnost“ jeste da se zaljubite u osobu koja je zauzeta ili koja krije od vas svoj emotivni status.
Posao
Jedan od boljih poslovnih meseci je pred vama. To ne znači da će biti lagan – pogotovo će prvi deo meseca biti obojen težinom, kompleksnim odnosima i zahtevnim saradnicima kao i velikom količinom obaveza. No, drugi deo aprila donosi vrlo solidne poslovne šanse, mogućnosti za unapređenje i za dobre dogovore, i ono što će vam biti od velike važnosti – dobre šanse da znatnije poboljšate stanje svojih finansija. Povoljan vam je mesec i za kredite, za pozajmice ali i za rešavanje ostavinskih pitanja.
Zdravlje
Dobar trenutak za promenu navika – kroz ishranu i fizičku aktivnost najpre. Manji problemi sa venama, alergijama i hormonima, najpre kod starije populacije.

ŠKORPIJA

Ljubav
Tokom celog aprila vaše emotivne relacije su na ispitu zrelosti, odgovornosti i trajnosti. Naglašeno polje ljubavi, da – pomoći će mnogim parovima da kroz emociju iznađu rešenja za komplikovane situacije, ali će isto tako one koji su u dužim vezama pogurati u pravcu zajedničkog života, braka, prinova. No, biće i onih parova kojima čak ni naglašenost ovog polja neće pomoći da održe mir i stabilnost. Kao što smo to već rekli ranije – svi vaši odnosi su na preispitivanju i neki će prestati da postoje. Pomračenje Sunca u polju partnerstava krajem aprila govori da se faza „opstati ili nestati kao par“ nastavlja i dalje. U suštini – ukoliko je odnos sa voljenom osobom nestabilan a želite da se održite – morate menjati nešto. Iz korena. Slobodne Škorpije – to naglašeno polje ljubavi, ali i polje partnerstava mnogim će usamljenim pripadnicima ovog znaka doneti tu, toliko čekanu ljubavnu priču. San i java će se konačno poklopiti.
Posao
April počinjete mladim Mesecom u polju poslovne svakodnevice i obaveza i sigurno je da će prvih par nedelja ovog perioda obeležiti istovremeno vaša prodornost i jačanje ambicija, ali i komplikovani zadaci, odnosi sa kolegama i obaveze na dnevnoj bazi. Koliko ćete se u prvom delu aprila zaletati (i često udariti glavom o zid) toliko ćete u drugom delu meseca funkcionisati drugačije, sporije, pametnije – čuvajući svoje snage a istovremeno lagano gradeći priče koje želite. Finansije su u aprilu vrlo dobre.
Zdravlje
Prvi deo meseca je rezervisan za teškoće sa koštano zglobnim sistemom, cirkulacijom, zubima, sinusima. Ostatak ovog perioda je zdravstveno povoljan po vas.

STRELAC

Ljubav
Neće baš uvek biti savršeno i sjajno u vašim emotivnim relacijama tokom aprila, ali kada se prevaziđe nešto napetija prva polovina meseca – lakše će se doći do dogovora, do planiranja i zajedničkih lepih trenutaka, ali i do bitnih odluka koje se vezuju za vašu porodicu, ukućane, ulaganje u stambeni prostor ili važne korake kao što je planiranje zajedničkog života, prinova, braka. Za vas je ovo jedan vrlo moćan period u kojem ćete napraviti bitne korake i mnogo toga promeniti na bolje. Jedini, potencijalni problem koji bi mogao izaći na dnevni red jeste osoba iz vaše prošlosti (koja je još uvek prisutna u vašim mislima) ili pak pokretanje nekog flertića. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče – intenzivno ćete pokušavati da osvojite nekog, ali će se ova osoba pokazati kao „tvrd orah“ i moraćete jako da se potrudite oko nje. Poslednja dekada aprila može doneti početak lepe i zanosne emotivne priče.
Posao
Imaćete teškoće prilikom završetaka obaveza ili projekata tokom prvog dela meseca. Što više budete žurili ili potencirali na tome da što pre nešto obavite – izgledaće kao da se situacije sve više otežu ili sve više komplikuju. Ovo vas hoće umarati i nervirati, pa gledajte da se u tom periodu ne pokačite nepotrebno sa saradnicima ili kolegama. Naglašeno polje poslovne svakodnevice u drugom delu aprila govori o dobrim poslovnim rezultatima, a kod nekih od vas – i o želji za pokretanjem privatnog posla.
Zdravlje
Teškoće u saobraćaju i mogućnost povreda, kao i problemi sa koštano zglobnim sistemom mogući su u prvom delu meseca. Više se odmarajte ali i praktikujte blagu fizičku aktivnost, šetnje.

JARAC

Ljubav
Promene su ono što očekuje Jarčeve u emotivnim vezama i brakovima. Te promene će krenuti dosta lagano i sa naporom tokom prvog dela aprila, a mnogo dublje i izraženije će biti tokom ostatka meseca. Ovo je period kada i partner i vi menjate neka svoja ustaljena ponašanja, navike i pokušavate da se prilagodite jedno drugom u većoj meri. Sve ono što vas je u prošlosti kočilo kao par i donosilo vam probleme sada se može redefinisati, popraviti – ali samo zajedničkim trudom i radom. Kod onih koji su u vezama kreće se ka definisanju odnosa i neće biti čudno ukoliko se neki parovi odluče za podizanje odnosa na viši nivo, zajednički život, brak, pa i prinove. Slobodni Jarčevi – prošlost ima primat u prve dve dekade meseca – moguće su obnove kontakta i odnosa sa bivšima. Poslednja dekada aprila rezervisana je za nove ljude, nove početke, nove emotivne zanose i okretanje novog ljubavnog lista.
Posao
Korak napred, korak nazad. Takav ćete imati osećaj u prvoj polovini meseca jer će sve ono u šta budete ulagali trud i snagu funkcionisati promenljivo, sa velikim zastojima i kolebanjima, odlaganjima. Čak ni segment finansija neće biti stabilan i pojaviće se troškovi koje ne možete izbeći ili odložiti. No, koliko je ovaj period naporan, toliko vam drugi deo meseca daje vetar u leđa. Vi ćete se pokrenuti u većoj meri, bićete vrlo sposobni u dogovorima i aktivirati priče i poslovne saradnje od kojih ćete imati koristi.
Zdravlje
Problemi sa sinusima, glavoboljama, meteoropatskim reakcijama ali i sa zglobovima i ligamentima – naglašeno su prisutni u prvoj polovini aprila.

VODOLIJA

Ljubav
Partner i vi – tu ste, ne mrdate nigde jedno od drugog a odnos je – pa, sa većim oscilacijama. Red dobrog raspoloženja, red nemanja vremena jedno za drugo, red zajedničkih lepih aktivnosti, red onoga kada svako od vas gleda svoje obaveze i prioritete, red opuštenih razgovora, red obostranog pametovanja i inaćenja. Pomračenje Sunca u vašem polju doma, porodice, intime koje se dešava na samom kraju ovog perioda u suštini govori o tome da se faza preispitivanja i pokušaja usaglašavanja nastavlja i dalje. Kod nekih parova ovo će pokrenuti intenzivna razmišljanja i planove o zajedničkom životu, kod drugih – doneće probleme koje se vezuju za porodicu a koje ometaju vaš odnos. Što se slobodnih Vodolija tiče – kontakti sa prošlošću obeležiće vrlo intenzivno prve dve dekade meseca. Šta uradite po tom pitanju do tada – uradili ste, jer ostatak aprila ne daje nikakve niti nove niti stare šanse, samo maštarenje i snove.
Posao
Možda emotivno ovo baš i nije bajan mesec, ali je zato po pitanju finansija – izuzetno plodonosan. Doduše, to baš i nećete primetiti u prve dve nedelje aprila jer ćete tada biti pod velikim teretom obaveza a finansije će klackati. No, drugi deo meseca kao da vam gura pare u džep na svakom koraku. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu vaše trošadžijske sklonosti koje će takođe biti povećane. Generalno gledano – pred vama je mesec truda i napora, ali zato i povoljnih finansijskih rezultata.
Zdravlje
Sklonost povredama, ali i osetljivost zuba, kostiju, ligamenata kao i sitni problemi sa grlom, alergijama, sinusima i respiratornim traktom – sve će se to nagurati u prvu polovinu meseca.

RIBE

Ljubav
Jupiter i Neptun su već u vašem znaku, u prvoj nedelji aprila dolazi vam i Venera u goste, a polovinom meseca – Mars. Možda će do te polovine aprila i biti povuci – potegni situacija u vašim emotivnim relacijama, može biti nekih nesigurnosti, nedoumica, strahova – ali nakon toga ama baš sve vam je otvoreno da gradite i stabilizujete i unapređujete svoj ljubavni život. I da na prvom mestu – uživate u onome što vam se dešava. Sada jeste vreme za pozitivne promene i kod onih koji su u braku, a pogotovo kod onih koji su u emotivnim vezama. Za vas sada može doći vreme ozbiljnih dogovora, odluka i usmeravanja veze na viši nivo. Što se slobodnih Riba tiče – sem tog klackavog i nesigurnog puta početkom aprila, ostatak ovog meseca je odličan da upoznajete nove ljude, da se zaljubljujete baš onako zanosno i duboko kao što samo vi umete. Sa malo sreće – bićete u lepoj emotivnoj priči do kraja meseca.
Posao
Malo nerviranja i problema oko finansija ili oko nekih informacija, dogovora – biće prisutno u prvoj polovini aprila. Činiće vam se kao da će vam nešto što ste već mislili da ste osvojili – izmaći iz ruke u poslednjem trenutku. No, ovaj period nedoumica će proći a ostaće brdo povoljnih šansi i dešavanja za vas. Ovo je period ozbiljnih dogovora, velikih promena i jakih poslovnih akcija kod vas. Po pitanju finansija ta druga polovina aprila će biti izuzetno plodonosna i doneti vam stabilnost.
Zdravlje
Do polovine meseca su mogući pojačan stres, nesanica ili problemi sa varenjem. Ostatak ovog perioda je povoljan. Vreme je da se više fizički aktivirate i da uživate u prirodi.