Numerološki horoskop za 2012. godinu

Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije, koji se dobija sabiranjem dana i meseca rođenja i svođenjem na jednocifren broj.

 

Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije, koji se dobija sabiranjem dana i meseca rođenja i svođenjem na jednocifren broj. Ako ste, na primer, rođeni 25. 8, sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15, i svođenjem na jednocifren broj dobićete 1 + 5 = 6. Šestica je vaš bioritamski broj.

Ako je vaš bioritamski broj:

Jedinica

U godini Petice sa kojom se dobro razumete možete ostvariti velike poslove i mnoge ideje. Ali, jedna Sedmica će se isprečiti između vas i vama bliskog saradnika ili će postaviti uslove koje nećete biti spremni da ispunite. Ako budete maksimalno tolerantni, ljubazni i trpeljivi, možda uspete prilično bezbolno da prođete kroz januar i da uz pomoć jedne Dvojke u drugoj polovini meseca dođete do novca koji vam je jako potreban. U ljubavi ćete biti zahtevni i posesivni, naročito ako vam se dopada predstavnik nekog neparnog broja. Dobro ćete se slagati sa Šesticom i Devetkom.

Povoljni dani za:

Posao – 2, 9, 10, 27, 30.

Novac – 1, 11, 17, 22, 31.

Ljubav – 7, 16, 18, 20, 29.

 

Dvojka

Za većinu predstavnika vašeg broja januar bi mogao da bude dobar mesec ako budete kooperativni u saradnji sa Sedmicama i Jedinicama. U tom slučaju predstoji finansijski napredak i dobici, ekstra zarada na koju možda niste ni računali kao i pozitivno rešavanje pravnih pitanja. Ovo je godina Petice, a sa predstavnikom ovog broja nećete lako naći zajednički jezik, jer ćete imati veliku želju za samostalnošću koju će vam Petica ograničavati. Sa muškarcima ćete lako sarađivati, ali kada su u pitanju emotivni i finansijski problemi bolje će vas razumeti žene. U drugoj polovini januara ostvarićete saradnju sa strancima, a što se ljubavi tiče tokom celog perioda bićete skloni da ulazite u tajne veze. Ako vaš datum sadrži dosta parnih brojeva moguća je stabilizacija u emotivnom životu.

Posao – 3, 4, 10, 14, 21.

Novac – 1, 6, 21, 24, 29.

Ljubav – 6, 12, 16, 19, 25.

Trojka

Odličan mesec za one koji se bave izdavaštvom, muzikom ili zbog posla često putuju u inostranstvo. Moguća je velika zarada u radu sa neparnim brojevima, ali obratite pažnju da ne prekršite neku odredbu zakona da ne biste morali da plaćate kazne. Od preterane samouverenosti i prevelikih obaveza možete sebi napraviti problem, zbog neplaćenih računa ili neispunjenja obećanja. Moguć je flert sa nekim ko radi u finansijskoj ustanovi ili ko često putuje u inostranstvo. Društveni kontakti donose brojne mogućnosti na ljubavnom planu, ali vi ćete biti skloni površnim vezama i nećete imati dovoljno vremena za privatni život.

Posao – 1, 11, 17, 19, 25.

Novac – 2, 13, 22, 26, 29.

Ljubav – 2, 3, 12, 21, 25, 27.

Četvorka

Ulazite u godinu koja je pod vlašću Petice, što na vas može delovati prilično iritantno, pogotovo ako niste rešili status na poslu, a jedna Petica ili Devetka će vam pomoći da to ipak uradite. Od vaše inventivnosti i spremnosti da se maksimalno angažujete na poslu zavisiće i vaš status. U ovom periodu obratite pažnju na fizičku kondiciju, naročito ako se bavite sportom, jer možete biti skloni povredama. U prvoj polovini januara završićete poslove koje ste započeli u decembru 2011. godine, a u drugoj polovini januara najzad će vam uplatiti dugo očekivani honorar. Mnogi predstavnici vašeg znaka razmišljaće o odlasku u inostranstvo, preseljenju ili započinjanju novog posla.

Posao – 4, 15, 19, 24, 25, 29.

Novac – 1, 7, 11, 16, 20, 21, 26.

Ljubav – 5, 13, 19, 20, 25, 28.

Petica

Tokom januara možete biti skloni preteranom fizičkom i nervnom iscrpljivanju. Prestavnici vašeg broja ne osećaju se baš najbolje u godini Petice, jer imaju velike ambicije i ciljeve, ali nemaju neophodnu podršku kolega i porodice. U mnogim situacijama osećaćete se kao slobodni strelac, ali pazite da ne pogodite pogrešnu metu. U ljubavi će vaše raspoloženje oscilirati od velike samouverenosti do povremene malodušnosti, a često ćete se osećati neshvaćeno i usamljeno. U drugoj polovini meseca možete postati žrtva šarmantne i u zavođenju iskusne osobe koja će vam pokloniti veliku pažnju, ali od te veze nema ništa.

Posao – 2, 4, 11, 22, 29.

Novac – 6, 15, 18, 21, 27.

Ljubav – 2, 9, 13, 16, 20, 27, 29.

Šestica

Ni vašem broju ne odgovara godina Petice, ali ćete zahvaljujući trpeljivosti ipak imati dovoljno strpljenja za jednu Dvojku ili Devetku, ali sa Četvorkom i Jedinicom nećete lako nalaziti zajednički jezik. Što su vaše ambicije veće, a sposobnost organizacije posla manja, to ćete lakše upadati u krize, što će se manifestovati povremenom izuzetno naglašenom ljutnjom i sklonošću ka raspravama. Potrebno vam je mnogo ljubavi i razumevanja da biste dobro funkcionisali, ali u prvoj polovini meseca bićete skloni da ne rešavate probleme i da se družite sa osobama koje vam povlađuju. U drugoj polovini meseca članovi porodice pružiće vam potrebnu podršku, kao i stalni partner, pogotovo ako se radi o Sedmici ili Devetki.

Posao – 1, 4, 8, 17, 30.

Novac – 8, 14, 20, 22, 27.

Ljubav – 2, 3, 9, 14, 18, 23, 29.

Sedmica

Vaš glavni zadatak u ovoj godini je da sačuvate zdravlje i svoj nervni sistem, pa ćete zavesti veliku disciplinu. Što je više neparnih brojeva u vašem datumu rođena to ćete biti izloženiji stresu, skloni da mnoge veze, i poslovne i ljubavne, u afektu prekidate. Prva polovina meseca karakteristična je po podršci osoba sa kojima ste veoma bliski. Najverovatnije se radi o dugogodišnjim saradnicima i članovima porodice, a u drugoj polovini meseca pokazaćete dobre organizacione sposobnosti, ali ne i dovoljnu toleranciju prema drugim neparnim brojevima. Teško ćete sarađivati sa Jedinicama i Peticama, ali će vas zato dobro razumeti Dvojka ili Devetka.

Posao – 1, 3, 11, 17, 23, 24.

Novac – 4, 10, 13, 22, 26.

Ljubav – 2, 5, 12, 21, 25, 29.

 

Osmica

Naporna godina za one koji se bave finansijama, nekretninama ili žele da reše stambeno pitanje što je moguće brže i zato pazite kakve poslove sklapate, naročito u prvoj polovini meseca. Članovi porodice i dugogodišnji saradnici biće vam veliki oslonac u trenucima sumnje u uspeh i pružiće vam materijalnu podršku, a ukoliko ste stariji i roditelj ste, predstoje vam troškovi oko dece i rešavanje njihovog stambenog pitanja. Mnogi predstavnici vašeg znaka koji su dugo u vezi poželeće da uđu u brak, posebno ako njihov datum rođenja sadrži Dvojku i Četvorku. Kao i uvek, bićete skloni ulasku u finansijske rizike i imaćete sreće s novcem, ukoliko se radi o kratkoročnim projektima. U trećoj dekadi meseca bićete posebno podložni ljubavnim vezama sa osobama koje će “igrati” na kartu vaše bolećivosti. Muškarci Osmice neće odoleti da ne uđu u vezu koja može biti veoma naporna za njihov nervni sistem.

Posao – 4, 7, 15, 24, 29.

Novac – 3, 4, 11, 21, 27, 30.

Ljubav – 2, 10, 12, 25, 28, 29.

Devetka

U godini Petice, Devetke koje vole putovanja i avanture ponašaće se kao da je ceo svet njihov. Ipak, u januaru ćete morati da budete prilično tolerantni i prilagodljivi, naročito prema predstavnicima parnih brojeva. Sa ženama ćete se bolje razumeti u prvoj polovini januara, a sa muškarcima u drugoj. Tokom celog meseca bićete skloni flertu i rizičnim poslovima. Ukoliko ne budete dovoljno mudri kada su troškovi u pitanju, krajem januara možete se naći u prilično nezavidnom položaju, ali srećom novac će vam ipak uplatiti na vreme.

Posao – 2, 3, 12, 14, 15, 26, 30.

Novac – 2, 8, 12, 20, 21, 28.

Ljubav – 5, 8, 9, 15, 19, 27.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž