sihir neplodnosti

Trudnoća i magija

Nekim ženama u potpunosti izostaje menstruacija ili je vrlo slaba, nasuprot toga što se nalaze u najboljim godinama. Uzroci neplodnosti mogu biti i drugačije vrste, pa nam je tako poznat slučaj devojke starosti od 22 godine, koja nikad nije imala menstruaciju, jer je kao dvogodišnje dete pala na električnu grejalicu i zbog toga nije nikada mogla da postane trudna.
U toku dugogodišnjeg iskustva i prakse – susretao smo se sa osobama, koje nisu mogle da zatrudne zbog davne prehlade i upale organa za reprodukciju, što je jednostavno “nevidljivo” i najmodernijim medicinskim ispitivanjima i uređajima. Treba istaknuti i činjenicu – da jedan ili više pobačaja (bilo spontanih, bilo hotimičnih) može izazvati kod osobe potpuno iste simptome kao i Crna magija. Na svu sreću – takvi negativni uticaji mogu se ukloniti odgovarajućim ritualom, molitvom i Belom magijom.
Mnogo je teža situacija kada kod žene dođe do erozije grlića maternice. Neke žene veoma lako i relativno često mogu da zatrudne, ali nikako ne uspevaju da zadrže plod, što je takođe jedna od mogućih posledica navedenih uzroka.
Magija neplodnosti koja je urađena ženi ali vrlo često se radi i muškarcima da ne mogu imati potomke i da im se loza ugasi.
Crna magija urađena za neplodnost je jedna od najpodlijih magija koje neka osoba može da uradi jer time se sprečava potomstvo i smanjuje broj dece, a samim tim i ljudi.
sihir neplodnosti

Simptomi da je u vašem braku prisutna Crna magija neplodnosti

 • česte svadje i rasprave sa partnerom
 • vaše prisustvo čini partnera ljutim i nervoznim
 • smeta vam skoro svaki pokret i navika partnera
 • imate problema sa reproduktivnim organima (vi ili vaš partner)
 • imate osećaj da vam se neko meša u vezu
 • ne možete nikako zatrudneti
 • ne možete da sačuvate plod
 • imali ste pobačaj
 • imate jako čudne zdravstvene simptome
 • sumnjate da vas neke osobe mrze
 • sumnjate da ste pod vradžbinom

Magija za neplodnost

Crna magija za neplodnost radi se i na neplodnost bračnog para, kako ne bi imao dece, odnosno potomaka, pa će se prekinuti njihova “loza za potomstvo”. Postoje brojni slučajevi u kojima medicinski nalazi pokazuju’ da je sa ženom sve u redu, dok je muž, na primer, bolovao od zauški ili ima smanjeni broj spermatozoida, odnosno probleme sa njihovim kretanjem, pa je to razlog da ne mogu imati dete.

Trudnoća, koja se javlja kao posledica veštačke oplodnje, porod uz pomoć carskog reza, rođenje deteta iz majčine utrobe na zadak ili omatanje pupčane vrpce oko vrata deteta – sigurno ukazuju na prisustvo crne magije.
crna magija za neplodnost

Sihir neplodnosti

Kada osoba ima sihir neplodnosti ona ne može da zatrudni ili kada zatrudni ona ima pobačaj i nikako ne može da održi plod. Vrlo česta stvar kada osoba ima sihir neplodnosti je i spontani pobačaj.

Svi nalazi su u redu, ciklusi i sve ali jednostavno nikako ne možete zatrudneti i imati potomstvo. Ovo sve zna biti uznemirujuće za oba partnera i veoma stresno jer su sa jedne strane pod pritiskom familije i rodbine i time situacija postaje sve teža. To je veoma teško saktiriti i sihir neplodnosti ima za posledicu uzdrmavanje veze ili braka i jako često dovodi do razvoda braka.

Džinska vradžbina se može odražavati kod muškarca nedovoljni brojem spermatozoida ili nedovoljnom pokretljivošću istih ili kod žene poremećenom ovulacijom ili ciklusom.

Sledeća stvarje da dođe do začeća i formiranja ploda, ali se potom događaju čudne stvari: plod u određeno doba zamre i to se događa više puta u istom periodu.

Ovo je definitivno jedna od najgorih vrsta sihira (magije). Ta žena tada ima i zdravstvenih problema:

 • bolovi  žarenje u donjem delu stomaka,
 • česte glavobolje,
 • depresije,
 • osećaj gušenja i sl.

Urok kod dece

Ako ste ipak uspeli da savladate sve prepreke i probleme koji su navedeni gore u tekstu, i ipak dobijete i ostvarite potomstvo ali tu ne mora da znači da je kraj vašim problemima.

Vaša novorođenčad i mala deca su najranjivija i najpodložnija takozvanom uroku. Urok kod dece je veoma česta pojava i može se napraviti preko vradžbine za urok ili da vaše dete pogleda osoba koja ima urokljivo oko. Zato strogo morate voditi računa ko su osobe koje vam gledaju dete u njegovom najranijem periodu života, jer kao što sam naveo deca su tada najranjivija i najosetljivija na uroke i vradžbine.

Dete kada je pod urokom jako često plače, mnogo više nego što je to normalno. Vrlo često se budi noću ili uopšte ne spava. Vrlo često je bolesno i osetljivo. Slabo napreduje i slično.

Zato ne dozvolite da se to desi i zaštitite svoje dete od svih vradžbina i loših ljudi. To je najbolje što možete da uradite za vaše dete da normalno odrasta i da drugi ne mogu da utiču na njega i prave mu čini.

Zaštita kod dece od uroka i vradžbina se radi bez problema veoma je jednostavna i nije opasna po vas i vašu bebu.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

One thought on “Magija neplodnosti

 1. ja mislim da je meni bacena magija na neplodnost,a mnogo zelim bebu,ovo sto je napisano ja sve imam,izostaje mi menstruacija i kad dobijem imam premalo,nikad mi se to nije desavalo,bila sam kod jedne zene i nista mi nije uradila a odrala me je,molim vas pomognite mi,sta da uradim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž