vudu lutka

Rituali vudu magije

Vudu (voodoovodou ili vodun) je kombinacija katoličke i religija nastalih u zapadnoj Africi. Većinom se prostire na području Haitija, na Kubi, Trinidadu, Brazilu i SAD-u (Luizijana).

Vudu magija za ljubav

Reč “voodoo” nastala je od reči jezika zapadnoafričkih fon-naroda koja znači “duh” ili “božanstvo” i verojatno je nastala još pre nekoliko hiljada godina. Izraz vudu danas se koristi pri opisivanju nekoliko različitih zapadnoafričkih religija. Vudu pripada tradiciji afričkog naroda Yoruba, ali je u međuvremenu postao hibridna religija s raznovrsnim afričkim, islamskim, katoličkim ili indijanskim elementima koji su u vudu ušli kroz dolazak robova na Karibe. Kolonijalni gospodari nasilno su pokrstili veliki broj afričkih robova koji su ipak pokušali sačuvati izvornu religiju koja je za njih predstavljala i važan element kulturnog identiteta. Tako vudu ustvari koristi slike katoličkih svetaca kao zamenu za afrička božanstva (loa) koja imaju slične ili iste osobine.

voodoo-lutka

 

Vudu magija za novac

Vudu magija se moze raditi i u smeru za popravljanje materijalne situacije kod osobe. Tada se radi vudu ritual za novac.

Vudu magija za novac se radi pomocu specijalnog vudu rituala i posle kojeg osoba ima vise novca ili dobije vrlo brzo nakon toga neplanirano novac ili pronadje.

Vernici voodoo religije veruju u jednog vrhovnog boga (Bon Dieu ili Gran Met), no uz njega postoji niz različitih duhovnih bića koja se mogu podeliti u tri grupe. Prvu čine loe koje predstavljaju duhove umrlih članova porodice i sile svemira, a nazivaju se Les Mot. Druga kategorija su tzv. blizanci, Marasa, odnosno sile koje imaju protusilu, a pomažu ljudima u poboljšanju kvaliteta života. U treću kategoriju spadaju mrtvi, koje sledbenici voodooa posebno poštuju, jer imaju razvijen kult predaka.

Vudu magija simptomi

Postoje dva načina za izvođenje vudua, takozvani “Rada” i takozvani “Petro”“Rada” je stariji i stoga sadrži i više tradicionalnih elemenata, a predstavlja miroljubivi voodoo koji se bavi porodičnim duhovima i dobrim loama. “Petro” je po svemu sudeći osnovan krajem 18. veka od strane sveštenika po imenu Petro koji je po priči koristio opojna sredstva kako bi svoje poklonike doveo do ekstaze. Radi se o vrsti voodooa koja se bavi Crnom magijom i nanošenjem zla što je stvorilo u javnosti negativnu sliku o voodoo u opštem smislu.

Sveštenik koji vodi ritual u voodoo religiji naziva se houngan, a sveštenica se zove mambo. Svi prisutni  jednako su bitni za održavanje ceremonije, a sveštenik ili sveštenica imaju zadatak da usmeravaju ceremoniju.

voodoo-magija

Skidanje vudu magije

Kada je osoba pod vudu magijom ona to u početku ni ne primećuje. U početku nema nikakvih naznaka ili simptoma. Vudu magija se pravi uglavnom preko delova odeće, predmeta ili delova tela (kose, noktiju, kože..)

Svi dobro znamo da je jedna od glavnim asocijacija kada se spomene reč vudu magija vudu lutka pomoću koje se iglom i krvlju nanosi zlo i bol osobi za koju se radi. To i jeste tačno i ovakve obrede rade vudu sveštenici, koje često angažuju osobe za zle tretmane, kako bi naudili nekoj osobi.

KAKO NAPRAVITI VUDU LUTKU?

Vudu magija je veoma opasna i brutalna da tako kažem i jedna je od najjačih magija. Najjaču vudu magiju prave afrikanci tj. afrički sveštenici iz plemena. Meni se veoma često javljaju osobe sa simptomima vudu magije i kod ovog problema radi se tretman skidanja vudu magije kao i zasštita od vudu bajalica i magije.

Zato ako imate simptome probadanja, čestih neprilagođenih bolova i glavobolja (nalik kao da to neko radi sa lutkom i iglom, obavezno mi se javite za pomoć dok ne bude prekasno i ne dođe do najgoreg ishoda!

Ukoliko imate dodatnih pitanja o vudu magiji, postavite pitanje u komentaru ispod.

Vaš Karlo
Moj Kontakt

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

7 thoughts on “Vudu magija

 1. Postovanje braco
  Svaka cast za ovo objasnjenje, sad mi je jos mnogo toga jasnije.
  Ja sam Bojan sto sam trazio pomoc od vas prije nekoliko meseci, ali na zalost odgodio radi financijkih problem.
  Zivim u Istri u Umagu na Marija na kras,u Hr. Tamo to zelimo prodati i odseliti se. Sad sam ja oso za nemacku a jadna majka mi ostala tamo sama da cuva kucu dok ja nenadjem kupca. Puno ti fala braco za svaki mesecni horoskop, nadam se da cu nakon prodaje kuce moci partecipirati na lecenje kod tebe.
  S Postovanjem srdacni pozdrav, prijatelj Bojan mog.

 2. Zelim da znam dali sam pod magijom vodo ili sta non stop se osjecam umoran i mrzim zivot nevolim muziku slusat umoransam sve ide naopako

  1. dragi gospodine Uzeir,

   Hvala na javljanju. Molim vas proverite kako ste upisali svoj email, jer izgleda ste pogresno upisali..
   javili ste se na pravo mesto i rado cu vam pomoci da resite vas problem.

   Posaljite mi ovde vase podatke da uradim detaljnu analizu i da vidim da li vam je nesto uradjeno:

   vas datum rodjenja,
   zanimanje,
   zemlja gde zivite?

   VAŽNO:
   *Redovno proveravajte vaš e-mail inbox. Odgovori?u vam najkasnije u roku od DVA DANA.
   *Tajnost i diskrecija podataka se podrazumevaju i ostaju samo izmedju nas.

 3. Pozdrav! Možete li mi da provjerite ima li kakve magije na meni? Ako ima, tko ju je napravio?
  Evo podaci:
  Datum: 17. Novembra 1993
  Zanimanje: Nezaposlena
  Država: Hrvatska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž