skidanje magije

Vede su smatrale da je čovek neodvojivi deo svemira, da je stvoren od energije od koje je stvoreno i za sve ostalo u Sunčevom sistemu i da upravo iz tih razloga, jeste neraskidivo i jako vezan za nebeska tela koji su deo tog Sunčevog sistema. Samim tim Zemlja i ostala tela našeg Sunčevog sistema utiču i na zdravlje čoveka.

Vastu, teorija iz starih vedskih spisa, već 5000 godina govori o tome kako čovek može da se prilagodjava energiji svemira i da u skladu sa njom živi bezbrižniji i bezbedniji. Posebno je važno urediti centar životnog prostora gde se kovitla vitalna energija Prana koja utiče na sve meridijane.

Centar prostora je energetsko središte u kome se nalazi pupak Vastu Puruše i u njemu boravi Brahma, stvoritelj kosmosa. To područje treba uvek da bude čisto i rasterećeno od bilo kakvih teških stvari, pa u njemu ne bi trebalo da se odvijaju svakodnevne aktivnosti. Najbolje je ako je uredjen kao centaro prostora ili mesto u kojem se možemo osvežiti novom energijom, regenerisati ili meditirati. Poremećen Vastu u centru prostora može doneti svadje, bolesti, nervozu, pišu majstori Vaste i daju savete kako to prevazići.

skidanje magije

6 načina da se pojača životna energija

  1. Otvorite prozor na severozapadu svog doma – kvadrant u kojem dominira element vazduha.
  2. Pokušajte da vrata otvorite tako da ne poremetite kičmu svetlosti (vamsa danda) koja treba da pruža neometano pravo kroz kuću sve do zadnjeg prozora ili vrata. Ako zato nemate uslova, postavite sliku Jantre koju objavljujemo odmah iznad ulaznih vrata.
  3. Unesite što više biljaka u svoj dome, posebno ono koje može da raste iz vode.
  4. Na stolu uvek držite činije sa svežim voćem i povrćem.
  5. Na nekoliko mesta u kući, posebno tamo gde su uredjaji koji emituju toplotu (radijatori, šporeti i slično), stavite providne vaze sa vodom koju treba menjati redovno.
  6. Dobro je da bar negde u domu imate malu fontanu ili akvarijum sa pumpicom koja gragori vodu. Važno je da čujete smirujući huh kretanja vode. Ukoliko niste u prilici pustite amijentalnu muziku koja oponaša zvukove talasa.

Da li vi znate za još neki način?

Podelite sa mnom u komentarima ispod.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž