Astrologija

Astrologija je veoma zanimljiva nauka i postoji mnogo različitih definicija o njoj.

Ovo su neke od definicija koje su dali o astrologiji mnogi poznati astrolozi i ljudi.

Dete se rađa onog dana i sata kada su nebeski zraci u matematičkoj harmoniji sa njegovom ličnom karmom. Horoskop pojedinca predstavlja složeni portret koji otkriva nepromenljivu prošlost, kao i njene moguće ishode. Natalni horoskop pravilno mogu tumačiti jedino mudri muškarci i žene – a takvih je malo.

Sri Yukteswar

Filozofija, kao i prava astrologija, predstavlja svedočanstvo božjeg delovanja, dakle svetu, a nikako lakovernu oblast, koju ja lično ne želim da blatim.

Johan Kepler

Zašto se uopšte baviti astrologijom? Samo iz razloga što astrološko znanje udruženo sa preciznom natalnom kartom može podići našu osetljivost na zavidan nivo. To je kao kamen iz Rozete. Služi da dešifruje. Haos, bol, i naizgled slučajnosti u našem životu sjedinjuju se pred našim očima u uređen sistem. A kada jednom pojmimo taj sistem, mnogo manje vremena trošimo plivajući uzvodno.

 Stiven Forest

Sve što se dogodi na nebu oseti se u prirodi i na zemlji.

Johanes Keple

Astrologija

Ljudi bi trebalo da uče od Sunca, Meseca i zvezda… Astrologija je Astronomija koja je spuštena na Zemlju, primenjena u odgovarajućim ljudskim poslovima i sferama življenja.

Ralph Waldo Emerson

Moć duhovne jačine je u svemiru – koliko je prisutna svuda! Nevidljiva očima i nečujna sluhu, nerazdvojiva od svega i ništa je ne može izbeći.

Konfučije

Svrha se aktivira samo ako smo otvoreni. Svesnost je ključ za postizanje onog što je Svemir isplanirao za vas.

Dipak Čopra

Kad astrologiji priđemo iz perspektive istinskog slobodoumnog razumevanja, ona nas vodi pravo ka bezuslovnoj ljubavi. Ukoliko potpuno razumete unutrašnji mehanizam neke osobe, kao i to koje su joj mane, kako možete da se ljutite na nju?

Džen Spiler – Astrologija za Dušu

Ni jedan aspekt manifestovanog svemira nije ni bolji ni gori od drugog. Svi elementi horoskopa su oružja inkarnacije i svako dobija ono koje mu je potrebno. Jedina razlika postoji između njihovog značaja. Najvažnija oružja su ona koja su u najbližoj vezi sa svhom inkarnacije, ulogom koja je izabrana. Ali i sva ostala su sredstva uz pomoć kojih prolazimo iskustva na putovanju koje se zove život.

Aurelius

Astrologija je činjenica u mnogim primerima. Astrološki aspekti su samo znaci, obični simboli. Ništa nije tako značajno ili korisno kao volja pojedinca…Ne pokušavajte da je koristite kao vodič, već iskoristite astrološke uticaje kao sredstva kojima ćete prevazići ili uočiti greške i poraze, umanjiti mane, a istaći vrline u sebi.

Edgar Kejsi

Astrologu su poznate sve stvari. Sve što se dogodilo u prošlosti, sve što će se dogoditi u budućnosti – njemu je sve otkriveno, jer on zna posledice nebeskog kretanja koje su bile, ona koja jesu i koja će biti te stoga zna kada će ona delovati i koje posledice mogu proizvesti.

Guido Bonatti

Astrologija je praktična nauka jer nas uči kako da prihvatamo informacije koje nam pruža u odnosu na naš lični i društveni život. Ona je takođe i umetnost jer rad sa horoskopom rođenja traži znanje udruženo sa umetnošću.

Čarls E O Karter – Principi astrologije

 

Šta za vas predstavlja astrologija?

Da li vi imate svoju definiciju astrologije?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž