urokljivo oko

Urokljive oci

Urokljivo oko je vrsta Crne magije koja se prenosi na žrtvu pogledom. Osoba sa urokljivim okom prenosi negativne misli i negativnu energiju na žrtvu. Vrlo često osobe ureknu nekoga a da to nisu ni svesni. Veoma je opasno kada je neko ureknut, pogotovo malo dete, o cemu ce kasnije biti reci.

Zato opet upozoravam ljude da se ne bave Crnom magijom i ne misle drugima zlo, jer je veoma lose i moze se samim mislima nekome uciniti zlo. Urok nastaje najčešće od tri stvari:

  1. Bes
  2. Ljubomora
  3. Zavist

Urok je poznat u mnogim kulturama širom sveta i poznato je da može da izazove najgore stvari, bolest, nesreću, povredu, pa čak i smrt. U ovom tekstu ćete saznati kako da prepoznate urok, njegove simptome, kako da zaštitite vas i vaše najmilije od ove opasne stvari, koja svakoga može pogoditi.

urokljivo oko

Neka osoba se može ureći slučajno ili namerno. Kako to urok utiče na osobu? Napada i slabi njeno energetsko polje koje ne može više da se brani od štetnih i zlih uticaja i uništava postepeno čoveka.

Ko to sve može biti žrtva uroka?

Urok može biti bačen na bilo koga. Nema veze koje je vere, nacionalnosti, pola ili imovinskog stanja. Urok može biti bačen na ljude, biljke i životinje ali i stvari, predmete (kuća, firma, automobil…)

Kako urok deluje?

Kada zla osoba ovlada tajnama i veštinama uroka. Ona pomoću urokljivog oka baca čini na žrtvu. Na taj način pna probija njeno energetsko polje i napada sve organe i duh čoveka. Urok je posebno opasan kod male dece. Ne treba da dozvolite svakom da vidi vaše dete a pogotovo bebu. Postoje osobe koje su zle i putem samo jednog pogleda mogu bebi naneti zlo. Jedna od osnovnih zaštita od uroka za decu je vezivanje crvenog konca oko ruke deteta.

Crna magija kod dece

Urok se može baciti na žrtvu na sledeće načine:

  • Preko zavisti osobe
  • Preko Crne magije
  • Preko negativne energije

Simptomi uroka

Fizički simptomi: bolesti koje se vraćaju i ponavljaju, hronična bolest kože, bolesti zavisnosti, česte glavobolje, bol u ušima, nesvestice, vrtoglavice, osećaj slabosti, temperatura, lupanje srca i sl.

Psihički problemi: Strah i aksioznost, depresija, sumnje, tenzija, loše misli…

Problemi sa učenjem: nemogućnost pamćenja, problemi sa ocenama, napuštanje školovanja ili studija.

Novčani problemi: Neuspeh na poslu, nemogućnost da se nađe posao, dobijanje otkaza, svađa sa kolegama i šefovima, gubici..

Problemi u braku i porodici: Svađe u braku, nemogućnost veridbe i braka, porodični problemi, neplodnost, impotencija, abortus, smetnje i bolesti kod dece, pa čak i smrt dece.

Urokljivo oko Amajlija

Posoje različite metode zaštite i metode za skidanje uroka. Ja uvek pre savetujem sprečavanje i zaštitu. Kada doše do skidanja urok, to je već kasno. Najbitnije je zaštititi decu i male bebe, vezivanjem crvenog konca oko ruke. Takođe vaše dete možete zaštitit tako da vodite računa da im se ne približavaju sumnjive osobe i osobe koje žele zlo detetu. Naravno najsigurniji način za skidanje i zaštita od uroka je stručan ritual i amajlija, koja se lično izrađuje za svaku osobu. Naravno uvek je bolje “sprečiti nego lečiti” što kažu naši stari.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

One thought on “Urokljivo oko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž