Aromaterapija u službi astrologije

Aromaterapija je bitna u sluzbi astrologije kako bi saznali vise o biljkama koje nam mogu pomoci u zivotu. Leto je doba godine kada se u prirodi mešaju raznovrsni mirisi i kada se priroda pokazuje u svom punom sjaju. Svako od nas darovan je posebnim i samo njemu svojstvenim mirisom feromonom još prilikom rodjenja. U zavisnosti od toga kom znaku zodijaka pripadamo, odgovara. Svi znaci zodijaka mirišu različito kao što su različiti po svom temperamentu, duhovnom i mentalnom sklopu.

Vatrenim znacima (Ovan, Lav i Strelac) odgovaraju lepršavi, sladunjavi i mirisi puni strasti i životne radosti, zemljanim (Bik, Jarac, Devica) mirni, nenametljivi, uglavnom cvetni i mirisi koje osećamo u prirodi. Vodenim znacima (Rak, škorpija i ribe) najbolje pristaju mirisi koji podsećaju na, voće, vanilu, karamelu, čokoladu…

Kamilica u aromaterapiji
Kamilica u aromaterapiji

Naše odluke i sklonosti u mnogome zavise od toga u kom horoskopskom znaku smo se rodili. Isto tako, zodijak utiče i na naš ukus u mnogim stvarima, pa i mirisima. U zavisnosti od toga da li osoba pripada vatrenom, vodenom, vazdušnom ili zemljanom znaku, možemo da odredimo i da li preferira klasične i ozbiljne ili sladunjave i nametljive mirise, što nam može pomoći ukoliko tu osobu želimo da iznenadimo i obradujemo lepim mirisnim poklonom.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž