Aromaterapija u službi astrologije

Aromaterapija je bitna u sluzbi astrologije kako bi saznali vise o biljkama koje nam mogu pomoci u zivotu. Leto je doba godine kada se u prirodi mešaju raznovrsni mirisi i kada se priroda pokazuje u svom punom sjaju. Svako od nas darovan je posebnim i samo njemu svojstvenim mirisom feromonom još prilikom rodjenja. U zavisnosti od toga kom znaku zodijaka pripadamo, odgovara. Svi znaci zodijaka mirišu različito kao što su različiti po svom temperamentu, duhovnom i mentalnom sklopu.

Vatrenim znacima (Ovan, Lav i Strelac) odgovaraju lepršavi, sladunjavi i mirisi puni strasti i životne radosti, zemljanim (Bik, Jarac, Devica) mirni, nenametljivi, uglavnom cvetni i mirisi koje osećamo u prirodi. Vodenim znacima (Rak, škorpija i ribe) najbolje pristaju mirisi koji podsećaju na, voće, vanilu, karamelu, čokoladu…

Kamilica u aromaterapiji

Kamilica u aromaterapiji

Naše odluke i sklonosti u mnogome zavise od toga u kom horoskopskom znaku smo se rodili. Isto tako, zodijak utiče i na naš ukus u mnogim stvarima, pa i mirisima. U zavisnosti od toga da li osoba pripada vatrenom, vodenom, vazdušnom ili zemljanom znaku, možemo da odredimo i da li preferira klasične i ozbiljne ili sladunjave i nametljive mirise, što nam može pomoći ukoliko tu osobu želimo da iznenadimo i obradujemo lepim mirisnim poklonom.

 

4.50 avg. rating (90% score) - 8 votes
Tagged with:
 

Slični tekstovi:

Postavite pitanje ili komentar ovde