Otkrijte šta dužina prstiju govori o vama

Ko bi pomislio da bi mogao naučiti toliko o sebi na osnovu svoje dužine prstiju?

Na slici ispod videćete 3 različite dužine prstiju na dlanu (A, B, C). Možete zaključiti da je nekad domali duži, ili pak kažiprst duži, a čak u nekim slučajevima oni su i iste dužine.

 

Duzina prstiju
Duzina prstiju

URADITE TEST:

Postavite ruke ispred sebe na ravnu površinu i dobro pogledajte odnos vaših prstiju. Zatim u zavisnosti od situacije, pročitajte šta oni tačno otkrivaju o vama.

Situacija A: Šarmantan ali poučan!

Ljudi koji imaju domali prst duži od kažiprsta imaju tendenciju da su šarmante i neodoljive osobe u očima drugim. Osobe koje se pronalaze u A opciji su uglavnom pravedne u bilo kojoj situaciji. Osom toga one su agresivne i odlično pronalaze put do rešenja. Oni imaju tendenciju da su neverovatno suosećajne i često su oni u životu naučnici, inžinjeri, vojnici.

Situacija B: Poverljiv, čovek od reči

Osobe koje imaju duži kažiprst su samouvereni, oni uvek odrade svoje zadatke. Oni vole da rade solo, i ne odustaju dok ne dodju do cilja, ne vole timski rad i saradnju sa ostalima. Ove osobe su vrlo orijentisane na svoj posao i ne vole da budu ometane u tome. Cene ono što imaju, i nikad im nije dosta.

Situacija C: Pacifista/Miroljubiva osoba

Osobe koje se pronalaze u ovom tipu izbegavaju svadje i sukobe, zauzimaju poziciju smirivača. One su dobro organizovane i žele da budu u kontaktu sa ljudima. Osećajne su u vezama, nadmetanjima i brigama o partneru, ali budite na oprezu one mogu da budu vatrene i nervozne u dnevnim aktivnostima. Dakle, ove osobe su dobre za druženje, ali ih izbegavaje u poslovnim odnosima.

Da li set pronašli sličnosti sa osobama koje poznajete? Koji ste vi tip?

Da čujem vaše mišljenje u komentaru ispod.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž