Otkrijte šta dužina prstiju govori o vama

Ko bi pomislio da bi mogao naučiti toliko o sebi na osnovu svoje dužine prstiju?

Na slici ispod videćete 3 različite dužine prstiju na dlanu (A, B, C). Možete zaključiti da je nekad domali duži, ili pak kažiprst duži, a čak u nekim slučajevima oni su i iste dužine.

 

Duzina prstiju

Duzina prstiju

URADITE TEST:

Postavite ruke ispred sebe na ravnu površinu i dobro pogledajte odnos vaših prstiju. Zatim u zavisnosti od situacije, pročitajte šta oni tačno otkrivaju o vama.

Situacija A: Šarmantan ali poučan!

Ljudi koji imaju domali prst duži od kažiprsta imaju tendenciju da su šarmante i neodoljive osobe u očima drugim. Osobe koje se pronalaze u A opciji su uglavnom pravedne u bilo kojoj situaciji. Osom toga one su agresivne i odlično pronalaze put do rešenja. Oni imaju tendenciju da su neverovatno suosećajne i često su oni u životu naučnici, inžinjeri, vojnici.

Situacija B: Poverljiv, čovek od reči

Osobe koje imaju duži kažiprst su samouvereni, oni uvek odrade svoje zadatke. Oni vole da rade solo, i ne odustaju dok ne dodju do cilja, ne vole timski rad i saradnju sa ostalima. Ove osobe su vrlo orijentisane na svoj posao i ne vole da budu ometane u tome. Cene ono što imaju, i nikad im nije dosta.

Situacija C: Pacifista/Miroljubiva osoba

Osobe koje se pronalaze u ovom tipu izbegavaju svadje i sukobe, zauzimaju poziciju smirivača. One su dobro organizovane i žele da budu u kontaktu sa ljudima. Osećajne su u vezama, nadmetanjima i brigama o partneru, ali budite na oprezu one mogu da budu vatrene i nervozne u dnevnim aktivnostima. Dakle, ove osobe su dobre za druženje, ali ih izbegavaje u poslovnim odnosima.

Da li set pronašli sličnosti sa osobama koje poznajete? Koji ste vi tip?

Da čujem vaše mišljenje u komentaru ispod.

5.00 avg. rating (94% score) - 2 votes
Tagged with:
 

Slični tekstovi:

Postavite pitanje ili komentar ovde