crna magija simptomi

Vračevi i druidi su valerijanu koristili za dubok i spokojan san, posle kojeg se osoba budi bez mamurluka. Primetili su da valerijana utiče da se  svako jutro jasno seća svojih snova, racionalno o njima razmišlja i tumači ih u skladu sa geslom da su snovi putokaz javi.

Ni današnji eksperti nisu skrenuli s tog puta. Izučavajući efekte valerijane (od koje se već pravi širok spektar medikamenata), oni su utvrdili da ova biljka definitivno olakšava osobama koje pate od nesanice, poboljšava kvalitet sna i smanjuje budjenje tokom noći, ali ne utiče na razdoblje aktivnog sanjanja poznato kao REM spavanje.

Jednostavno, uz pomoć valerijane ljudska, osetljiva i krhka priroda, pridobija mačiju, samostalnu, svojevoljnu, veštu i lukavo samopouzdanu harizmu!

valerijana

VODICA ZA TERANJE MALERA

Tri korena valerijane uvezana sa tri čvora belim koncem potope se u bocu sa svežom izvorskom vodom. Na dan Mladog Meseca u vodu se dodaju oman i nana, pa se njome prska stan, poslovni prostor i stvari za koje nam se čini da su nam na neki način uklete i ne donose nam sreću, poput knjiga, računovodstvene dokumentacije ili mašina koja nam je otkazala poslušnost.

Valerijana je specifična po tome što eterično ulje biljke privlači mačke. Zato se od nje sprema posebna smeša za obrede koji se izvode tokom velikih ili niza malera. Suvo lišće i cvetići smrve se u keramičkoj posudici, zapale se i kadi se kuća i ljudi u njoj. Pepeo se ugasi, iznese i  sipa pored drveta na ulici s basmom: “Valerijanu sam zapalila, malere ugasila”.Dobro je da se posle toga sačeka i proveri hoće li se neka mačka pojaviti u blizini. Čim se ona ugleda, to treba protumačiti kao znak da su pehovi razbijeni. U suprotnom, ritual ponavljati tri dana uzastopno.

depresivni poremecaj

APOTEKA ZA KREATIVNE

Od valerijane se spremaju čajevi i napici i za bolesti pluća, menstrualne cikluse i srčane tegobe, jer biološko delovanje valerijane su valepotrijati koji se nalaze u podzemnim delovima biljke. Sadrži i eterična ulja, valerensku kiselinu, alkaloide, klorogensku kiselinu. Zato za lekove i pomagala treba koristiti koren ubran u jesen. Sveži koren se koristi i za pravljenje vodeno-alkoholnih ekstrakata(tinktura) kojim se pored ostalog prska lice koje privlači pažnju i deluje magično. Sušenjem se količina eteričnog ulja u korenu smanjuje, a miris postaje intenzivniji i jači. Tada tinkturu treba udisati i priuštiti sebi mogućnost za otvaranje vančulnih, kreativnih moći i bolje koncentracije.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž