Za 1 minut do mira i samopouzdanja

skidanje porodicnog prokletstva

Osećanja su moćna energija. Osećanja ljubavi prema svemu postojećem, i svetle radosti, daruje neograničenu snagu i energiju eteričnom telu. Negativna osećanja su rušitelji – ostavljaju ožiljke na eteričnom telu, lišavaju čoveka snage. U onoj oblasti fizičkog tela koji se podudara sa tim ožiljcima na eteričnom telu, počinju bolesti zbog nedostataka ili odsustva energije , ili njenih blokada. Evo koja su to negativna osećanja: gnev, strah, tuga i žalost, nemir, potišenost, snažno nervno uzbudjenje (čak i ako se skriva iza maske radosti – to nije istinska radost).

Izbegavajte negativne misli

Negativne misli i nepravilni životni ciljevi – drugi su uzrok koji stvara prepreke na putu kretanja energije. Da bi se oni eliminisali treba raditi razne vežbe kojima se budi životna struja ili kako to kažu staro-kineske knjige – kojima se uskladjuju meridijani.

zabrinut covek

“Dva osnovna možna energetska kanala koja prolaze kroz čovekovo telo su preodredjena Prirodom. Oni su rasporedjeni vertikalno, duž kičme, levo i desno. Ovi potoci sjedinjuju nas sa energijom Zemlje i energijom Svemira. Ta dva kanala nam dostavljaju energiju Svemira iz koje se uvek gradi naše eterično telo. Eto zašto je čovek u direktnom smislu deo Svemira, deo te energije. Mi smo živi i zdravi sve dok sile Prirode održavaju naše eterično telo u njegovoj početnoj formi. Kada sile prirode prestaju da održavaju eterično telo kao jednu celinu, ono se raspada, energija se rasejava, nastupa smrt.

Koliko duže možemo da zadržimo svoje eterično telo u njegovoj idealnoj ili početnoj formi, toliko ćemo duže živeti, biti zdraviji, i toliko ćemo produžiti našu mladost.

Održavajte duhovnu formu vašeg tela

Ali, idealno eterično telo nije samo forma, već odredjeno kretanje energije u njemu. Dva osnovna energetska kanala čine osnovu eteričnog tela. Da bi ono bilo formirano i radilo normalno, energetski kanal mora da dopre do svakog organa, svake ćelije ljudskog organizma. To se dešava zahvaljujući manjim energetskim kanalaima koji protiču kroz telo – meridijanama”.

Meridijana u telu ima mnogo, oni dopiru do svake naše ćelije. Energija koja teće kroz meridijane ispunjava svaku želju. Za čovekovo zdravlje je veoma važno da li taj energetski kanal ima dovoljno snage i moći da dopre do meridijana – da uskladi kanale kojima prolaze dve sile iste stihije – jin i jang.

Za zdravlje je takodje važno da energija, krećući se po meridijanama, ne nailazi na zastoje, prepreke, da teče ujednačeno i ravnomerno. Evo vežbe koju po savetu Maharši Jogija  valja raditi da se dodje do te ravnoteže a posebno je efikasna kod osećanja straha i nemira. Uklanja te pogubne emocije za minut-dva. Ona je takodje izvrsna za odbranu od psihičkog vampirizma i iscrpljujućih ataka od drugih ljudi na vaš život.

VEŽBA:

 1. Sedite udobno, zatvorite oči, opustite mišiće, duboko udahnite, zatim duboko izdahnite
 2. Palcem desne ruke zatvorite desnu nozdrvu i udahnite kroz levu nozdrvu.
 3. Za vreme udaha zamislite kako vazduh prolazeći kroz nosnu oblast, stremi ka gore u oblast čela.
 4. Sklonite palac desne ruke sa desne nozdrve i kažiprstom iste ruke pritistnite levu nozdrvu.
 5. Potpuno izdahnite kroz desnu nozdrvu.
 6. Odmah udahnite jako kroz desnu nozdrvu, zamišljajući kako se vazduh podiže gore, ka čelu.
 7. Sklonite prst s leve nozdrve, a pritisnite desnu, tako da izdišete kroz levu nozdrvu.
 8. Ponovo udahnite kroz levu nozdrvu, izdahnite kroz desnu.
 9. Pa udahnite kroz desnu, izdahnite kroz levu.
 10. Tako osam puta udahnete i osam puta izdahnete.
 11. Deveti i deseti put udahnite i izdahnite na obe nozdrve istovremeno. Vaše misli i osećanja su se opustili i nalaze se u harmoniji. Osećate mir i spokojstvo.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž