GATANJE Kako da naucite sami da gatate [UPUTSTVO]

Gatanje se spominje jos u praistoriji i kod nasih predaka. Gatanje je duboko u istoriji svih naroda, utkano i vezano za kulturu i obicaje. Svi narodi u svojoj istoriji imaju pominjanje predvidjanja sudbine, gatanja i proricanja. Rituali za proricanje sudbine ranije su se radili na malo drugaciji nacin nego danas.

Nasi preci su gatali uz pomoc prirodnih elemenata. Imali su gatanje uz pomoc vode, zemlje, vatre i vazduha. Nasi preci su gatali i predvidjali buduce dogadjaje na osnovu grmljavina, munja, groma, vetra. Neki su pak pomocu oblaka predvidjali buducnost.

Na mestima gde je neko jezero, more ili reka, gatalo se uz pomoc vode i talasa. Sveti izvori u Evropi nalaze se oko Kotora, Čapljine i u blizini drevnog grada Petrusa, kod današnjeg Paraćina. Smatra se da postoje još četiri, i to jedan u Lurdu, drugi u Mariji Bistrici, treći u Fatimi i četvrti na Švarcvaldu, u blizini samog izvorišta Dunava. Drugi oblik hidromantije koja se i danas koristi sastoji se iz dugotrajnog posmatranja mirne jezerske vode ili gledanja u čašu i tumačenja onog što je viđeno.

gatanje-kartama

Gatanje kartama

Evo jednostavnog nacina i trika kako da naucite sami da predvidjate buducnost i gatate pomocu karata.

Ako hocete da saznate svoju buducnost i predvidite sta vas to ocekuje ovo treba da uradite:

Izvucite iz špila karata četiri keca (herc, karo, tref, pik). Pomešajte ih i poklopljene poređajte po stolu – dve iznad druge dve. Sada postavite konkretno pitanje koje se tiče vaše budućnosti: Draga karto, kaži mi… Ako na primer očekujete novosti od određene osobe ili je potrebno da donesete važnu odluku. Što je konkretnije pitanje, jasniji će biti odgovor. Na kraju okrenite jednu, ali zaista samo jednu od četiri položene karte. Šta će vam kec proreći, pročitajte ovde:

Kec herc:

Savršeno! Stvar se završava u vašem interesu i na vaše zadovoljstvo.

Kec tref:

Pozitivni odgovor – ali on nije definitivan i otvara dalja pitanja.

Kec pik:

Negativan odgovor sa mogućnošću poraza.

Kec karo:

Odgovor nije jasan. Zahteva još borbe da bi problem bio rešen u vašem interesu.

Gatanje u karte

Garanje karatama je jedan od starijih nacina proricanja buducnosti. Preko karata i njihovih oznaka, nacina otvaranja se veoma precizno mogu utrvrdtiti buduci dogadjaji. U narednom tekstu cu vam detaljnije otkriti kako sami pozete gatati pomocu karata i nauciti vas tehnikama.

Herc –  srce, odnosi se na porodicu, prijatelje i ljubav.

Karo –  oslikava poslovne odnose, rad, putovanja.

Pik –  nagoveštava patnju, žalost, neugodnosti, izdaju.

Tref –  daje predvidjanja u vezi s novcem ili drugim prilivima.

Gatanje iz kave

Soljica kafe vam takodje moze pomoci da saznate buduce dogadjaje i predvidite svoju ili neciju sudbinu. Gatanje iz kave se radi tako sto se uvek koristi jaca turska kafa (obicna kafa). Skuva se jaca da ima jaci talog.

gatanje-iz-kave

Gatanje besplatno

U unutrasnjem delu soljice, zbog lakšeg čitanja, ne sme biti ukrasnih šara. Kafa se ispija opušteno i polako, samo sa jednog ruba soljice, držeći dršku soljice levom rukom. Kafu treba popiti sto pre i ne koristiti nikakve zasladjivace.

Prazna soljica se triput mora okrenuti u smeru kazaljke na satu, kako bi se talog što bolje rasporedio po ivicama soljice. Potom se soljica pokrije tanjiricem, pa se s njim okrene. Ona strana soljicea s koje se pilo treba, i po okretanju, ostati okrenuta prema vama.  

Okrenutu soljicu potrebno je ostaviti nekoliko minuta kako bi se talog osušio i stvorio statične simbole. Samo se jednom sme podici soljica, da bi se proverila osušenost taloga. Gata se samo iz prve popijene soljice.

Za Besplatno gatanje soljica je podeljena na stranu, levo od drške, koja predstavlja osobu kojoj se gata i njenu prošlost, te nasuprotnu stranu, koja predstavlja partnera i budućnost. Simboli bliže vrhu solje predstavljaju događaje koji će najbrže se desiti, sredina govori o sadašnjosti, dok su u dnu solje pozitivna i negativna upozorenja, pa on predstavlja dom osobe kojoj se gata.

Najbolje je gledati celu sliku u solji, zajedno sa svim simbolima. Likove se tumače sa leva na desno, a potrebno ih je međusobno povezivati kako bi se dobila kompletna slika. Na kraju, osoba kojoj se gata, može pozeleti želju i pritisnuti ili okrenuti palac, kažiprst ili prstenjak (u vezi ljubavne želje) na deo taloga s likovima koji je najviše zanimaju ili na samo dno solje.

U solji se mogu videti buduća zbivanja koja slede u narednih pola godine, od dana gatanja. Ipak, najavljeni događaji se sa vremenom mogu se promeniti od stanja osobe kojoj se gata, njenom pozitivnom ili negativnom razmišljanju i delovanju.

U ovome je glavna tajna:

I dok u početku figure u solji mogu izgledati zbunjujuce, kroz praksu, u ovom nacinu predviđanja, značenja će se sama “otvarati”, pa će osobi koja pogadja prikazi biti sve jasniji. Ne sumnjajte u svoju maštu, kreativnost i intuiciju! Što god vidite, ima neko značenje, te bez straha i bez susprezanja ispričajte priču. Pustite mašti na volju i proročki ćete spontano proreci neke događaje. Sa vremenom vidljiva će postati gomila likova i svaki od njih će nositi neku poruku, bilo da su tamne ili svetle boje taloga, bilo da čine kompleksnu sliku ili samo njen mali deo.

Gatati iz kave najbolje je kada je dan, a prigodni dani za takvo “čitanje” su utorak i petak.

Proricanje buducnosti

Na osnovu proricanja buducnosti se mogu predvideti buduci dogadjaji takodje. Proricanje buducnosti se moze raditi na razne nacine. Neke od tih nacina smo spomenuli, neke cemo tek objansiti. Moze se raditi proricanje buducnosti kartama, kafom, pasuljem, gledanjem u dlan i na mnoge druge nacine.

proricanje-sudbine

Proricanje sudbine

Nema osobe koju ne zanima sta ce joj se desiti u buducnosti. Sta vas ceka u vezi zdravlja, posla, porodice, novca. Da li cete se udati, ozeniti, dobiti dete, postati baba ili deda? Da li cete otici u inostranstvo? Da li cete poloziti ispit, za auto, da li cete prodati kucu ili zemlju?

Da li cete biti zdravi? Koga da se cuvate?

Proricanje buducnosti vam pomaze da se na najbolji nacin pripremite za buduce dogadjaje koji vas ocekuju. Da saznate ko vam misli dobro a ko zeli zlo. Da vidite da li cete upoznati srodnu dusu ili naci partnera u skorije vreme?

Proricanje sudbine po datumu rodjenja

Da bi se uspesno i sto preciznije uradilo proricanje potrebno je znati datum rodjenja tacan. Na osnovu datuma rodjenja osobe se moze raditi predvidjanje za tu osobu, jer svaki covek je vezan za svoj datum rodjenja. Na taj nacin se stvara energetsko polje i na sonovu njega se projektuje i cita buducnost kakva ce biti toj osobi. Pomocu datume rodjenja se takodje izradjuju i natalne karte koje se koriste za citanje buducnosti. Tako da je to usko povezano.

Moja buducnost proricanje

Osobe koje zele da saznaju sta ih ocekuje u buducnosti i da se sto bolje spreme za buduce dogadjaje. Samo molim vas budite oprezni, ne zna svako da gleda u buducnost. Neko vas moze prevarati i slagati i dati vam laznu nadu.

Ako ste spremni da saznate vasu buducnost onda se obratite strucnoj i pravoj osobi za to.

Gatanje pasulj

Danas kao i nekad ima žena koje gledaju u pasulj i kome treba, otkrivaju njihovu sudbinu.Tako su se nekad davno devojke sastajale i jedna drugoj gledale, gatale, jer svako je znao po nešto od te magije. Kad nekoj ispadne dobar pasulj, daju se tri zrna osobi kojoj se gleda i ta osoba izađe napolje da čuje šta će neko da kaže. To je bio neki znak u vezi te želje. Kad bi neka od devojaka pomislila želju na momka “da li je on taj ili ne”,kad završi s gledanjem, baca jedno po jedno zrno u peć i govori;”grah grahće, bah bahće, sikira u vrata, moj dragi na vrata “. Ako se taj momak pojavi u toku tri sata ili tri dana to bi značilo da je on suđeni.

gatanje-pasuljom

Gatanje pasuljom

Za gatanje pasuljom se mogu uzeti zrna kukuruza, sočiva, ječma, boba ili pasulja. U našem narodu je pasulj i najčešći u upotrebi u ovu svrhu. Tako je i nastala uzrečica “ Nisam gledao u pasulj… ”.

Glavna poenta gledanja u pasulj se sastoji u tome što zainteresovana osoba u svojim mislima postavi pitanje o zdravlju, sreći, ljubavi, poslu ili nečemu slično. Gatara baca zrna i prema rasporedu pokušava da dobije odgovor na postavljano pitanje. Da li će odgovor biti povoljan ili ne zavisi od broja i rasporeda zrna po gomilama.

Ova bacanja u našim krajevima po Srbiji su često vezana sa bajanjem od strane gatara tako da se to često pretavara u vračanje a ne u proricanje sudbine.

Evo u cemu je glavna tajna:

Uzme se 41 zrno i dobro se promeša i podeli u tri približno jednake gomile. Od svake se odvaja po 4 zrna dok ne ostane ostatak od 1,2,3 ili 4 zrna i tako sa svakom gomilom. Ostatak se ponovo sakupi i ponovo podeli na 3 gomile i ponovi odbrojavanje kao u prethodnom slučaju. Na kraju dobijemo tri reda sa po tri gomile sa po jednim do četiri zrna.

Ovako poredjane u devet gomila daju odgovor na samo jedno pitanje a za svako sledeće pitanje se vrši novo bacanje odnosto poredjanje u novih devet gomila.

Gatanje parova

Gatanje parova ili ljubavno gatanje je jedno od najpopularnijih. Tu muskarac ili zena saznaju odredjene stvari za njih u vezi njihove veze, braka, da li ce biti zajedno, da li neko nekog vara? Da li se treca osoba mesa u njihovu ljubav?

Gatanje za ljubav se takodje radi kada neko zeli da sazna da li ce ostati trudan?

Da li je neka osoba prava za njega i njemu sudjena ili nije?

Ovo moze dosta vam vremena ustedeti i otvoriti oci da na nekoga ne trosite vreme i energiju.

Gatanje parova odredjuje da li cete se udati, ozeniti, da li cete u bloskoj buducnosti upoznati nekoga za vezu ili brak?

Svaki ljubavni ili bracni par bi trebao a proveri da li su jedno za drugo ili sta ih ocekuje dalje u vezi. Iz gatanja za parove mozete saznati da li das partner mozda vara, ili da li se neka treca osoba umesala u vasu vezu?

Gatanje parova se jos koristi za to da otkrijete da li je neka osoba prava za vas? Neko ko vam se dopada da proverite kako bi se slagali?

Gatanje se radi na razne nacine i metode. Neke od njih sam detaljno iznad u tekstu opisao i objasnio kao sto su gledanje u pasulj karte, kavu, gatanje, gledanje u dlan i razne druge metode.

Gledanje u dlan ljubav

Evo kako sami da naucite da gledate u dlan:

Linija za brak nalazi se ispod malog prsta. Jako je kratka. Jedna jedina linija označava jedan brak, a kad se linija deli, to znači da će se osoba vise puta venčati. Ova linija pokazuje i to kada će se neko udati ili oženiti, moze se videti i koliko ce osoba imati dece. Ako ova linija ne postoji, onda nece biti ni braka.

gledanje-u-dlan

Gledanje u dlan linija dece

Gledanje u dlan se čita iz desnog dlana, a levi će potvrditi ili odbaciti sumnje. Koliko će strast u braku trajati, otkriće linija za brak, ali i ruke i prsti koji su mesnati.

Gledanje u dlan

Postoje 4 osnovne linije za gledanje u dlan, evo i koje su:

Gledanje u dlan 4 osnovne linije – linija srca, glave, života i sudbine. Linija života se nalazi izmedju palca i kažiprsta i proteže se u luku prema ručnom zglobu. Linija glave proteže se iznad linije života i preseca dlan. Linija srca ide u obrnutom smeru od prve dve linije i nalazi se iznad linije glave. Linija sudbine proteže se od ručnog zgloba prema srednjem prstu.

Zdravlje sa dlana

Kako gledati u dlan?

Ako želite da odredite približno vreme kada će vam se nešto dogoditi, podelite linije otprilike na sedam delova.

Kada se linija srca završava ispod kažiprsta, osoba je idealista i veliki romatnik. Kada se linija završava između kažiprsta i srednjeg prsta, osoba nije zahtevan partner, mila je i iskrena, a ako se završava ispod srednjeg prsta, puna je ljubavi, ali je ne pokazuje. Pauze i raskidi na ovoj liniji upućuju na slomljeno srce.

Ovo su neke od metoda za gatanje i proricanje sudbine. Dao sam vam upute i objasnjenje kako mozete sami gledati i nauciti ove tehnike. Naravno mnogo je bolje kada to uradi strucna osoba, jer cete na taj nacin mnogo preciznije i bolje znati sudbinu i sta vas ceka.

Sve najbolje vam zelim,

Ukoliko vam treba pomoc za gledanje sudbine ili skidanja crne magije ili vracanja voljene osobe, javite mi se za pomoc!

Moj kontakt je OVDE

Vas Karlo 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž