VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP 2021 (SVI ZNAKOVI)

OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera će početkom januara ući u znak Jarca i vaše polje posla i karijere i na početku godine će vam doneti mogućnost da ostvarite solidnu zaradu kroz pokretanje velikih projekata poput građevinskih. Uspeh vas očekuje i kroz arhitekturu i dizajn. Mars će ući u znak Bika i praviće kvadrat sa Saturnom, što će vas finansijski opteretiti jer ćete imati velika ulaganja i troškove. Budite pažljivi u rukovanju novcem do marta. Sredinom januara će Jupiter praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane teškoće u odnosima sa saradnicima, što će vam naneti dodatne finansijske pritiske. U februaru će Saturn praviti kvadrat sa Uranom i imaćete zastoje na polju novca. Mars će tokom marta i aprila prolaziti kroz znak Blizanaca i bićete više nego obično u pokretu, vodićete intenzivne pregovore o novim poslovima i imaćete uspeha u trgovini. U organizacionom delu posla i u dogovorima nailazićete na teškoće. Krajem aprila imaćete odličnu ideju kako da zaradite veliki novac i to ćete uspeti da ostvarite. U maju će Jupiter ući u znak Riba privremeno i počećete da pravite tajne planove.
Solarna eklipsa u junu dovešće do otkazivanja nekih dogovora i važni pregovori vam neće uroditi plodom, a neke planove ćete morati da menjate. Krajem juna i na početku jula budite pažljivi sa novcem i izbegavajte rizična ulaganja jer biste lako mogli da se nađete na gubitku. Krajem jula se Jupiter retrogradno vraća u Vodoliju, pa ćete trebati da poradite na poboljšanju saradničkih odnosa. Avgust i septembar su vam povoljni za odmor. Možete ostvariti uspeh u javnosti. U novembru će vam izazovni aspekti Marsa sa Saturnom i Uranom doneti teškoće i zastoje na finansijskom polju. U decembru će Venera krenuti retrogradno u Jarcu i vašem polju posla, pa ćete uspeti da dovršite važne zaostale obaveze.
Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u martu, avgustu i septembru. Vaše veštine će biti tražene u oblastima građevinarstva, industrije i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Potrudite se u prvoj polovini godine da zajedničkim naporima sa voljenom osobom ostvarite važne zajedničke ciljeve. U vezi toga ćete se dobro razumeti. Vaša komunikacija će biti otvorena, iskrena i držaćete se onoga što se dogovorite. Prijaće vam druženje sa zajedničkim prijateljima i nalazićete dovoljno vremena za skladne intimne trenutke udvoje.
Sredina godine donosi vam nesklad i nerazumevanje zbog Solarne eklipse u Blizancima. U vašu vezu će se uvući sumnja i nepoverenje koje će izazivati svađe. Tokom avgusta i septembra ćete uložiti napor da rešite protekle nesuglasice. Od oktobra do kraja godine ćete imati sklad i uživaćete u zajedničkim aktivnostima. Zajednički planovi će vam se ostvariti.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi poznanstvo sa osobom koja je drugačija od većine ljudi koje poznajete i koja se izdvaja po nečem originalnom. Privući će vas njegov slobodan duh i otvorenost u ispoljavanju osećanja. Vaš odnos će početi kao neobavezno druženje i u početku ćete tu osobu doživljavati kao prijatelja. Vremenom ćete uvideti da postoje obostrane emocije i da je vaš odnos više od običnog prijateljstva. Sredinom septembra ćete ući u skladnu vezu koja može da traje.
Stariji Ovnovi će tragati za osobom sa kojom mogu da budu u slobodnoj vezi. Već u prvom kvartalu godine će doći do poznanstva sa osobom koja će biti spremna na takvu vezu. Od septembra ćete poželeti ozbiljnu vezu i dobićete šansu.

Zdravlje:

Bićete osetljivog zdravlja u februaru kada ćete osećati tegobe u zglobovima, posebno ako bolujete od artritisa. U junu ćete biti podložni disajnim smetnjama. Izbegavajte mesta sa zagađenim vazduhom. U oktobru će vam biti osetljivi bubrezi. Ostalih meseci u godini bićete stabilnog zdravlja. U proleće i leto će vam prijati svakodnevne fizičke aktivnosti.
Neophodna vam je ishrana koja će vaš organizam dovesti u ravnotežu. U ovoj godini je to hrana koja je bazna, dok vam se preporučuje da znatno umanjite unos namirnica koje povećavaju kiselost organizma. Limun, zeleno povrće i maslinovo ulje možete koristiti u ishrani svakodnevno. meso, ribu, mleko i jaja jedite umereno. Izbegavajte kafu i mesne delikatese.

Srećni brojevi:

5, 12, 17, 20, 24

BIK

Dragi Bikovi,
Saturn će tokom 20201. Godine prolaziti kroz znak Vodolije i vaše polje posla i karijere. Kako je ovde Saturn jak i na svom, to će vam otvoriti nove mogućnosti za pokretanje velikih i dugoročnih projekata, dok će vam nadređeni poveriti više nivoe odgovornosti. Sam početak godine će vam doneti mnogo dinamike. Tokom januara će Mars praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam nesuglasice i sukobe sa nadređenima. Ako se bavite privatnim biznisom, bićete ishitreni i praviti greške koje vam mogu naneti gubitke. Uran će krenuti direktno u vašem znaku i pokrenuće vas na realizaciju plodnih ideja. To će biti ometano kvadratom Jupitera sa Uranom koji će vas navoditi da ulazite u velike i rizične investicije. Mars će praviti konjunkciju sa Uranom i neočekivano ćete pokrenuti jednu ideju bez prethodne razrade, zbog čega ćete morati da se suočavate sa nizom prepreka dok ne urodi plodom. Sunce će ući u Vodoliju, Merkur će biti retrogradan, a u februaru će i Venera prolaziti kroz Vodoliju, što će vam doneti početak ključnih poslova za ovu godinu i mnogo obaveza.
Od marta do kraja maja ćete ostvariti uspeh u oblastima informacija, saobraćaja i komunikacija. U junu i julu će Mars i Venera iz znaka Lava praviti T-kvadrat sa Saturnom u Vodoliji i Uranom u vašem znaku. Bićete prilično pritisnuti rokovima koje nećete moći da postignete zbog velikog obima posla. Pokušaćete da primenite nove metode ali to neće doneti očekivane rezultate. Krajem novembra će se delimična Lunarna eklipsa odigrati u vašem znaku, što vas upozorava da nije povoljno vreme za donošenje važnih odluka i započinjanje sopstvenog biznisa. Solarna eklipsa u decembru u znaku Strelca vam donosi teškoće u platnom prometu. S druge strane, uspeh vam dolazi kroz trgovinu robom iz uvoza.
Nezaposleni Bikovi će dobit povoljne šanse da se zaposle tokom februara, aprila, avgusta, septembra i decembra. Biće tražene vaše organizacione i prodajne veštine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine će vam doneti napetost u odnosu sa partnerom i osećaćete kako je vaš partner previše zahtevan dok ćete se vi s druge strane biti skloni dominaciji. Uz povremene periode kada ćete moći da se uskladite i dogovorite oko važnih stvari u vezi, nesuglasice i nezadovoljstvo će se nastaviti do sredine godine. Svađe oko sitnica mogu biti učestale.
Druga polovina godine otvoriće vam mogućnost da poboljšate odnos i da počnete više da razgovarate i slušate šta partner želi da vam kaže, umesto da stalno iskazujete svoje nezadovoljstvo. Mada ćete razumeti u čemu je problem, nećete umeti da to rešite do kraja oktobra. Od novembra do kraja godine ćete obnoviti sklad u vašoj vezi i bićete srećni i zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Početak godine vam nije povoljan za ulazak u novu vezu. Nailazićete na osobe koje su sebične i zahtevne. Bivša ljubav će pokušati da vam se vrati ali ne bi bilo dobro da na to pristanete. Mart vam je pogodan za avanturu i slobodnu vezu. Letnji period će vam biti nepovoljan za ulazak u novu vezu. Tek od druge polovine oktobra ćete upoznati osobu sa kojom ćete se u svemu dobro slagati i koja će se pokazati dovoljno kvalitetnom za skladnu emotivnu vezu koja će biti stabilna i ozbiljna.
Stariji Bikovi će više puta ulaziti u nove veze tokom godine ali će se svaki partner pokazati nepouzdan i veza će trajati kratko, uz česte nesuglasice. Krajem godine upoznaćete nekog ko će vam pokloniti iskrena osećanja i razumevanje.

Zdravlje:

Prva tri meseca u 2021. godini imaćete stabilno zdravlje. Imunitet će vam bit slab u prevoj polovini aprila i možete imati disajnih smetnji ako ste alergični na polen. Bićete skloni i virusnim infekcijama. U julu ćete biti skloni povišenom krvnom pritisku i kardiovaskularnim smetnjama. U septembru ćete imati urološke tegobe. Praktikujte kretanje i zdravu ishranu.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od srednje kaloričnih namirnica, prvenstveno povrća kao što su kupus, šargarepa, celer i voća kao što su pomorandža, jabuka i urme. Umanjite unos mesa i mesnih prerađevina, a uvećajte unos ribe i morskih plodova. Umereno jedite mlečne proizvode. Integralne žitarice, kao što su ovas, heljda i raž možete koristiti svakodnevno.

Srećni brojevi:

3, 8, 15, 19, 22

BLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Nova 2021. godina vam počinje sa novim izazovima. Jupiter koji vlada vašim poljem posla i karijere će sredinom januara praviti kvadrat sa Uranom. Ideje, pristupi i drugačije metode koje ste pokušali da unesete u vaš način rada neće vam doneti očekivane rezultate. Nailazićete na razna podmetanja i ometanja od strane osoba kojima nećete moći da uđete u trag, a što će vas veoma usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Nedostajaće vam podrška od strane stručnih osoba. U februaru će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam omogućiti da pokrenete saradnju sa inostranstvom, kao i jedan novi projekat u koji ćete uneti svoje stručno znanje i kreativnost i koji će vam u budućnosti doneti značajnu zaradu. U martu će Sunce i Venera praviti konjunkciju sa Neptunom, a Merkur će prolaziti kroz vaše polje posla. Ovo će vam doneti povoljne mogućnosti za pokretanje novih poslovnih projekata ali ćete morati posebnu pažnju da obratite na organizaciju i dogovore. Kvadrat Marsa sa Neptunom u aprilu činiće vas skloni donošenju naglih i pogrešnih odluka. Delovaćete nejasno drugima.
Tokom maja i juna ćete uspeti da ostvarite napredak u najvećem delu aktuelnih radnih zadataka. Jupiter će privremeno boraviti u znaku Riba od 12. maja do kraja jula. Svojim zalaganjem postavićete stabilne temelje za vaš napredak u karijeri ali ćete za unapređenje čekati do kraja godine. Trigon Venere sa Jupiterom će vam u septembru doneti veliki uspeh i zaradu, posebno ako se bavite kreativnim oblastima, dizajnom, prosvetom, zabavom ili trgovinom uvoznom robom. U oktobru i novembru ćete poboljšati svoje radne veštine. Solarne eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do teškoća u odnosima sa poslovnim partnerima i javnim poslovima. U oblasti usluga i u platnom prometu dešavaće vam se zastoji.
Nezaposleni Blizanci će tokom marta, aprila, juna, i septembra imati povoljne šanse da dobiju novo zaposlenje. Imaćete uspeha tamo gde se traži od vas da pokažete kreativnost, snalažljivost i lako rešavanje problema.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine vam donosi sumnje i neočekivane nesuglasice zbog kvadrata Jupitera sa Uranom. Vaš partner će otkriti nešto što ste skrivali od njega. Uspećete da ga uverite da se ne radi o preljubi. U februaru ćete pokazivati i pružati više osećanja i to će biti prijatno osveženje. Lunarna eklipsa u Strelcu u maju navešće vas da se emotivno povučete u sebe.
Sredina godine će vam doneti otvorene svađe i neslaganja zbog različitih potreba i želja. Nećete se složiti oko zajedničkih planova. Od septembra ćete uspostaviti željeni sklad u vezi zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Solarna eklipsa u decembru u vašem polju ljubavi i braka doneće vam ozbiljne teškoće, opet zbog skrivanja pravih osećanja i neiskrenosti.

Ako ste slobodni:

Početak godine doneće vam iznenadno poznanstvo sa osobom koja će vam naizgled ostaviti utisak idealnog partnera i odmah ćete se zaljubiti. Ubrzo ćete uvideti da emotivno uopšte niste jedno za drugo. Najbolji period za ulazak u novu vezu imaćete od sredine maja do kraja jula, kada ćete upoznati osobu koja ima slične životne ciljeve kao i vi i koja će u vama probuditi optimizam i kreativnost. Velike su šanse da potencijalnog partnera upoznate kroz poslovne aktivnosti.
Stariji Blizanci će sredinom februara upoznati osobu koja je drugačijeg porekla, koja dolazi iz inostranstva i sa kojom će započeti vezu na daljinu. Veza će napredovati i postaće ozbiljna početkom jeseni, kada ćete započeti zajednički život.

Zdravlje:

Početak 2021. godine donosi vam slab imunitet i sklonost upali grla i sinusa. Biće pojačana i vaša osetljivost na stres, što će prouzrokovati psihosomatske smetnje. Od marta do juna bićete promenljivog zdravlja, a juli vam donosi disajne smetnje i variranje krvnog pritiska. Od avgusta do kraja novembra bićete dobrog zdravlja. U novembru su moguće upale.
Vaša ishrana treba da sadrži gradivne materije. Jedite krompir, kupus, paradajz, đumbir, šargarepu, peršun, cveklu i spanać. Od voća jedite urme, banane, jabuke, grožđe i smokve. Svakodnevno jedite semenke bundeve, masline, jogurt i sok od limuna. Meso i ribu uzimajte umereno. Izbegavajte brzu hranu i slatkiše. Unosite više tečnosti i mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

3, 5, 16, 19, 24

RAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Nova 2012. Godina će vam početi dinamično, sa velikim izazovima. Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere će praviti kvadrat sa Saturnom i Jupiterom i konjunkciju sa Uranom u januaru. Nailazićete na zastoje u platnom prometu, a u odnosima sa saradnicima ćete imati neočekivane nesuglasice koje će vas navesti da zamenite stare sa novim saradnicima. Izbegavajte velike i rizične investicije. Februar vam donosi poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima i uspeh u javnosti i poslovima vezanim za transport i logistiku. Imaćete dobar osećaj kako da obezbedite podršku tamo gde vam je neophodna. Tokom marta ćete uspostaviti stabilno poslovanje i stabilne prihode. Čuvajte se sumnjivih ljudi i ponuda za saradnju od osoba koje vam ne ulivaju poverenje tokom aprila. Tokom maja ćete imati koristi od uvođenja novih metoda u vaš način rada i imaćete dobar osećaj za saradnju. Mars će prolaziti kroz vaš znak i pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti ali će vam doneti i dosta opterećenja i odgovornosti. Tokom juna ćete raskinuti jedno partnerstvo zbog sukoba interesa.
Juli će vam biti težak mesec po pitanju finansija. Mars će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom i činiće vas sklonim ishitrenim potezima, dok će vam platni promet biti u zastoju zbog neisplaćenih dugovanja. Krajem avgusta ćete uspeti da se izvučete iz ovih teškoća ali pripazite na početku septembra da vas neko ne obmane u pogledu saradnje koja bi vam nanela gubitke. Tokom septembra i oktobra ćete poboljšati odnose sa poslovnim partnerima i postići uspeh u javnosti. Vaš platni promet će se poboljšati. Profitiraćete kroz ulaganja u modernu tehnologiju i IT sektor. Solarna eklipsa u decembru doneće vam teškoće na polju usluga i u odnosima sa radnim kolegama. Nije vreme za ulazak u velike projekte.
Nezaposleni Rakovi će tokom februara, marta, maja i septembra imati najviše pogodnosti da dobiju stalno zaposlenje. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti, radno iskustvo i spremnost za timski rad.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine će vam biti težak jer ćete imati utisak da vas partner previše pritiska i guši, pa ćete zbog kvadrata Saturna sa Uranom poželeti više slobode, čak ćete pomišljati da napustite partnera. U junu, julu i decembru ćete iznova osećati ove pritiske i bit skloni naglim reakcijama. Na sreću, biće vam jasno da glavni uzrok nije vaš partner nego spoljašnje okolnosti.
Sklad u vezi imaćete najvećim delom u martu i septembru kada će vam partner pružati bezrezervnu podršku i kada ćete moći da se emotivno uskladite. Biće vam potrebno više emotivne podrške od strane voljene osobe i dobijaćete je tokom aprila, maja, avgusta i oktobra. Od novembra do kraja godine biće vam potrebno više zajedničke zabave i izlazaka.

Ako ste slobodni:

Početak 2021. godine donosi vam teškoće na polju ljubavi. Pojavljivaće se razne osobe koje će pokušavati da vam se približe ali će vam svi od reda delovati odbojno. S druge strane, neko ko poseduje kvalitete koje tražite delovaće kao da ne postoji. Letnji period vam donosi burne, napete i prolazne avanture koje bi najbolje bilo da izbegnete ako možete. Tek od druge polovine septembra ulazite u period kada ćete upoznati nekoga ko može da vam bude adekvatan partner u ljubavi.
Nešto stariji Rakovi će pokušavati da se približe osobi u koju su duže vreme zaljubljeni ali će stano nailaziti na zid i na kraju će uvideti da neće uspeti. Tek od jeseni će vam se pružiti mogućnost da upoznate nekoga ko bi vam bio blizak.

Zdravlje:

Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će u januaru praviti kvadrat sa Uranom i pojačaće vašu osetljivost na stres. Od sredine maja do kraja jula bićete izuzetno vitalni, u dobroj fizičkoj kondiciji i otporni na bolesti. Dobro zdravlje vas očekuje od septembra do kraja novembra. Solarne eklipsa u Strelcu u decembru donosi vam pad imuniteta i virusne upale.
Neophodna vam je ishrana puna vitamina i proteina. Za doručak uzimajte obavezno jogurt uz integralne žitarice. Sir i jaja možete uzimati relativno često. Meso i riba mogu da vam se nalaze na jelovniku dva do tri puta nedeljno. Od povrća jedite što više zelenog i svežeg, a od voća dinje, lubenice, i svako koje je puno vode. Izbegavajte slatkiše i mesne delikatese.

Srećni brojevi:

6, 10, 14, 19, 23

LAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Nova 2021. Godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Kako je Mars u Biku u izgonu, to će vam doneti velike izazove i moraćete da uložite velike napore u pokretanje važnih projekata. Vaši nadređeni će vas pritiskati da se više potrudite, što će na vas delovati negativno, pa možete da uđete u konflikte sa njima. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i Jupiterom i doneće vam neslaganja sa poslovnim partnerima i nezadovoljne klijente, što će se nepovoljno odraziti na vašu zaradu. Konjunkcija Marsa sa Uranom u vašem polju posla doneće vam nove pozicije ili promenu posla što niste očekivali i čemu nećete moći lako da se prilagodite. Februar će vam doneti uspeh na polju javnosti i sklopićete nove ugovore i partnerstva koja će vam doneti veliku zaradu u budućnosti. Kvadrat Saturna sa Uranom će vas ometati u unošenju neophodnih promena u vašu saradnju i način rada i bićete u zaostatku sa velikim poslovima. Tokom marta i aprila poboljšaćete platni promet i pružiće vam se mogućnost za napredak u karijeri i važno unapređenje.
Tokom maja i juna ćete trebati da mnogo toga rešite i poboljšate na polju saradničkih odnosa. Juli će vam biti težak zbog T-kvadrata Marsa i Venere sa Saturnom i Uranom. Imaćete velike teškoće sa nadređenima i poslovnim partnerima i naći ćete se u sukobu interesa, što može dovesti do raskida nekih važnih poslovnih odnosa i do gubitaka. Avgust i septembar vam ne donose ništa novo, pa biste mogli da iskoristite ovaj period za odmor. Oktobar i novembar možete iskoristiti za kreativne poslove i poboljšanje sektora usluga, dok ćete u decembru uspeti da poboljšate veliki deo vaših poslovnih odnosa. Solarna eklipsa u Strelcu u decembru upozorava vas da ne ulazite u rizične poslove jer možete imati gubitke.
Nezaposleni Lavovi će najviše uspeha u dobijanju novog posla imati u sektoru administracije, finansija, komunikacija, kao i u poslovima gde se od njih traži efikasnost i spremnost na dodatne napore.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine počeće vam nesuglasicama oko zajedničkih ciljeva koje će doći neočekivano i uneti ozbiljan nemir u vaš odnos sa voljenom osobom. Od marta ćete uspeti da se dogovorite i napravite kompromis. Unećete više strasti u vaš odnos kao i promene koje će vas oboje motivisati da više uživate jedno u drugom. Pružaćete podršku voljenoj osobi u svemu.
Druga polovina godine doneće vam brige i nesklad zbog T-kvadrata Marsa i Venere sa Saturnom i Uranom. Vaš partner i vi ćete biti tvrdoglavi i svako će zahtevati da bude po njegovom što će otežavati nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja. Tokom septembra i oktobra ćete prevazići neslaganja. Do kraja godine vas očekuje opušten period i zajednički sklad.

Ako ste slobodni:

Početak godine će vam doneti nezadovoljstvo i razočaranja. Osobe koje će vas privlačiti svojim izgledom će karakterno biti teške i sklone dominaciji i prevarama, što nećete tolerisati, pa nećete ni ulaziti u veze sa takvima. Tokom leta moguće su kratke avanture koje vam neće doneti očekivano zadovoljstvo. Od jesenjeg perioda polje ljubavi će vam biti povoljno postavljeno. Susret sa osobom koja će moći da vam bude i prijatelj i ljubavnik u isto vreme pretvoriće se u skladnu vezu.
Nešto stariji Lavovi će tragati za nekim ko će moći da im uliva poverenje ali će im biti teško da sami nekome poklone poverenje i da se prepuste. U drugoj polovini godine upoznaćete nekoga ko će imati dobar osećaj za vaše potrebe i želje.

Zdravlje:

Početkom godine ćete biti slabijeg zdravlja. Moguće su tegobe u predelu zglobova, kao i upala grla. Od marta do kraja maja bićete stabilnog zdravlja. U junu i julu bićete podložni povišenom krvnom pritisku, urološkim tegobama i pojačanoj osetljivosti na stres. Od avgusta do novembra ćete biti stabilnog zdravlja. Više se odmarajte tokom zimskih meseci.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne i koje će ojačati vaš imunitet. Od voća jedite suvo grožđe, banane, pomorandžu i jabuke. Od povrća uzimajte rotkvice, luk, šargarepu, kupus i drugo sezonsko povrće. Više jedite ribe u odnosu na meso. Mlečne proizvode i jaja uzimajte umereno kao i testenine. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi:

2, 7, 13, 18, 25

DEVICA

Posao:

Drage Device,
Početak godine vam je povoljan da razvijate polje usluga i da jednu novu uslugu pokušate da razradite. To može da bude nešto vezano za informacije, aplikacije za dostavu robe ili neki vid elektronske prodavnice. Budite pažljivi jer će Jupiter praviti kvadrat sa Uranom, što će vam otežati da ostvarite saradnju sa inostranstvom. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite putovanjima, transportom ili prosvetom. Uspećete da rešite teškoće u drugoj polovini februara, a u martu, aprilu i maju ćete biti vrlo efikasni na svim poljima i lako ćete ostvarivati planirane ciljeve. Bićete visoko motivisani i dobro organizovani. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i očekuje vas unapređenje, a mogli biste započeti i sopstveni biznis. Veliki uspeh vas očekuje u kreativnom radu i na poljima zabave i prosvete. U junu će se odigrati Solarna eklipsa u Blizancima i vašem polju posla, što će nepovoljno delovati na vaše poslovne planove. Nešto novo što ste planirali, nećete uspeti da pokrenete. Ako ste na rukovodećem položaju, biće vam ugrožen status.
Tokom jula ćete imati teškoća na polju usluga i u odnosima sa radnim kolegama. Nailazićete na razne spletke zbog T-kvadrata Marsa i Venere sa Saturnom i Uranom. Jedno poslovno partnerstvo ćete raskinuti zbog razilaska u interesima. Tokom avgusta i septembra ćete uspeti da rešite veći deo teškoća i pokrenućete nove projekte koji će vam otvoriti nove mogućnosti. Uspeh vas očekuje u pregovorima, u trgovini i javnim poslovima. Tokom oktobra ćete poboljšati finansijsko stanje ali tokom novembra budite pažljivi i štedljivi. Solarna eklipsa koja će se u decembru odigrati u znaku Strelca onemogućiće vas da važne rokove postignete na vreme, što će umanjiti zaradu koju očekujete. Izbegavajte rizične poslove.
Nezaposlene Device će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom januara, aprila, maja, avgusta i oktobra. Tražiće se vaša stručna sprema i iskustvo, kao i spremnost da radite pod pritiskom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina nove godine doneće vam mogućnost da unapredite vašu emotivnu vezu i da voljenoj osobi pružite mnogo više nego što ste do sada činili, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom u februaru. Venera će u martu prolaziti kroz vaše polje ljubavi i bićete puni topline i podrške. Jupiter u Ribama će od maja do kraja jula doneti mnogo radosti i zabave.
Period od kraja juna do sredine avgusta biće stresan jer ćete početi da sumnjate u motive voljene osobe. Neke tajne će izaći na videlo i dovešće do nesuglasica. Uspećete da prevaziđete nepoverenje tokom septembra zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Krajem godine imaćete bolji osećaj za potrebe voljene osobe zahvaljujući trigonu Marsa sa Neptunom.

Ako ste slobodni:

Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom u februaru i doneće vam poznanstvo sa osobom koja će velikim delom odgovarati vašoj slici životnog partnera. Obostrana privlačnost dovešće do brzog ulaska u emotivnu vezu ali će nakon toga već sredinom godine doći do nestabilnosti u odnosu i nesuglasica. Srećom, to će biti samo period međusobnog prilagođavanja. Do kraja godine ćete biti sigurni da vaša se vaša veza razvija u ozbiljnu. Pravićete zajedničke planove.
Nešto starije Device će sredinom godine ući u emotivnu vezu sa osobom koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Ulazak Jupitera u znak Riba doneće vam sreću u ljubavi. Tokom septembra ćete doneti važne zajedničke odluke.

Zdravlje:

Početkom godine vas očekuje osetljivo zdravlje i bićete pod stresom, što će vam činiti podložnim psihosomatskim smetnjama i želudačnim tegobama. Od marta do juna ćete biti boljeg zdravlja ali je potrebno da praktikujete fizičke aktivnosti. Tokom juna i jula moguće su želudačne i crevne tegobe. Od avgusta do kraja godine imaćete jak imunitet.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne namirnice, proteine i belančevine kao i onu vrstu namirnica koja čisti vaš organizam od nagomilanih štetnih materija. Jedite što više svežeg voća i povrća, posebno presnog, kao što su šargarepa, celer, kupus i zelena salata. Od voća jedite smokve, kajsije i mandarine. Meso jedite umereno. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 20, 26

VAGA

Posao:

Drage Vage,
Nova 2021. godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika što vas upozorava da budete pažljivi sa troškovima i da izbegavate da se zadužujete. Platni promet će vam se odvijati otežano. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i činiće vas sklonim ulasku u velike rizike i finansijske mahinacije koje bi vam mogle naneti gubitke. Može da se dogodi da vam neka ranije potraživanja budu naplaćena pravnim aktom koji će biti pravosnažan, a to može umanjiti znatno vašu platežnu moć. Venera će u februaru praviti konjunkciju sa Jupiterom u znaku Vodolije. Pokrenućete projekat koji uključuje oblasti zabave, dizajna, kreativnosti i obrazovanja, a koji će se pokazati isplativim u budućnosti i kroz čiju će vas realizaciju pratiti srećne okolnosti. Tokom marta i aprila imaćete dobar osećaj za partnerstva i saradnju. Uspeh ćete postići u oblasti usluga, javnosti i administracije. Poboljšaćete platni promet i uvećati zaradu. Tokom maja će Jupiter ući u znak Riba i pokrenućete nove ponude u oblasti usluga. U junu i julu vas očekuju teškoće na polju novca. Izbegavajte rizične poteze.
Tokom avgusta i prve polovine septembra će vaš vladar Venera prolaziti kroz vaš znak i praviće većinom skladne aspekte, što će pojačati vaše rukovodeće sposobnosti. Poboljšaćete poslovne odnose i postići ćete veliki uspeh u svemu gde je potrebno da pokažete kreativnost i da nalazite idejna rešenja. Oktobar će vam doneti priznanja i mogućnost napretka u karijeri. Vaše radne veštine i lični kvaliteti će imati važnu ulogu kako bi vam nadređeni poklonili poverenje i kako biste došli do boljeg radnog mesta. U novembru vas još jednom u ovoj godini očekuju finansijske teškoće. Solarna eklipsa u Strelcu u decembru onemogućiće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata. Neke rokove nećete uspeti da postignete.
Nezaposlene Vage tokom marta, aprila i maja imati mnogo povoljnih mogućnosti da dobiju novi posao, čak i stalno zaposlenje. Isto tako ćete imati sreće u septembru i oktobru. Biće tražene vaše rukovodeće veštine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina godine donosi vam više napetosti nego sloge u odnosu sa voljenom osobom. Problemi koje niste rešavali na vreme su se nagomilali i činiće vašu vezu nestabilnom i napetom. Od marta do sredine juna očekuje vas mirniji period kada ćete imati razumevanja jedno za drugo i kada ćete više vremena provoditi zajedno u prijatnim razgovorima.
Krajem juna i tokom jula vaš partner će imati brojne zamerke na vaše ponašanje. Naročito će vam zamerati da više vremena provodite sa prijateljima i da se zabavljate na svoj račun, a da zanemarujete njega i porodicu. Imaćete svađu i prepirke. Od avgusta do kraja oktobra ćete se dobro slagati. U novembru se nećete slagati oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Početak godine doneće vam razočaranja jer ćete otkriti kako osoba u koju ste zaljubljeni ima nekog drugog, dok ćete oko sebe imati još nekolicinu koji će sa vama želeti avanturu ali vam niko od njih neće delovati privlačno. Tragaćete za nekim ko će vas razumeti i od koga možete dobiti podršku ali i iskrenu razmenu osećanja. Letnje avanture će vas privlačiti ali vam neće doneti očekivano zadovoljstvo. Tek u oktobru ćete upoznati nekog s kim ćete naći zajednička interesovanja.
Starije Vage će ponesene trenutkom ulaziti u avanture ali će svaka trajati kratko jer osim strasti, ništa u osnovi lepo neće doživeti. Od septembra vas očekuje bolji period i poznanstvo koje će vam doneti sreću i mogućnost ulaska u dugu vezu.

Zdravlje:

Početak godine vam donosi pojačani stres i lošu cirkulaciju. Od februara vam se zdravlje popravlja i biće stabilno, a posebno ćete imati snažan imunitet od maja do kraja jula. Od avgusta do kraja oktobra biće vam potrebno više odmora i relaksacije. Tokom novembra i decembra će vam biti osetljivo grlo, pluća i zglobovi. Moguća je upala na tim mestima.
Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da sadrži što više vitamina i zdravih namirnica koje jačaju imunitet. Na prvom mestu jedite sveže voće kao što su jabuke, pomorandže, maline, kupine, kajsije, smokve, grožđe i avokado. Povrće jedite većinom presno, a od kuvanog jedite pasulj, sočivo, spanać i grašak. Ribu, jaja i jogurt uzimajte više u odnosu na meso.

Srećni brojevi:

6, 11, 14, 19, 22

ŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Nova 2021. godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu, a to vam donosi teškoće na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vas usporiti u razvoju velikih projekata, posebno ako se bavite građevinarstvom ili industrijom. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i to će vam doneti neočekivane nesuglasice sa poslovnim partnerima koje će nepovoljno uticati na vašu finansijsku situaciju. U februaru će Saturn praviti kvadrat sa Uranom, što će vam dodatno usporiti planove o započinjanju novih velikih projekata jer će vam nedostajati stručna podrška ali i sredstva. Mart vam je povoljan mesec za sve što volite da radite i u šta možete uneti vašu maštovitost, kreativnost i plodne ideje. Tokom aprila ćete uspeti da sklopite nova i plodna partnerstva kao i ugovore koji će vam doneti očekivani profit. Jupiter u maju ulazi u znak Riba, što će vam otvoriti izvanredne mogućnosti da pokrenete nove projekte u oblasti zabave, prosvete, dizajna i ugostiteljstva. Imaćete svu potrebnu podršku i dovoljno sredstava.
Tokom juna i jula nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima i poslovnim partnerima. Neke poslove nećete uspeti da dovršite u predviđeno vreme. Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će izazivati napete situacije, nesuglasice, prekide nekih poslovnih odnosa i kašnjenja u ispunjavanju rokova. Avgust vam je povoljan za odlazak na odmor. Tokom septembra je neophodno da budete pažljivi u rukovanju novcem. Ulagaćete značajne napore u cilju poboljšanja vaše finansijske situacije u oktobru i imaćete uspeha. U novembru ćete započeti pregovore oko velikih projekata koji će se odužiti. Solarna eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do teškoća na polju novca i mogućih gubitaka.
Nezaposleni Škorpioni će imati povoljne mogućnosti za novo zaposlenje tokom marta, aprila, maja, septembra i oktobra. Lako možete dobiti posao u sektoru prosvete, zabave, dizajna i administracije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine će vam doneti nove momente u ljubavi koji će uneti više sklada i zadovljstva u vaš odnos sa voljenom osobom. Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom u februaru i bićete u prilici da poboljšate nešto u zajedničkom domu što će vas još više zbližiti. Do kraja juna ćete uživati u zajedničkim aktivnostima, zabavi i bićete složni u vezi planova.
Juli vam donosi velike napetosti i neslaganja. Bićete previše zauzeti poslovnim obavezama i zanemarivaćete voljenu osobu i porodicu. Vaš partner će otvoreno pokazivati svoje nezadovoljstvo i doći će do velikog zahlađenja. Od sredine septembra će doći do poboljšanja. Uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima. Vaš partner će biti zahtevan tokom novembra.

Ako ste slobodni:

Prva polovina godina vam donosi mogućnost ostvarenja velikih želja u ljubavi i susret sa osobom koja će se pokazati kao ozbiljan kandidat za skladnu i dugu emotivnu vezu. Upoznaćete se u februaru, a u aprilu ćete već biti u vezi. Početak jula doneće vam neočekivane teškoće koje će vašu vezu staviti na probu zbog neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Članovi vaše porodice neće želeti da se slože sa vašim izborom partnera. Uspećete to da prevaziđete u septembru i nastavite vaš odnos.
Stariji Škorpioni će početkom marta započeti zajednički život sa osobom sa kojom se viđaju proteklih nekoliko meseci. Sredinom godine ćete biti na korak od prekida veze ali ćete uspeti da rešite nesuglasice i ostvarite skladan odnos.

Zdravlje:

Početak nove 2021. godine donosi vam slab imunitet zbog prolaska Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja kroz znak Bika. Bićete skloni upalama u predelu grla i urološkim tegobama. Od marta do juna ćete se dobro osećati. U junu i julu biće vam osetljiv želudac i imaćete povišen krvni pritisak. Druga polovina godine donosi vam stabilno zdravlje.
Potrebna vam je redukovana ishrana u narednih godinu dana. Izbegavajte namirnice koje sadrže masnoće i pojačavaju holesterol u krvi. Jedite većinom namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu i podstiču čišćenje toksina iz organizma. Na jelovniku obavezno imajte artičoku, brokoli, blitvu, luk, limun, avokado i jogurt. Pijte zeleni čaj. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi:

7, 13, 16, 20, 25

STRELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Nova 2021. godina vam počinje sa napetim aspektima. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam otežati pregovore oko novih velikih i dugoročnih projekata, a na teškoće ćete nailaziti i na polju saobraćaja i trgovine. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do neočekivanog zastoja i raznih teškoća u vašem pokušaju da proširite ponudu vaših usluga. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslovima, pravom, reklamnim uslugama i advokaturom. Tokom februara ćete uspeti da pokrenete nove pregovore i imaćete više uspeha u sklapanju sporazuma i dogovora. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom i dodatno će otežavati vaše napore na pokretanju novih usluga. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa radnim kolegama ali i na polju zdravstva ako ste zaposleni u tom sektoru. Merkur koji vlada vašim poljem posla će u martu prolaziti kroz znak Riba gde je u izgonu, što će vam otežavati da na vreme obavite prioritetne radne zadatke. April i maj će vam biti povoljni za rešavanje teškoća na polju usluga i konačno ćete uspeti da ostvarite napredak i planirane ciljeve.
Lunarna eklipsa krajem maja u vašem znaku će vam doneti zastoje na polju platnog prometa, dok će Solarna eklipsa u Blizancima u junu dovesti do prekida jednog važnog partnerstva na vašu štetu. Tokom juna i jula će Mars, Venera, Saturn i Uran ući u T-kvadrat, što će vam doneti nove teškoće na polju usluga, komunikacija, trgovine i saobraćaja. Izostaće podrška koju ste očekivali od institucija i stručnih lica. Od avgusta će doći do poboljšanja i uspećete da do sredine novembra ostvarite napredak u svim važnim oblastima, što će poboljšati vaše finansije, a može vam doneti i napredak u karijeri. Tokom decembra Solarna eklipsa u vašem znaku mogla bi dovesti do pada sa položaja. Izbegavajte rizike.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle tokom aprila, maja, avgusta, septembra i oktobra. Najviše izgleda za novi posao imaćete u oblastima javnosti, industrije, trgovine i u IT sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Tokom februara, juna i oktobra nailazićete na nesporazume u komunikaciji i dogovorima sa partnerom. Ono što niste rešavali na vreme u vašem odnosu, neizgovorene reči, neostvareni zajednički planovi, zahtevaće od vas doista strpljenja i dobre volje kako vaš odnos ne bi trpeo previše. Najvažnije će biti da nađete način da odgovorite na partnerove potrebe.
Maj, avgust i decembar će biti meseci kada ćete moći da postignete najviše sklada u emotivnoj vezi i kada ćete uspeti da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Uživaćete u zajedničkim putovanjima. Ostali periodi u godini će vam doneti prijatne i opuštajuće intimne trenutke uz voljenu osobu. Jedno drugome ćete davati pozitivne podsticaje i pokazaćete više inicijative.

Ako ste slobodni:

Period od januara do sredine aprila vam nije naklonjen za ulazak u novu emotivnu vezu. Privući će vas osoba koja je puna ideja ali nećete moći da se razumete i da se emotivno povežete. Maj vam donosi kratku ali lepu avanturu. U junu će doći do susreta sa bivšim partnerom koji će želeti da vam se vrati ali bi bilo najbolje da na to ne pristanete. Avgust vam je najbolji mesec u godini za ulazak u novu vezu. U vaš život će ući osoba koja će vas iskreno voleti i učiniti vas srećnim.
Nešto stariji Strelci će biti često na mestima gde mogu da upoznaju osobu sa kojom bi mogli da se slože i započnu skladnu vezu. Najviše sreće imaće tokom septembra kada će preko zajedničkog prijatelja upoznati budućeg emotivnog partnera.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno, uz samo povremene lakše smetnje poput prehlade i hormonskog disbalansa. Potrebno je da održavate zdravlje fizičkim vežbama i redovnim odmorom. Od juna ćete imati osetljiv disajni i probavni sistem. Potrebno je da boravite u prirodi, na čistom vazduhu i da se zdravo hranite. Krajem godine moguće su migrene.
Lako probavljive namirnice su vam neophodne u narednih godinu dana. Izbegavajte ili bar znatno umanjite unos jako začinjenih, pečenih na ulju i konzerviranih namirnica. Ribu i morske plodove jedite bar jednom nedeljno, dok meso jedite samo kuvano na pari i uglavnom pileće. Uzimajte što više svežeg i sezonskog voća i povrća. Potreban vam je magnezijum.

Srećni brojevi:

2, 8, 15, 21, 24

JARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Nova 2021. Godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i gde će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Ovo vas upozorava da izbegavate ulaske u rizične investicije jer ćete biti skloni da to nepromišljeno učinite, neočekivano i poneseni trenutkom, ali vam, to lako može naneti ozbiljne gubitke. Nije preporučljivo da započinjete nove velike poslove. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i još više će vas provocirati da pokrenete rizične poslove koji zahtevaju velike investicije. U februaru će Venera koja vlada vašom poljem posla praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam mogućnost da investirate u oblasti koje će vam doneti sigurnu zaradu i dobitke. Najviše će vam se isplatiti investicije u IT sektor i elektrotehničku industriju. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti teškoće, nepredviđene i uvećane troškove na polju prosvete, zabave, ugostiteljstva i dizajna. Kreativni projekti će se naći u zastoju ili se neće isplatiti. Tokom marta i aprila imaćete povoljan period za započinjanje novih projekata.
Jupiter će ući u znak Riba sredinom maja i zadržaće se tamo privremeno, što će vam doneti uspeh u pregovorima oko novih poslova, a dobitke ćete ostvariti kroz oblasti trgovine i komunikacija. Solarna eklipsa u Blizancima sredinom juna vam donosi teškoće i zastoje na polju sluga. Krajem juna i početkom jula Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, kada nikako ne bi valjalo da ulazite u rizične investicije i transakcije. Doći će do zastoja u prometu novca. Izbegavajte da se zadužujete. Od avgusta do sredine novembra pokrenućete isplativa poslovna partnerstva i ostvariti uspeh u javnosti. U decembru će Venera krenuti retrogradno u vašem znaku i pokrenućete privatni biznis koji ste duže odlagali.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, zdravstva, u javnom, pravnom i IT sektoru i u trgovini. Povoljni meseci za zaposlenje su vam mart, maj, avgust i oktobar.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak nove godine donosi vam neslaganja oko ulaganja zajedničkog novca. Bićete tvrdoglavi i nećete hteti da popustite. Slične nesuglasice koje će osim finansijskih pitanja uključivati vaše potrebe za zabavom i druženjem, kada nećete moći da se dogovorite oko zajedničkih izlazaka i izbora zabavnih aktivnosti, imaćete tokom juna, jula, novembra i decembra.
Prolećni period će vam biti naklonjen za skladne intimne trenutke, zajedničke izlete vikendom, susrete sa prijateljima i rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, što će prijati i vama i voljenoj osobi. Avgust, septembar i oktobar ćete iskoristiti da u vašu vezu unesete nešto novo što će pojačati bliskost sa partnerom. Jedno drugom ćete pružati podršku i iskrena osećanja.

Ako ste slobodni:

Početak nove godine donosi vam susret sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će u vama probuditi strasti ali vaša relativno kratka veza neće otići dalje od toga. Još jednu avanturu punu strasti ali i ljubomore i čestih nesuglasica imaćete sredinom godine. Od oktobra do kraja godine vas očekuje mirniji period i poznanstvo sa osobom koja će u vaš život uneti emotivnu toplinu i koja će na vas delovati inspirativno. Započećete skladnu vezu koja će biti ozbiljna i duga.
Nešto stariji Jarčevi će znati šta žele u ljubavi i biće istrajni dok ne ostvare svoje želje. Duže ćete tragati za svojom lepšom polovinom i upoznaćete je sredinom avgusta. Biće to ljubav na prvi pogled. Do kraja godine započećete zajednički život.

Zdravlje:

Tokom februara, juna i oktobra vaša vitalnost će biti slaba i bićete podložni zdravstvenim smetnjama kao što su stres, artritis, disajne smetnje, osetljivo grlo i krajnici i probavne smetnje. Preporučuje vam se da se više odmarate i da praktikujete zdravu ishranu. Tokom avgusta i septembra bićete na vrhuncu vitalnosti. Praktikujte fizičke vežbe.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u svojoj osnovi bazne, kako biste umanjili kiselost vašeg organizma i postigli bolju ravnotežu i stabilnost. Uvrstite u vašu redovnu ishranu ovsene pahuljice, suvo grožđe, cimet, sočivo, celer, šargarepu i peršunov list. Umanjite unos kafe, alkoholnih pića i mesnih delikatesa. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

8, 12, 15, 17, 23

VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Nova 2021. godina će započeti sa ulaskom Marsa koji vlada vašim poljem posla u znak Bika, gde je u izgonu. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Više ćete biti orijentisani na rad od kuće i aktivno ćete tragati za načinom da započnete sopstveni posao ali nećete imati potrebnu podršku i sredstva. Ako se nalazite na rukovodećem položaju bićete opterećeni zahtevima i obimom aktuelnih radnih zadataka i nećete moći da ostvarite dobar kontakt i koordinaciju sa podređenima, što će dovoditi do napetosti u odnosima na poslu i do kašnjenja u postizanju planiranih rokova. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i pojačaće vašu potrebu da neke stvari u svom poslu radite na svoju ruku i da isprobavate nove metode rada ali vam to može doneti nesuglasice sa nadređenima, zastoje, čak i gubitke. U februaru će Saturn praviti kvadrat sa Uranom i jedan važan projekat neće biti dovršen u roku zbog neočekivanih smetnji. S druge strane od februara do kraja aprila imaćete uspeha u oblastima zdravstva, u kreativnom radu i u investicijama.
Jupiter će od sredine maja do kraja jula boraviti u znaku Riba i pozitivno će uticati na vaše polje finansija. Naći ćete način da uvećate saldo na vašem računu i imaćete dobar osećaj za investicije. Krajem juna i početkom jula Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će dovesti do ozbiljnih napetosti i razilaženja u interesima sa pojedinim poslovnim partnerima, a ući ćete i u nesuglasice sa nadređenim osobama. Budite pažljivi u javnim nastupima. Od avgusta do kraja oktobra bićete vešti u poslovnim akcijama i očekuje vas uspešan period u oblastima javnosti i trgovine. Mars će tokom novembra i decembra prolaziti kroz Škorpiona gde je jak i doneće vam priznanja, dobitke i napredak u karijeri.
Nezaposlene Vodolije će najviše mogućnosti da dobiju zaposlenje imati u oblastima zdravstva, u inženjerskoj struci, građevinarstvu, IT sektoru i u pravosuđu. Povoljni periodi za zaposlenje su vam april, juni, septembar i novembar.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Od januara do maja imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i u svemu ćete se dobro razumeti. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i neobaveznim temama, što će vam donositi dobro raspoloženje i pojačati vašu motivaciju da ostvarite ono što se dogovorite. Sredina godine će vam biti naporna jer ćete vaš partner i vi imati različite potrebe.
Od avgusta do sredine septembra uložićete zajedničke napore u rešavanje onoga što vam stvara nesuglasice u odnosu i jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac. Solarna eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do nemogućnosti ostvarenja jedne velike zajedničke želje. Mada ćete biti razočarani, to će vas usmeriti da više poradite na međusobnom poverenju.

Ako ste slobodni:

Početak godine biće vam naklonjen na ljubavnom polju. U februaru ćete upoznati osobu koja će vam otvoreno pokazati svoju naklonost i čije srce ćete osvojiti svojom otvorenošću na nova iskustva. Vaša nova simpatija neće hteti odmah da uđe u emotivnu vezu sa vama. Prvo će vam dati dovoljno vremena da je dobro upoznate i da budete sigurni da li jedno drugome odgovarate. Kako ćete se uveriti da ispunjavate uslove za skladan odnos, ući ćete u vezu sredinom avgusta.
Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja živi u drugoj državi početkom godine. Održavaćete odnos na daljinu i ubrzo će se pojaviti obostrane emocije. Do sredine godine ćete se više puta videti, a nakon septembra ćete ući u ozbiljnu vezu.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja, fizičkih vežbi, kao i psihofizička relaksacija kako biste vaše zdravlje održavali stabilnim u narednih godinu dana. Preterana statičnost bi mogla da vam znatno oslabi imunitet. Tokom aprila, jula i oktobra bićete podložni virusnim infekcijama i biće vam osetljivi grlo, pluća, kardiovaskularni sistem, a moguće su i urološke smetnje.
Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da bude umerena i da sadrži dovoljno kalorija i vitamina. Jedite voće i povrće, najbolje sveže i presno. Od kuvanog povrća pripremajte grašak, blitvu i pasulj. Prijaće vam i kiseli kupus, kao i kuvani kukuruz. Meso i ribu jedite umereno. Integralne žitarice, pirinač, jogurt možete uzimati svakodnevno uz B i E vitamin.

Srećni brojevi:

3, 10, 16, 18, 25

RIBE

Posao:

Drage Ribe,
Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i slab. To će vam doneti velike izazove na polju trgovine, saobraćaja i komunikacija. Najviše teškoća imaćete iz nevidljivih izvora, preko konkurencije do tajnih neprijatelja koji će vam spletkariti iza leđa zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Nailazićete na neočekivane teškoće u pregovorima oko novih projekata zbog kvadrata Jupitera sa Uranom. Bilo bi mudro da vaše planove držite u tajnosti i da budete pažljivi sa investicijama. Tokom februara će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam u budućnosti doneti veliku zaradu. U početku ćete nailaziti na neočekivane teškoće u samom startu tog projekta zbog kvadrata Saturna sa Uranom ali ćete tokom marta i aprila uspeti da prevaziđete teškoće i sve će se odvijati planiranim tokom. Jupiter će sredinom maja ući u vaš znak i doneće vam niz pogodnosti da se istaknete u onome u čemu ste stručni, što će vam doneti priznanja i uspon u karijeri.
Tokom juna i jula će Mars i Venera praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će vam doneti napete odnose sa kolegama na poslu i teškoće u poslovima vezanim za trgovinu, zdravstvo, komunikacije i usluge. Jupiter se krajem jula vraća retrogradno u znak Vodolije i otvara vam mogućnosti da do kraja godine nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite. Od avgusta do kraja novembra očekuje vas uspeh u oblastima prosvete, dizajna, građevinarstva, prehrambene industrije, zdravstva i u administrativnim i javnim poslovima. Solarne eklipsa u decembru u znaku Strelca može vam doneti ozbiljne teškoće na poslu i pad sa položaja, ali će Jupiterov konačni ulazak u vaš znak to znatno ublažiti.
Nezaposlene Ribe će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom marta, maja, avgusta i septembra. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti. Bićete u prilici i da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu ovoj godini.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine, posebno februar, donosi vam nesuglasice zbog tajni koje vaš partner i vi imate jedan u odnosu na drugog, a koje ćete trebati jedno drugom da objasnite. Stvari o kojima duže vreme ćutite mogu da ozbiljno poljuljaju vaše međusobno poverenje. Od marta do kraja maja uspećete da prevaziđete ove teškoće i poboljšate zajednički život.
Tokom jula ćete nailaziti na nesuglasice u porodičnim odnosima, kao i na nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Od avgusta do kraja septembra imaćete skladne zajedničke trenutke i otići ćete na zajedničko putovanje koje će vam izuzetno prijati. Oktobar vam donosi napetosti zbog zajedničkih finansija. Do kraja godine imaćete mirniji period.

Ako ste slobodni:

Tokom januara i februara privući će vas osoba koja nije slobodna i predložiće vam tajnu vezu. Pristaćete ali ćete ubrzo ustanoviti da je to bila pogrešna odluka i već do sredine aprila ćete prekinuti tu vezu. U junu ćete imati susret sa osobom sa kojom ste pre više godina imali emotivnu vezu i pokušaćete ponovo ali će i to biti kratkotrajno. Sredinom avgusta u vaš život će ući osoba koju ćete doživeti kao srodnu dušu i sa kojom ćete izgraditi skladnu vezu punu ljubavi i podrške.
Nešto starije Ribe će početkom proleća upoznati osobu koja će imati mnogo razumevanja i strpljenja za njih. Počećete da se viđate često ali će vaš odnos biti promenljiv, sa povremenim nesuglasicama i povlačenjem. U julu ćete ući u vezu.

Zdravlje:

Početak godine će vam doneti nešto više stresa ali ćete to moći da prevaziđete ako budete praktikovali fizičke aktivnosti i više odmora i relaksacije. Sredinom godine bićete podložni disajnim i probavnim smetnjama. Potreban vam je čist vazduh. Tokom oktobra će vam biti osetljivi bubrezi i jetra. Zdrava ishrana vam je važna kako biste izbegli ozbiljnije tegobe.
Vaša ishrana u narednih godinu dana bi trebalo da sadrži namirnice koje podstiču detoksikaciju organizma, koje su srednje kalorične vrednosti i lako probavljive. Doručak nemojte da preskačete i uzimajte ovsene pahuljice i jogurt sa suvim grožđem. Ručak može da vam se sastoji od ribe ili mesa, uz obavezno povrće. Voće jedite podjednako sveže i suvo.

Srećni brojevi:

1, 6, 14, 21, 25

izvor: mesecni horoskop

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž