ko pravi crnu magiju

Sve vreme dobijam mejlove klijenata na svom sajtu za pitanja ko je osoba koja im je napravila Crnu magiju?

Crnu magiju i ostale čini najčešće prave osobe koje vas mrze najčešće iz vaše okoline (komšije, rođaci, kolege sa posla i sl..)

Crnu magiju može napraviti hodža, vračare, vlajne, i ostali ljudi. Neretko ljudi pokupe vradžbinu za Crnu magiju koja nije njima nemenjena već nekom drugom i život im se tada pretvara u pakao.

Dosadašnje iskustvoj je pokazalo da Crnu magiju prave ili naručuju uglavnom starije ženske osobe jer su ljuborne na nečiju sreću ili uspeh u braku i osobe tih godina su najbolje upućene u magijske rituale.

Napominjem da je čini Crne magije relativno lako napraviti i postoje osobe koje plaćaju vračare i razne magove ili hodže da određenoj osobi naprave čini i zlo!

SKIDANJE CRNE MAGIJE HODZA

Ja poznajem i ovu tamnu stranu magije-Crnu magiju ali nju ne koristim i ne praktikujem jer sam se opredelio da pomažem nesrećnim ljudima.

Ponavljam da nije bitno toliko ko i kad vam je napravio magiju, već da se što pre oslobodite nje i nastavite da živite normalan i srećan život!

Javite mi se ovde ukoliko imate problem i rado ću vas saslušati i pomoći: KONTAKT.

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

10 thoughts on “Ko pravi Crnu magiju?

  1. jel cu dobiti od mog proshleg muzha do aprila moj schmerzes gelt koko ce da bude dalje sa schmerzesgelt isa sudom jel cemi pomoci sud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž