ritual za novac

Rituali Crne magije

Magijski rituali koji su manje zahtevni i opasni, možete pokušati i raditi u svom domu uz predmete koje imate kod sebe i koji se mogu naći u svakom domu. Kod izvođenja ovakvih jednostavnijih tretmana, morate biti vrlo skoncentrisani i posvećeni, da bi oni zaista i uspeli.

Najkorišćeniji eksponati u magijskim, religijskim ritualima naših predaka i aktuelnih mistika, jesu stvari koje se nalaze u svakoj kući i u svakodnevnoj upotrebi. U tome se izdvajaju namirnice kao što je med, tucana paprika, pšenica, kukuruz, pirinač, biber, ulje, sirće od voća, vina i pre svih so, šećer i voda iz kuće.

Od predmeta je još važna i kadionica, katanac, beli, crni ili crveni konac, igla, metlica i ogledalo. I sve to u kombinaciji sa raznim biljkama.

Evo nekih vrsta magijskih rituala koje možete probati sami da izvedete u svom domu.

ritual za novac

Ritual za novac

Najjednostavnija i danas najprimenjivanija amajlija, koja zveketom metala privlači moć, a posebno i bogatstvo, pravi se od mnogo sitnih novčića. Da ne bi došlo do astralnih komplikacija, najbolje je uzeti kovanice (sitan novac) koji se koristi u vremenu i zemlji u kojoj osoba živi. Ritual se izvodi između pola tri i pola pet ujutru, pošto se veruje da tada i najveće nemani i zle sile spavaju, pa ničija vibracija ne može da pokvari vaš ritual.

Uz svetlost jedne crvene i dve zelene sveće koje simbolišu volju i želju za razvojem i prosperitetom, stotinjak odabranih novčića, raznih veličina, odnosno apoena, stavlja se u providnu staklenu bocu ili dublju činiju. Smireno, polako i ravnomerno disanje sa stalnom mišlju da pravimo amajliju koja će nam pomoći da se obogatimo , novčiće ređamo poput turšije pa ih potom začinjujemo ranije pripremljenom mešavinom od šećera, soli, susama i belog luka u prahu.

Ko ima poteškoća sa koncetracijom koja je inače najbitnija kod svakog rituala, jer ona uliva moćnu sugestiju treba sve vreme izrade amajlije, ritmično, sa polušapatom da izgovara prirodnu bajalicu. Primera radi: “Neka mi ova magična boca, na lep način donese mnogo novca.”

ritual za ljubav

Ritual za ljubav

U istočnoj Srbiji, Vlasi su sačuvali stotine rituala i magijskih melema u kojima se koristi tamjan. U jednom od recepata, zarad ljubavnih čini, komadić tamjana se rastopi sa pet kašika šećera, na laganoj vatri, onda se dodaju tri latice suncokreta, belog nevena, listići zelenog i crvenog bosiljka. Smeša se meša nožićem  i vrbovom grančicom o koju su belim ili crvenim koncem uvezani stručići bosiljka i biljne metlice. Dok se napitak meša, dim udiše osoba za koju se radi ritual, a vračara izgovara stihove: “Slatki šećeru, opojni tamjane, vodi (ime osobe za koju baje) do (ime onog zbog osobe koje se baje).”

Ritual za uspeh

U drvenu posudu pomešaju se 55 latica ruža, sedam prstohvata šećera, sedam prstohvata soli, 9 kapi ulja i prstohvat mačije trave, sandalovine, ruzmarina i listova vrbe. Sastojke tri puta promešati svim prstima leve ruke pa ih zajedno sa roze tkaninom koja se ručno sašije roze koncem.  Kada je mesec u fazi rasta,  sve navedeno staviti u torbicu. Ovu torbicu Ruskinje uvek nose sa sobom a uveče je ostavljaju pored prozora na severnoj strani jer se tu pojavljuje Venera i dobro utiče na moć i amuletske vrećice.

IZABERITE RITUAL OVDE

Ovde sam naveo neke od drevnih u narodu veoma popularnih rituala. Nadam se da će vam ovo pomoći i koristiti da rešite probleme koje imate.

Koji od navedenih rituala je vama najpotrebniji.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž