Bioenergija

Šta je bioenergija?

Bioenergija u prevodu znači životna energija (bios na grčkom znači život). Kao što i ime kaže odmah vidimo da se radi o energiji koja znači život.

Sintropija je jedna od glavnih osobina Bioenergije.

Sintropija predstavlja silu koja ujedinjuje i spaja odnose između različitih delova (materijal, ćelija, atoma i molekula) i povezuje ih u jednu skladnu celinu.

Kako vam bioenergija može pomoći?

Bioenergija je vrlo efikasna u odbrani od stresa, jačanju imuniteta i lečenja od bolesti.

Ako su u organizmu naruše tokovi energije, potrebna je pomoć od spolja da bi se opet uspostavila energetska ravnoteža i omogućuje da telo samo sebe leči.

Upravo tu pomaže bioenergija.

Bioenergetičar je osoba koja ima moć i dar da se bavi bioenergijom i da pomaže drugima. Bioenergetičar obnavlja energiju i vraća proticanje energije kroz telo. Telo i energija se obnavljaju prirodnim putem i na takav način da telo leči samo sebe.

Bioenergija na daljinu se može raditi bez problema.

Šta sve leči bioenergija?

Bioenergiju treba raditi osobama koje imaju problema sa:

  • imunitetom
  • cirkulacijom
  • disanjem
  • psihičkim tegobama
  • strahovima
  • depresijom
  • nervnim napetostima
  • neuravnoneženošću
  • ublažava fizički (hronični) bol

Energetske tačke – Čakre

Energetske čakre i polja su po bojama prikazane na slici ispod.

energetsko polje cakre

1. Nalazi se na početku kičme, kraj karlice, povezana je sa žlezdom iznad bubrega i upravlja kičmom i bubrezima, crvene je boje i upravlja sa telesim osećajima i bolom.

2. Nalazi se kod genitalija, četiri prsta ispod pupka, narandžaste je boje, povezana je sa polnim žlezdama i utiče na reprodukciju.

3. Nalazi se kod želudca, žute je boje i utiče na mentalna i linearna razmišljanja, povezana je sa gušteračom koja reguliše nivo šećera u krvi.

4. Smeštena je je iznad prsne kosti, zelene je boje, a povezana je sa timusom, koji u značajnoj meri deluje na immunološki sistem.

5. Svetlo plave je boje, nalazi se u predelu grla i deluje na štitnu žlezdu, i upravlja bronhijalnim i govornim sistemom, plućima i probavom.

6. Indigo plave boje, zove se još „treće oko“ ili „oko mudrosti“, nalazi se u sredini, iznad korena nosa, povezan je s hipofizom, pa upravlja malim mozgom, levim okom, nosom, ušima i nervnim sistemom.

8. Ljubičaste boje boje, nalazi se na vrhu glave, odmah iza temena, odgovara epifizi i upravlja velikim mozgom, desnim okom, nervnim sistemom i kožom.

Bioenergija je dar od Boga i imaju je samo određeni ljudi koji su predodređeni da pomažu drugima u nevolji.

Ja imam moć i dar bioenergije koju mogu raditi na daljinu bez problema, pa tako ukoliko imate problema sa nečim što sam naveo u ovom tekstu, javite mi se i rado ću vam pomoći.

Ukoliko vam se tekst dopao i bio vam od koristi slobodno podelite na share.

Svako dobro

Vaš Karlo

5.00 avg. rating (93% score) - 1 vote
Tagged with:
 

Slični tekstovi:

Postavite pitanje ili komentar ovde