energetsko polje

Šta je bioenergija?

Bioenergija u prevodu znači životna energija (bios na grčkom znači život). Kao što i ime kaže odmah vidimo da se radi o energiji koja znači život.

Sintropija je jedna od glavnih osobina Bioenergije.

Sintropija predstavlja silu koja ujedinjuje i spaja odnose između različitih delova (materijal, ćelija, atoma i molekula) i povezuje ih u jednu skladnu celinu.

Kako vam bioenergija može pomoći?

Bioenergija je vrlo efikasna u odbrani od stresa, jačanju imuniteta i lečenja od bolesti.

Ako su u organizmu naruše tokovi energije, potrebna je pomoć od spolja da bi se opet uspostavila energetska ravnoteža i omogućuje da telo samo sebe leči.

Upravo tu pomaže bioenergija.

Bioenergetičar je osoba koja ima moć i dar da se bavi bioenergijom i da pomaže drugima. Bioenergetičar obnavlja energiju i vraća proticanje energije kroz telo. Telo i energija se obnavljaju prirodnim putem i na takav način da telo leči samo sebe.

Bioenergija na daljinu se može raditi bez problema.

Šta sve leči bioenergija?

Bioenergiju treba raditi osobama koje imaju problema sa:

  • imunitetom
  • cirkulacijom
  • disanjem
  • psihičkim tegobama
  • strahovima
  • depresijom
  • nervnim napetostima
  • neuravnoneženošću
  • ublažava fizički (hronični) bol

Energetske tačke – Čakre

Energetske čakre i polja su po bojama prikazane na slici ispod.

energetsko polje cakre

1. Nalazi se na početku kičme, kraj karlice, povezana je sa žlezdom iznad bubrega i upravlja kičmom i bubrezima, crvene je boje i upravlja sa telesim osećajima i bolom.

2. Nalazi se kod genitalija, četiri prsta ispod pupka, narandžaste je boje, povezana je sa polnim žlezdama i utiče na reprodukciju.

3. Nalazi se kod želudca, žute je boje i utiče na mentalna i linearna razmišljanja, povezana je sa gušteračom koja reguliše nivo šećera u krvi.

4. Smeštena je je iznad prsne kosti, zelene je boje, a povezana je sa timusom, koji u značajnoj meri deluje na immunološki sistem.

5. Svetlo plave je boje, nalazi se u predelu grla i deluje na štitnu žlezdu, i upravlja bronhijalnim i govornim sistemom, plućima i probavom.

6. Indigo plave boje, zove se još „treće oko“ ili „oko mudrosti“, nalazi se u sredini, iznad korena nosa, povezan je s hipofizom, pa upravlja malim mozgom, levim okom, nosom, ušima i nervnim sistemom.

8. Ljubičaste boje boje, nalazi se na vrhu glave, odmah iza temena, odgovara epifizi i upravlja velikim mozgom, desnim okom, nervnim sistemom i kožom.

Bioenergija je dar od Boga i imaju je samo određeni ljudi koji su predodređeni da pomažu drugima u nevolji.

Ja imam moć i dar bioenergije koju mogu raditi na daljinu bez problema, pa tako ukoliko imate problema sa nečim što sam naveo u ovom tekstu, javite mi se i rado ću vam pomoći.

Ukoliko vam se tekst dopao i bio vam od koristi slobodno podelite na share.

Svako dobro

Vaš Karlo

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž