amajlije

Amajlije

Sreća je jedan od najvažnijih faktora u životu i svi težimo i nastojimo da budemo srećni. Imamo svoje male rituale i predmete koji nam pomažu da imamo sreću u nečemu. Još kao mala deca smo imali deo odeće ili sitan predmet ili igračku koja nam je omiljena i donosi sreću. Poznate ličnosti pevači, sportisti, glumci takođe imaju svoje rituale koje stalno godinama ponavljaju. Tako da znamo da potreba za amajlijama i predmetima postoji odavno i svaka osoba ima neki omiljen predmet koji smatra da joj je taličan.

Istrorija je pokazala da su naši preci kao i drevni narodi Inke, Asteci, Maje i ostali imali predmete i obrede koji im donose sreću i blagostanje. Neki od tih predmeta –  amajlija i talismana su i danas očuvani i predstavljaju pečat tog vremena i dokaz da imamo i danas tu crtu i povezanost sa našim precima i drevnim narodima.

amajlije

Vrste amajlija

Kao što sam naveo na početku teksta svaka osoba ima neki svoj predmet za koji smatra da mu donosi sreću, ali kako da znate koja amajlija ili predmet stvarno odgovara vašoj ličnosti, karmi i astrološkom profilu, ja ću vam pomoći da saznate.  U prodaji možete pronaći mnogo različitih vrsta amajlija, talismana, narukvica, privezaka i sl. Oni vam se možda naizgled dopadaju, ali velika većina od njih nemaju apsolutno nikakvu zaštitnu vrednost ni korist po vas.

Amajlije mogu biti: lične, ljubavne i porodične.

Lične amajlije su namenjene pojedincu i štite osobu i donose joj sreću. Lična amajlija se može izraditi za neku osobu i pokloniti joj se.

  • Ljubavne amajlije su namenjene za bračni ili ljubavni par i one štite njihovu ljubav od negativne energije, vradžbina i drugih osoba koje žele da ih rastave.
  • Porodične amajlije su namenjene da štite i donose sreću celoj familiji. Drže se i čuvaju u kući.
  • Amajlija ili talisman se biraju tako što će biti lično i specijalno izrađeni za vas i prilagođene vama i vašem astrološkom profilu i biću. Samo na taj način izabrana i izrađena amajlija vas štiti od negativnih sila i vradžbina i donosi sreću i napredak u životu.

Razlika između amajlije i talismana je u tome što je amajlija veoma prepoznatljiva i u vidu je predmeta koji se nosi i čuva uz sebe i moze se nositi najčešće kao narukvica. Talisman može biti i u obliku prstena, ogrlice, narukvice ili nekog predmeta.

talismani

Nadam se da sam vam ovim tekstom objasnio osnovne stvari o amajlijama i talismanima i pomogao kako da odaberete zaštitu za sebe i svoje najdraže.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili imate neki komentar napišite u komentaru ispod i rado ću vam odgovoriti.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

One thought on “Amajlije i talismani

  1. Trazim nesto uvezi razvod braka ja bi zeljela kad bi mene muz napustio jerbo vredzanje ljubomore od muza mog ja sam oboljela na zivce molim vas upomoc unapred fala i dali ima sta kako da se rastavi ovaj brak i privuce nova ljubav u moj zivot .pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž