crna magija simptomi

Crna magija – česta pitanja

U svojoj karijeri dužoj od 25 godina imao sam raznih pitanja klijenata.

Ovde sam izdvojio najčešća pitanja.
Pitanja vam mogu dati odgovor ako ste do sada imali nedoumica ili se prvi put susrećete sa ovim problemom.

Crna magija cesta pitanja

Česta pitanja

Šta je Crna magija?

Crna magija je namenjena da postepeno i potpuno uništi čoveka ili čak celu porodicu. Čoveku pod Crnom magijom se dešavaju prvo čudni simptomi, pa kasnije kako napreduje sve strašnije i strašnije stvari na koje ne može da utiče.

Koji su simptomi Crne magije?

Najčešći prvi simptomi Crne magije su: depresija, česte promene raspoloženja, poremećaj sna, loše zdravlje, strahovi, samoća, narušena ljubav, novac ili posao…

Čim uočite da imate ove simptome duže vreme odmah se javite za pomoć.

Kome se obratiti za pomoć?

Za pomoć se isključivo obratiti proverenim osobama. Nikako se ne javljati bilo kome, jer ima osoba koje rade opasne i primitivne tretmane i time vam mogu ugroziti zdravlje pa čak i život, a problem vam neće rešiti. U ovoj oblasti imam iskustva preko 25 godina, što možete i videti na mom sajtu detaljnije.

Šta je potrebno od podataka za analizu?

Da bih napravio besplatnu analizu za vas potrebno je da mi pošaljete na e-mail sledeće: vaš datum rođenja, zanimanje, zemlju gde živite i vašu sliku.

Već sam ranije bio prevaren/a?

Niste jedini koji su već ranije bili prevareni. Ima mnogo prevaranata u današnje vreme i služe se svačim i stalno upozoravam moje klijente da dobro paze kome se javljaju za pomoć. 

Da li je skidanje magije teško ili opasno po mene?

Svi tretmani koje radim su provereni i efikasni 100%. Tretmani se bez problema rade na daljinu i ništa nije opasno ni komplikovano po vas. Sve ja radim odavde uz pomoć materijala i predmeta, koji se specijalno izrađuju za vas.

Da li se skidanje Crne magije ili neki od tretmana mogu raditi za osobu bez njenog znanja?

Naravno da može. Jer osobe koje su pod magijom ili vradžbinom često to neće da prihvate i odbijaju da im se pomogne i zato im vi možete pomoći, samo pošaljete njihove podatke.

Kako se zaštititi od Crne magije?

Najbolji način da se zaštitite od Crne magije je da vam napravim trajnu zaštitu koja se specijalno izrađuje za vas i trajno vas čuva od svih oblika i vrsta magije, čini i vradžbina. Zaštitu savetujem klijentima da im se izradi za decu, jer su deca najranjivija na magiju.

Ko pravi Crnu magiju?

Crna magija je opasna stvar i namenjena je da uništi čoveka. Prave je magovi, vračare, vlajne po nalogu klijenta. Ja znam da pravim i Crnu magiju, ali ja sam beli mag i opredelio sam se da pomažem ljudima, a ne da im pravim zlo.

Šta je tretman ljubavnog vezivanja?

Tretman ljubavnog vezivanja je namenjen da probudi ljubav između dve osobe ili da vrati voljenu osobu koja vas je napustila. Za tretman ljubavnog vezivanja sam se specijalizirao i njime sam do sada spasao mnogo brakova i veza širom sveta. Za tretman ljubavnog vezivanja me najviše ljudi kontaktira.

Šta je sihir?

Sihir je kako se tvrdi najjači i najgori oblik Crne magije! Mnogo je jači od bilo koje poznate magije vlaške, arapske, ciganske, vudu magije. Sihir se uglacnom vezuje za islamsku religiju.

Šta je vlaška magija?

Vlaška magija je jedna od najjačih magija na svetu i gotovo da nema osobe koja nije čula za vlašku magiju i njenu moć. Vlašku magiju uglavnom prave vlajne i osobe koje imaju veze sa Istočnom Srbijom i Vlaškim krajem.

Šta je vradžbina? Preko čega se najčešće pravi magija?

Vradžbina je predmet preko koga se pravi Crna magija. To je najčešće komad odeće ili deo kose ili neki napitak ili predmet.

Posle koliko vremena od početka tretmana ću osetiti prva poboljšanja i rezultate?

Sve zavisi od jačine magije pod kojom ste. Prve rezultate i poboljšanja primetićete već posle nedelju dana posle tretmana, a konačne rezultate do kraja tretmana.

Koliko je tretmana potrebno da se uradi?

Problem se rešava samo jednim tretmanom. 

Da li se može raditi više tretmana (ljubavni i tretman skidanja magije, tretman zaštite?)

Naravno, preporučuje se kombinacija tretmana i mogu se nesmetano kombinovati. Uz svaki tretman bih savetovao tretman zaštite.

Ukoliko imate još dodatnih pitanja postavite ih ovde u komentaru ispod.
Sa velikim zadovoljstvom i u kratkom roku ću vam odgovoriti na postavljena pitanja.

Prijatno
vaš Karlo

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž