ritual za novac

Šta je Feng Šui?

U ovom tekstu ću vam objasniti neke od tehnika Feng Šui-a i otkriti kako ih možete sami uraditi.

Feng Šui je drevna umetnost i nauka nastala pre više od 3 hiljade godina u Kini. Feng Šui je sposobnost tela da iskoristi energije u prostoru i da uz pomoć te energije obezbedi sreću i zdravlje za sve ljude koji tu borave.

Feng znači vetar, a šui znači voda, jer su u kineskoj istoriji i kulturi povezani sa dobrim zdravljem dok je loš Feng Šui povezan sa lošim zdravljem.

Osnova Feng Šui filozofije je da se bazira na viziji razumevanja prirode i da je živo tlo ispunjeno energijom i da tu energiju ljudi mogu iskoristiti da poboljšaju neka svoja polja u životu.

Ritual za novac

Ova nauka i način filozofije vam nudi da promenite i poboljšate svoj život unošenjem nekih izmena ili detalja u vaš dom ili poslovni prostor. Nećete verovati ali mala promena detalja ili predmeta u vašem domu, npr. unošenje akvarijuma, kristala ili malih fontana. Na koji način primenjujete boje ili kakav vam je raspored nameštaja i predmeta u domu.

U ovom tekstu ću vam najviše pričati o tome kako da iskorisite neke od Feng Šui tehnika kako bi u vašem domu bilo više novca.

ritual za novac

1. Korisite žive i vedre boje u prostorijama koje su vam vezane za finansije

Boje vezane za novac u Feng Šuiu su zelena i ljubičasta i predlaže se da prostorije koje su vezane za finansije u vašem domu imaju detalje ili zidove baš u ovim bojama. Zelena boja je boja za vitalnost i rast, dok je ljubičasta boja koja predstavlja bogatstvo. Preporučuje se da u kuhinji bude posuda sa grožđem. Kombinujte belo grožđe i crno grožđe koje simbolizuju ove dve boje. Odredite koje su vam prostorije bitne i gde se priča o novcu ili gde najviše novac postoji i bitan je i neka vam u tim prostorijama budu prisutne ove dve boje.

2. Novcem rukujte pažljivo

Ako novac zapostavljate i imate nemaran odnos prema njemu i novac će imati takav odnos prema vama. Nemojte gužvati novac , neuredno ga slagati i sl.

Novac uvek lepo i uredno slažite, kao i kućne račune. Držite priznanice i račune uredno u kovertama veselih boja. Koverte i ostale stvari vezane za kućni budžet i finansije držite uvek sa leve strane radnog ili pisaćeg stola. To mesto je mesto novca u vašem radnom prostoru.

feng sui za novac

3. Novac je energija koja protiče kroz život

Novac je jedna vrsta energije, i mi možemo uticati na njega  imati bolji odnos prema novcu. Umesto da poklanjate i trošite novac možete trošiti i poklanjati svoje vreme drugima. Novac uvek tretirajte kao vreme i tako ga računajte. Uvek svaki dan razmišljajte o onome što imate i gledajte kako i šta biste mogli da pomognete ili poklonite nešto drugima. Bogatstvo se ne ogleda uvek u onome što imamo i da imamo što više, nego da budemo zadovoljni i skromni sa onim što imamo. Uvek u svemu je potrebno da nađemo pozitivnu stranu. Kada budemo dostigli nivo da budemo zadovoljni i srećni sa onim što trenutno imamo, u tom trenutku će u vaš život pristići više novca.

Nadam se da vam je ovaj tekst bio zanimljiv i koristan i da će vam pomoći da izgradite odnos prema novcu, troškovima i finansijama ali pre svega prema duhovnoj strani.

MAGIJSKI RITUALI

Novac nam je svima bitan i neophodan za život, ali pridržavajte se ovih stvari neko vreme i videćete se i uveriti da ćete imati više novca u vašem novčaniku.

Ne verujete?

Probajte pa javite utiske.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

One thought on “3 načina da u vašem domu bude više novca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž