Šta je Feng Šui?

U ovom tekstu ću vam objasniti neke od tehnika Feng Šui-a i otkriti kako ih možete sami uraditi.

Feng Šui je drevna umetnost i nauka nastala pre više od 3 hiljade godina u Kini. Feng Šui je sposobnost tela da iskoristi energije u prostoru i da uz pomoć te energije obezbedi sreću i zdravlje za sve ljude koji tu borave.

Feng znači vetar, a šui znači voda, jer su u kineskoj istoriji i kulturi povezani sa dobrim zdravljem dok je loš Feng Šui povezan sa lošim zdravljem.

Osnova Feng Šui filozofije je da se bazira na viziji razumevanja prirode i da je živo tlo ispunjeno energijom i da tu energiju ljudi mogu iskoristiti da poboljšaju neka svoja polja u životu.

Ritual za novac

Ova nauka i način filozofije vam nudi da promenite i poboljšate svoj život unošenjem nekih izmena ili detalja u vaš dom ili poslovni prostor. Nećete verovati ali mala promena detalja ili predmeta u vašem domu, npr. unošenje akvarijuma, kristala ili malih fontana. Na koji način primenjujete boje ili kakav vam je raspored nameštaja i predmeta u domu.

U ovom tekstu ću vam najviše pričati o tome kako da iskorisite neke od Feng Šui tehnika kako bi u vašem domu bilo više novca.

ritual za novac

1. Korisite žive i vedre boje u prostorijama koje su vam vezane za finansije

Boje vezane za novac u Feng Šuiu su zelena i ljubičasta i predlaže se da prostorije koje su vezane za finansije u vašem domu imaju detalje ili zidove baš u ovim bojama. Zelena boja je boja za vitalnost i rast, dok je ljubičasta boja koja predstavlja bogatstvo. Preporučuje se da u kuhinji bude posuda sa grožđem. Kombinujte belo grožđe i crno grožđe koje simbolizuju ove dve boje. Odredite koje su vam prostorije bitne i gde se priča o novcu ili gde najviše novac postoji i bitan je i neka vam u tim prostorijama budu prisutne ove dve boje.

2. Novcem rukujte pažljivo

Ako novac zapostavljate i imate nemaran odnos prema njemu i novac će imati takav odnos prema vama. Nemojte gužvati novac , neuredno ga slagati i sl.

Novac uvek lepo i uredno slažite, kao i kućne račune. Držite priznanice i račune uredno u kovertama veselih boja. Koverte i ostale stvari vezane za kućni budžet i finansije držite uvek sa leve strane radnog ili pisaćeg stola. To mesto je mesto novca u vašem radnom prostoru.

feng sui za novac

3. Novac je energija koja protiče kroz život

Novac je jedna vrsta energije, i mi možemo uticati na njega  imati bolji odnos prema novcu. Umesto da poklanjate i trošite novac možete trošiti i poklanjati svoje vreme drugima. Novac uvek tretirajte kao vreme i tako ga računajte. Uvek svaki dan razmišljajte o onome što imate i gledajte kako i šta biste mogli da pomognete ili poklonite nešto drugima. Bogatstvo se ne ogleda uvek u onome što imamo i da imamo što više, nego da budemo zadovoljni i skromni sa onim što imamo. Uvek u svemu je potrebno da nađemo pozitivnu stranu. Kada budemo dostigli nivo da budemo zadovoljni i srećni sa onim što trenutno imamo, u tom trenutku će u vaš život pristići više novca.

Nadam se da vam je ovaj tekst bio zanimljiv i koristan i da će vam pomoći da izgradite odnos prema novcu, troškovima i finansijama ali pre svega prema duhovnoj strani.

MAGIJSKI RITUALI

Novac nam je svima bitan i neophodan za život, ali pridržavajte se ovih stvari neko vreme i videćete se i uveriti da ćete imati više novca u vašem novčaniku.

Ne verujete?

Probajte pa javite utiske.

5.00 avg. rating (95% score) - 3 votes
Tagged with:
 

Slični tekstovi:

1 Komentar » to “3 načina da u vašem domu bude više novca”

  1. Nisveta says:

    Ovo je stvaarno poucno

Postavite pitanje ili komentar ovde