ljubavno vezivanje na daljinu

Ritual ljubavne magije

Ljubavno vezivanje se uglavnom odnosi na spajanje i vraćanje voljene osobe gde je već ranije postojao ljubavni odnos. Ukratko ako su dve osobe bile ranije u vezi ili braku, ako vas je voljena osoba napustila, našla drugu, drugog.

Ljubavno vezivanje se može i bez problema raditi i ako dve osobe nisu nikada bile u ljubavnoj ili emotivnoj vezi. Da dodatno pojasnim, može se raditi čak i ako samo kod jedne osobe postoji interesovanje. Vezivanje se radi najčešće kada vam se neka osoba dopada a ne primećujete da pokazuje intereovanje za vas ili vas gleda kao prijatelja.

ljubavno vezivanje

Može se raditi i ako vam se dopada:

 • kolega/koleginica sa posla
 • prijatelj/prijateljica 
 • poznanik/poznanica
 • neka osoba koju ne poznajete
 • osoba koju ste skoro upoznali
 • osoba koja je u vezi ili braku
 • neka osoba koja se odselila
 • ljubav iz detinjstva…

Ljubavno vezivanje vam može promeniti emotivni i ljubavni život i promeniti situaciju da više ne budete sami i nesrećni. Čak i ako je osoba koja vam se dopada u vezi ili braku i ima već nekog pored sebe, tretman ljubavnog vezivanja je veoma efikasan i učinkovit.

Kada ću se udati ili kada ću se oženiti su neka od najčešćih pitanja koje sami sebi postavljate sami sebi, ali ovo pitanje vam je vrlo često upućivano i od rodbine, roditelja, komšija, prijatelja i vi stalno nemate odgovor.

Jednostavno ste sami i nezadovoljni i taj period i stanje traje i tu ne možete bukvalno ništa da preduzmete. Nemoćni ste, jer pored sebe nemate voljenu osobu i osećate se veoma usamljeno. To se može promeniti ljubavnim ritualom.

ljubavno vezivanje na daljinu

Ljubavno vezivanje na daljinu

Ljubavno vezivanje ili ljubavni ritual se rade na daljinu bez problema i tremtan je proveren 100%.

Prva stvar koja se radi pre ljubavnog rituala je analiza koja se radi na osnovu podataka od osobe za koju se zeli raditi vezivanje. Ljubavni ritual se radi na daljinu i uz pomoću slike od osobe sa kojom želite da se radi vezivanje. Pored slike za ritual se koriste materijal i predmeti koji se izradjuju lično i posebno za svaku osobu za koju se radi tremtan a to su (ljubavna ikona, sveće, ulja, platna, eliksiri, predmeti i sl…)

Naravno sve zanima da li je ovakav ritual opasan i kakve posledice može imati po vas?

Odmah da vam kažem da nemate razloga za brigu, jer je ritual potpuno bezbedan i bezopasan po vas i po osobu sa kojom želite da se radi ljubavno spajanje.

Ritual se radi potpuno prirodno, tako što se uspostavlja prirodno energetsko polje i ravnoteža između vas i zato se bez problema radi na daljinu. Osoba sa kojom želite da radi spajanje neće ništa primetiti ni posumljati da je nešto rađeno, jer se sve radi prirodnim putem, tj. uspostavljajući energije i ravnoteže između vas.

Ljubavno vezivanje magija

Kod ljubavnog vezivanja se koristi magija. Magija koja je bela, tj. nije štetna ni opasna i namenjena je za dobro delo. U sklopu ljubavnog rituala ću vam takođe napraviti i trajnu zaštitu za vašu ljubav i da vaš štiti od svih vradžbina, uroka, negativnih energija i sl. Da podsetim Crna magija se koristi da bi se napravilo zlo, a kod ovog tretmana se koristi Bela magija koja je pozitivna i dobra i koristi se za dobra dela i stvari.

Prvi rezultati tremtmana su već u toku prve nedelje od početka tremtmana za ljubav. 

Ljubavna magija je veoma jaka magija i odaljiće sve osobe od vaše veze i sve one koji žele da vam ugroze vezu i vašu ljubav. Ukoliko je osoba za koju želite da radite vezivanje u vezi ili braku, ona će prestati da se interesuje za svog partnera i njihovi odnosi će zahladiti i prestati i neće vam smetati u vašoj novoj vezi.

Zato ukoliko želite da vaš ljubavni život cveta i da budete srećni sa osobom koja vam se dopada potrebno je da me kontaktirate za ritual za ljubavno vezivanje na daljinu.

Budite srećni i zadovoljni i zaljubljeni, javite mi se i rado ću vam pomoći, jer za tretman ljubavnog vezivanja sam se specijalizirao i imam odlične rezultate rada na daljinu.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Najbolji Beli mag u Evropi Karlo Letajev kontakti:

Kontaktirajte me preko E-maila.

Kontaktirajte me preko Facebooka.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

7 thoughts on “Ljubavno vezivanje

 1. Kako i sta treba da pripremim, posaljem, da mi uradite vracanje voljene žene.odnosi zahladneli. Do sada uvek propadale ljubavne veze. Recite mi unapred zahvalan.zivota

 2. sem iz slovenije.rada bi da bi se naredila ritual ljubavne magije.zelo si želim osebo ki pa ni sama ampak je v vezi.imela sva stike ki pa jih je prekinil.zelo zelo si želim življenja z njim.prosim pomagajte mi.
  hvala
  Tatjana

 3. postovani, pisala sam Vam na Vaš kontakt i nikako da dobijem odgovor, molim Vas da mi se javite i pomognete mi vratiti mog dragog, molim Vas.

 4. Pozdrav..molio bih pomoc oko ljubavi..imam 40 god i kazu cure dobro izgledam ali nemam srece u ljubavi i samujem..trebam vasu strucnu pomoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž