Magični islamski Istok predstavlja blago tajni koje nas vode u magičan svet legendi, bajki i magija . Kulture Istoka su oduvek privlačile mnoge po svojoj tajanstvenosti, istoriji i nekim drugačijim vidicima na svet, počevši od persijskih careva do turskih sultana. Zemlja koja je najviše Evropi približila magiju Istoka svakako je Turska , koja je stazama moćne grčke Vizantije ostavila svoj dubok trag u pojedinim delovima Evrope.

Turska magija i dalje postoji na Balkanu, a ogleda se u brojnim narodnim običajima, verovanju, po nekim shvatanjima sujeverjima, a među njima možda najvažnije mesto zauzimaju turska gatanja. Kao što je već poznato, na ovim prostorima je još uvek popularno proricanje budućnosti tehnikom gledanja u šolju, koje je ovde datira još iz perioda slavnih turskih vremena. Međutim, postoje i mnoge druge tehnike koje se i danas koriste, ali koje nisu toliko poznate širim masama.

Dalje u tesktu ću detaljnije opisati kako se obredi izvode i objasniti…

turska magija

Jedna od njih je svakako turska magija za ljubav. Ovoj magiji pomažu divovi koji se prizivaju noću kad su najaktivniji i najuslužniji, pomoću šifrovanih zapisa iz Kurana i uz pomoć Maga. Tilsumi ili šifrovane poruke, pišu se na različite načine. Neki se od njih ispisuju na staroj odeći voljene osobe ili na belom listu papira. Važno je naglasiti da je za što bolji učinak ove turske magije, čija je svrha navesti nekoga da se zaljubi i uzvrati ljubav, najbolje je da se tilsumipišu na jajetu crne kokoške. Nakon toga to isto jaje treba skuvati i zakopati u pepeo vatre na kojoj je bilo kuvano. Četrdeset dana kasnije, turska magija će učiniti da se potpuno nezainteresirana osoba zaljubi u vas na prirodan način.

Skidanje Sihira

Turska magija zapisi

Ono što je svakako poznatije, jeste čuveni “hodžin zapis ” za kojeg se misli da koristi samo crnoj magiji . Ovi zapisi, koji sadže delove Kurana, su zapravo ispisana molitva i svete reči, pa služe i kao zaštita. Hodžin zapis može pomoći ili odmoći u zavisnosti od svrhe. U našim krajevima više je poznat po svom negativnom delovanju, a obzirom da su Turci izuzetni poznavaoci magijskih obreda i učenja, većina obreda je nepoznata širim masama, pa je snaga ove magije nedovoljno kontrolisana, najviše zahvaljujući njenim šamanskim korenima. Kako turska magija spada u najmoćniju, njene čini i obredi se ne skidaju na klasične načine, već imaju svoja pravila i obrede koji su poznati samo vrhunskim magovima.

kontakt Beli Mag

Još jedan ostatak turskih magijskih verovanja na ovim prostorima jeste postojanje Urokljivo oko . Do danas se sačuvalo verovanje da ljudi, a posebno žene, poseduju moć da pogledom, posmatranjem ili samim svojim prisustvom i da izgledom mogu da nanesu zlo svima onima koje ne vole. Biljka koja poseduje magijsku moć jeste demir bozan, a koristi se u iscjeljivanju i skidanju crne magije, i predstavlja svojevrsnu noćnu zaštitu od urokljivih očiju.

Ma koliko nekima ovo zvučalo kao sujeverje ili paganstvo, činjenica je da turska magija sadrži duboko ukorenjenu istorijsku zaostavštinu i da zaslužuje poštovanje mnogih vidovnjaka, ali i poklonika nekada veoma moćnog turskog carstva.

turska magija za ljubav

Turska magija za ljubav

Pre samog čina venčanja uzima se jedan novi katanac sa ključem koji do tada nije bio u upotrebi. Ako se ključ ne nalazi u samom katancu, stavi se u katanac. Ako se ključ nalazi u katancu, izvadi se iz njega. Četrdeset i jedan put se izgovori ime devojke i dune se u ključ. Još jednom se izgovori četrdeset i jedan put ime devojke i dune se u katanac. Sedam puta se pljune na katanac i protrlja se rukom po njemu. Izgovori se ime mladoženje, ključ se podigne iznad glave i izvode se kružni pokreti tri puta, sa leve u desnu stranu. Devet puta se izgovori “Ya Hu”, sedam puta se izgovori El Fatiha i tri puta se izgovori El Kamil. Napravi se četrdeset koraka prema naprijed i četrdeset koraka prema nazad. Izgovori se ime devojke, ključ se stavi u katanac, katanac se zaključa. Ključ se izvadi iz katanca. Katanac i ključ se sakriju na jedno mesto jedan pored drugoga. Pre nego je počelo venčanje, izgovori se hiljadu i jedan put ”La”. Zatim se prouči: Sedde sedde sedde Hu Sedde sedde sedde Hay Sedde sedde sedde el ebed Sedde sedde sedde es samed Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya …

Kada se izgovori ime devojke dodaje se reč “sedd” a kada se izgovori ime mladoženje dodaje se reč “redd”. To se ponovi sedam puta. Tu noć treba prespavati na različitom mestu od uobičajenog. Nakon ovoga, mladoženja neće biti u stanju da stupi u seksualni odnos sa devojkom, a devojka će i nakon venčanja ostati devica.

Turska magija ljubavi

Da bi se devojka vezala, na jedan se katanac napiše ime devojke. Katanac se zaključa ključem i sakrije se ispod praga vrata devojkine kuće. Katanac se ostavi skriven tako da će devojka tri dana prolaziti iznad njega. Nakon toga katanac se zakopa u zemlju na hladnom mestu. Devojka ne smije saznati za ovu radnju. Kod mesta gdje je zakopan katanac, izgovori se četrdeset jedan put “Ya Subhan”, napravi se četrdeset i jedan korak prema napred i četrdeset i jedan korak prema nazad. Za svaki napravljeni korak izgovori se “sedde” po jedanput. Nakon ovih radnji, devojka će biti vezana. Mladoženja neće moći stupiti u odnos sa njom.

Zaključaju se vrata na kući jednog od komšija buduće mlade. To trebaju biti vrata koja se često ne otvaraju. Dok se vrata zaključavaju, izgovori se ime devojke. Ključ se izvadi i stavi se na vidljivo mesto, iznad vrata ili pored kućnog praga. Sedam puta se izgovori “zavezao sam” i dune se u desnu i levvu stranu. Tri puta se izgovori “Hu” i dune se prema devojkinoj kući. Četrdeset i jedan put se na papiru napiše “sin”. Taj papir se zapali u ognjištu na vatri. Dok se dim zapaljenog papira diže iz ognjišta, sedam puta se izgovori ”Ya Settar”. Nakon ovoga, devojka će biti vezana.

U varoši se kupi novi katanac. Dva dana pre venčanja, noću, katanac se pronese tri puta oko devojkine kuće. Tom prilikom se izgovara ime devojke, četrdeset i jedan put “Ya Hay” i četrdeset i jedan put “Ya Kahhar”. Zatim se igovori tri puta “svezao sam”.
Katanac se zaključa i ključ se izvadi iz katanca. Na katanac se zaveže konac. Katanac se baci u jezero ili neko drugo, hladno, vodeno mesto. Nakon što je katanac bačen, na isto mesto se bace tri kamenčića. Napravi se sedam koraka prema nazad. Nakon toga, brzo treba napustiti to mesto. Kada se dođe kući, uzima se u šaku malo soli. Nad solju se prouči tri puta sura Ihlas i jedanput se dune. Ova so se prosipa po dvorištu devojkine kuće i putu koji vodi prema kući devojke. Zajedno sa ovim devojka će biti vezana. Mladoženja neće biti u stanju da stupi u odnos sa njom.

Pronađe se jedan zarđali katanac.U njega se stavi malo zemlje koja je sa groblja. Ključ se stavi u katanac. Katanac se zagreje na vatri i baci se u hladnu vodu. Tom prilikom se prouči:

Euzubillah Mesnedim Allah Elhamdulillah
Hu Hu Hu Hu Hu Hu Hu

Izgovori se ime devojke i dune se po tri puta u desno, levo, napred i nazad. Sedam puta se pljune na katanac. Katanac se ostavi na ivicu puta koji vodi prema devojkinoj kući. Još bolje je katanac sakriti ispod jednog kamena na putu ili među šiblje blizu puta. Da bi se dobilo očekivano dejstvo, ovaj obred je potrebno izvršiti jedan dan pre venčanja.

Turska ljubavna magija

Na stari zarđali ključ se napiše početno slovo devojkinog imena. Ključ se dobro zagreje u vatri. Ključ se premaže uljem. Na zemlji se nacrta krug i ključ se baci unutar toga kruga. Mala nužda se izvrši iznad ključa. Kada se ključ ohladi, prije nego se osuši, uzima se i baci se u stari bunar. Pri ovoj radnji, potrebno je izgovarati ime devojke. Kada god se izgovori ime djevojke, iza imena se izgovori Hu. Pronađu se tri kamena. Iznad njih se četrdeset i jedan put izgovori “ Ya Settar” i u njih se puhne svom snagom. Ovo kamenje se poređa na put koji vodi prema kući devojke u razmaku od po sedam koraka. Posle ovoga, devojka će biti vezana.

Potrebno je pronaći stara vrata koja se zaključavaju kvakom. Kvaka se skine i na nju se napiše ime devojke. Kvaka se stavi na zemlju, na jednom hladnijem mestu. Oko kvake se ucrta krug i na nju se baci malo zemlje. Naprave se tri koraka prema nazad i odlazi se sa tog mesta. Na mestu koje je daleko četrdeset koraka od kvake, izgovori se sedam puta ”Hu” i dune se prema kvaci.

Zatim se se sedam puta izgovori:

Mi mi minini

Sedde Kahhar sinnini

Bikrihi zihrihi fikrihi

Hay Hay Hay Hay Hay Hay Hay

Allah kerim

Vet-teslim

i jedanput se dune prema kući devojke. Ako se nakon venčanja pokaže delovanje ove magije, tri dana posle venčanja potrebno je otići i uzeti kvaku, proučiti suru Ya-sin i oprati kvaku u slanoj vodi. Ako se ovo zadnje ne uradi, devojka bi mogla da poludi ili da pobegne od kuće.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž