Vlaška magija

Šta je vlaška magija?

Vlaška magija je jedna od najjačih magija na svetu i gotovo da nema osobe koja nije čula za vlašku magiju i njenu moć.

Osobe koje su već imale iskustva sa Vlaškom magijom vrlo dobro znaju i prepoznaće se u ovome o čemu ću dalje pisati. Vlaška magija deluje na čoveka kome je napravljena, utiče na njegov život, ljubav, posao, zdravlje i menja njegov tok života vrlo brzo. Mnogo ljudi ni ne zna da su pod opasnom Vlaškom magijom i ne prepoznaju simptome. Jedan od razloga zasto da posumnjate da ste pod ovom magijom je:

  • da imate veze sa Vlaškim krajem (porodica, poreklo, rođaci, partner, prijatelj…)
  • da vam se dešavaju čudne promene u životu i organizmu
  • da ste se zamerili nekom za koga sumnjate da se bavi vradžbinama i bajanjem

 

Gde je rasprostranjena vlaška magija?

Vlaška magija je najviše rasprostranjena u predelu Homolja, Rtnja, Kladova i tu je najjače uporište i tu je najviše vlajni koje znaju da naprave ovu magiju. Mnogo osoba koje su poreklom ili imaju veze sa ovim krajem, jer se ova magija prenosi na potomke i uglavnom ženska deca dalje uče od starijih vračara da prave vlašku magiju i na nju niko nije imun! Zato ako poznate neku osobu koja ima veze sa ovim krajem, budite krajnje oprezni sa njom. Kod Vlaha se prostor iznad ulaznih vrata smatra mestom gde borave duhovi predaka.

 

vlaska magija Vlaška magija

vlaska magija

Zašto je vlaška magija opasna?

Vlaška magija je opasna iz razloga što je prave najiskusnije rusalje i za rituale pravljenja magije koriste predmete sa groblja, mrtve ili žive osobe. U pitanju je zemlja sa groba, odeća ili delovi tela mrtve osobe, delova životinja i sl. Zato se za ovu magiju kaže da je vrlo opasna i vrlo je teško skinuti ovu magiju. Osoba koja je pod vlaškom magijom vrlo često to u početku ni ne zna jer su simptomi uobičajeni.

Nije ni čudo što za ovu magiju smatraju da je jedna od najstarijih i najduže očuvanih magija na svetu. 

vlaska magija srbija Vlaška magija

Homolje

Kako se osloboditi i skinuti vlašku magiju?

Kada se utvrdi da ste zaista pod Crnom magijom, prvo treba da se vidi u kojoj ste fazi i koliko je vlaška magija kod vas napredovala i ojačala. U nekim slučajevima nema pomoći i to su najteži oblici. Tako da ako se na vreme javite čim osetite prve simptome i posumnjate tada se možete osloboditi i zaštititi od ove magije!

Ja sam često kao mali boravio u Vlaškom kraju, jer mi je baba bila vlajna i to veoma moćnih čini. Baba je bila poznata rusalja i ona je imala moći da pomaže ljudima i naučila me dosta tome kako da osobu oslobodim od vlaške magije, jer onaj ko zna da spravi čini zna i da ih skine. Naučila me je rituale i tehnike koje i danas primenjujem da pomognem ljudima da se oslobode opasne vlaške magije.

Ako sumnjate da imate problema sa vlaškom magijom, odmah mi se na vreme javite za pomoć.

Javite mi se OVDE.

Procitajte i ovo:

Vlaška magija
1 vote, 5.00 avg. rating (0% score)
Tagged with:
 

Slični tekstovi:

Postavite pitanje ili komentar ovde