vlaska magija

Šta je vlaška magija?

Vlaška magija je jedna od najjačih magija na svetu i gotovo da nema osobe koja nije čula za vlašku magiju i njenu moć.

Osobe koje su već imale iskustva sa Vlaškom magijom vrlo dobro znaju i prepoznaće se u ovome o čemu ću dalje pisati.  Oni koji su magnje uoznati će se bolje upoznati i naučiti kako da prepoznaju simptome i kako da se zaštite od jedne od najjačih magija na svetu.

Vlaška magija deluje na čoveka kome je napravljena, utiče na njegov život, ljubav, posao, zdravlje i menja njegov tok života vrlo brzo. Mnogo ljudi ni ne zna da su pod opasnom Vlaškom magijom i ne prepoznaju simptome. Jedan od razloga zasto da posumnjate da ste pod ovom magijom je:

  • da imate veze sa Vlaškim krajem (porodica, poreklo, rođaci, partner, prijatelj…)
  • da vam se dešavaju čudne promene u životu i organizmu
  • da ste se zamerili nekom za koga sumnjate da se bavi vradžbinama i bajanjem
  • imate problema sa zdravljem
  • imate novčanih problema
  • imate košmare i nesanice
  • život vam više nije kao pre
  • niko vas ne razume i ne može da vam pomogne

 

Vlaška magija iskustva

Vlaška magija je najviše rasprostranjena u predelu Homolja, Rtnja, Kladova i tu je najjače uporište i tu je najviše vlajni i vračara koje znaju da naprave ovu vrstu magije. Mnogo osoba koje su poreklom ili imaju veze sa ovim krajem, jer se ova magija prenosi na potomke i uglavnom ženska deca dalje uče od starijih vračara da prave vlašku magiju i na nju niko nije imun! Zato ako poznate neku osobu koja ima veze sa ovim krajem, budite krajnje oprezni sa njom. Kod Vlaha se prostor iznad ulaznih vrata smatra mestom gde borave duhovi predaka.

Osobe koje su imale ili još pod vlaškom magijom najčešće žele da to što pre zaborave a oni koji još imaju problema život im je pravi pakao. Kako ćete prepoznati osobu koja je pod Vlaškom magijom? To je osoba koja više nije kao što je bila nekad. Potpuno se promenila, kao da je opijena i pod nečijom kontrolom.

Vlaška magija vrste

1. Vlaška Crna magija 

2. Ljubavna vlaška magija

Vlaška Crna magija

se radi da bi se određena osoba uništila osobu i da bi se njome kontrolisalo i manipulisalo. Crna vlaška magija se najobičnije radi kada želite da upravljate nekom osobom ili mu želite da nanesete veliko zlo. Ako primetite ili posumnjate da se čudno ponašate, pogoršava vam se zdravlje, ljubav, porodični odnosi, imate novčane probleme i sl. obavezno se javite za pomoć dok je vreme.

Ukoliko se ne javite na vreme za pomoć, vlaška Crna magija će vam uništiti život, zdravlje, porodicu i sve što vam je bitno.

Vlaška magija je opasna i zbog toga ako se ne skine na vreme i stručno, moće dovesti do bolesti osobe pa čak i do smrti.

Ljubavna vlaška magija

je najrasprostranjenija gotovo da nema osobe koja nije čula za moćne vlaške ljubavne čini.

Vlaška Crna magija se najčešće radi da bi se kontrolisala osoba, najčešće muškarac, tj. radi se takozvano “vezivanje” da osoba ne može da ima polne odnose sa drugim ženama već samo sa jednom za koju je vezan. Ovo se radi kada želite imati osobu samo za sebe da ne gleda druge i da vas ne vara. Na sličan način se radi i sa ženama.

vlaska magija
vlaska magija

Vlaška magija simptomi

Vlaška magija je opasna iz razloga što je prave najiskusnije rusalje i za rituale pravljenja magije koriste predmete sa groblja, mrtve ili žive osobe. U pitanju je zemlja sa groba, odeća ili delovi tela mrtve osobe, delova životinja i sl. Zato se za ovu magiju kaže da je vrlo opasna i vrlo je teško skinuti ovu magiju. Osoba koja je pod vlaškom magijom vrlo često to u početku ni ne zna jer su simptomi uobičajeni.

Ova vrsta magije je opasna jer se kao što sam naveo pri ritualima i obredima koriste opasni predmeti koji mogu ugroziti zdravlje pa čak i život. To su delovi uginulih životinja, napitaka sumnjive sadržine npr “mrtvačka voda”, krv od mrtvaka, delovi tela raznih životinja i slično. Ovi sumnjivi predmeti se koriste kada se vlaška magija pravi ali neki se koriste i kod skidanja vlaških čini i vradžbina.

Nije ni čudo što za ovu magiju smatraju da je jedna od najstarijih i najduže očuvanih magija na svetu. 

Vlaska magija
vlaska magija iskustva

Vlaška magija za ljubav

Kada se utvrdi da ste zaista pod Crnom magijom, prvo treba da se vidi u kojoj ste fazi i koliko je vlaška magija kod vas napredovala i ojačala. U nekim slučajevima nema pomoći i to su najteži oblici. Tako da ako se na vreme javite čim osetite prve simptome i posumnjate tada se možete osloboditi i zaštititi od ove magije!

Ja sam često kao mali boravio u Vlaškom kraju, jer mi je baba bila vlajna i to veoma moćnih čini. Baba je bila poznata rusalja i ona je imala moći da pomaže ljudima i naučila me dosta tome kako da osobu oslobodim od vlaške magije, jer onaj ko zna da spravi čini zna i da ih skine. Naučila me je rituale i tehnike koje i danas primenjujem da pomognem ljudima da se oslobode opasne vlaške magije.

CIGANSKA MAGIJA

Svi rituali koje radim da bi ljudima pomogao da se oslobode od vlaške magije su na daljinu i potpuno su bezopasni po zdravlje i po život.

Nije ništa komplikovano i opasni po vas, već se sve radi na daljinu i uz pomoću materijala i predmeta koji se izrađuju specijalno za vas.

Ako sumnjate da imate problema sa vlaškom magijom, odmah mi se na vreme javite za pomoć.

Vlaška magija kontakt

Javite mi se, možete me kontaktirati preko e-maila ili Facebooka  OVDE.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

One thought on “Vlaška magija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž