5 načina kako da nađete vašu srodnu dušu

ljubavni ritual

1. Verujte u svoju srodnu dušu

Prvi korak da bi pronašli voljenu osobu ili srodnu dušu, morate u to čvrsto verovati i svaki dan raditi na tome. Vaša srodna duša je možda u vašoj zgradi, komšiluku, gradu ili susednom gradu, državi. Nikada ne smete prestati da tragate za njom. Za početak napravite sebi listu osobina kako bi trebala da izgleda vaša stodna duša i koje bi sve osobine i kvalitete trebala da ima. Kada ovo definišete i ako ne gubite veru, već ste na pola puta.

2. Češće putujte i menjajte sredinu

Put i promena sredine uvek prijaju i čoveku napune baterije. Samim tim pruža se prilika za upoznavanjem novih ljudi i predela. Možda se baš vaša srodna duša krije u susednoj državi, gradu ili kontinentu. Zato nikada ne odustajte i trudite se da sklopite što više kontaktata ili prijateljstava. Zato šta čekajte? Više putujte i sklapajte nova prijateljstva!

3. Internet i socijalne mreže

Internet danas spaja mnoge ljude ali ih i otuđuje i zatvara u samoću. Ovde morate napraviti balans. Prednost interneta je da možete iz svog doma ili bilo koje druge lokacije pronaći ljude sličnog interesovanja kao vi i spojiti se sa njima i ostvariti kontakt i poznanstvo uživo. Ovo je idealna stvar da se pomere granice i sruše barijere koje vas odvajajju od vaše srodne duše.

 

srodne duse
srodne duše

4. Zalečite stare ljubavne rane

Ako ste bili u dugoj vezi ili braku, potpuno je normalno da je to na vas ostavilo emotivne posledice i da svaku narednu osobu koju upoznate upoređujete sa bivšom osobom. Da biste napredovali i prihvatili u vaš život novu osobu sličnu vama morate zalečiti stare ljubavne rane i nastaviti život.

5. Budite spremni da promenite svoje navike

Osobe koje su dugo same često misle da je sve što urade i da su svi njihovi postupci i osobine ispravni. Neke loše stare navike morate promeniti kako bi lakše prihvatili noe vu osobu. Probajte da vidite koje su vaše najveće mane koje smetaju ljudima u vašoj okolini, porodici, prijateljima.. i pokušajte da ih umanjite ili eliminišete. Probajte da primenite ovih novih 5 pravila u vašem životu i videćete zanimljivu promenu.

 

Koje od ovih pravila ćete prvo primeniti i u kojima se vi prepoznajete?

Podelite sa mnom u komentarima ispod.

 

Karlo

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž