1. Verujte u svoju srodnu dušu

Prvi korak da bi pronašli voljenu osobu ili srodnu dušu, morate u to čvrsto verovati i svaki dan raditi na tome. Vaša srodna duša je možda u vašoj zgradi, komšiluku, gradu ili susednom gradu, državi. Nikada ne smete prestati da tragate za njom. Za početak napravite sebi listu osobina kako bi trebala da izgleda vaša stodna duša i koje bi sve osobine i kvalitete trebala da ima. Kada ovo definišete i ako ne gubite veru, već ste na pola puta.

2. Češće putujte i menjajte sredinu

Put i promena sredine uvek prijaju i čoveku napune baterije. Samim tim pruža se prilika za upoznavanjem novih ljudi i predela. Možda se baš vaša srodna duša krije u susednoj državi, gradu ili kontinentu. Zato nikada ne odustajte i trudite se da sklopite što više kontaktata ili prijateljstava. Zato šta čekajte? Više putujte i sklapajte nova prijateljstva!

3. Internet i socijalne mreže

Internet danas spaja mnoge ljude ali ih i otuđuje i zatvara u samoću. Ovde morate napraviti balans. Prednost interneta je da možete iz svog doma ili bilo koje druge lokacije pronaći ljude sličnog interesovanja kao vi i spojiti se sa njima i ostvariti kontakt i poznanstvo uživo. Ovo je idealna stvar da se pomere granice i sruše barijere koje vas odvajajju od vaše srodne duše.

 

srodne duse

srodne duše

4. Zalečite stare ljubavne rane

Ako ste bili u dugoj vezi ili braku, potpuno je normalno da je to na vas ostavilo emotivne posledice i da svaku narednu osobu koju upoznate upoređujete sa bivšom osobom. Da biste napredovali i prihvatili u vaš život novu osobu sličnu vama morate zalečiti stare ljubavne rane i nastaviti život.

5. Budite spremni da promenite svoje navike

Osobe koje su dugo same često misle da je sve što urade i da su svi njihovi postupci i osobine ispravni. Neke loše stare navike morate promeniti kako bi lakše prihvatili noe vu osobu. Probajte da vidite koje su vaše najveće mane koje smetaju ljudima u vašoj okolini, porodici, prijateljima.. i pokušajte da ih umanjite ili eliminišete. Probajte da primenite ovih novih 5 pravila u vašem životu i videćete zanimljivu promenu.

 

Koje od ovih pravila ćete prvo primeniti i u kojima se vi prepoznajete?

Podelite sa mnom u komentarima ispod.

 

Karlo

5.00 avg. rating (94% score) - 2 votes
Tagged with:
 

Slični tekstovi:

Postavite pitanje ili komentar ovde