skidanje porodicnog prokletstva

Crna magija i deca

Crna magija namenjena deci je jedan od natežih i najpodlijih oblika Crne magije. Na to se ide da bi vas direktno povredilo i nanelo patnju, bacanjem čini na vaše potomke. Jednostavno rečeno deca se odjednom promene i nisu više ona stara. Promena ponašanja, raspoloženja i poslušnosti su neki od simptoma.

Jelena iz Nemačke kojoj sam pomogao tretmanom.

Vrlo često ova magija se manifestuje tako što deca krenu pogrešnim putem droge, kocke ili alkohola.

Takvu decu vrlo često kontrolišete odlaze u propast. Često se dešava i da zapadnu u loše društvo koje je sklono porocima.

Crna magija se namešta i maloj deci podjednako kao i velikoj! Generalno magija zahvata celo vaše buduće potomstvo! Ovakva magija i čini vrlo često se bacaju na bebe i malu decu i time stvaraju najgoru patnju roditeljima.

Dete pod Crnom magijom ima razne strahove, bolove, ptividjanja, bolesti dogadja se još da ima loš uspeh u školi, sportu, da ga izbegavaju ostala deca i sl.

Crna magija kod dece je veoma opasna stvar i deca su najranjivija i najosetljivija na Crnu magiju.

Vrlo je bitno da čim se primete najmanji simptomi krene sa tretmanom skidanja magije, da bi se što ranije otklonila, jer kasnije može biti veoma teško.

Ako primetite ovakve ili slične simptome ili sumnjate da je se vaše dete čudno ponaša, trebalo bi odmah reagovati i javiti mi se.

Možete mi se direktno ovde javiti.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

10 thoughts on “Crna magija kod dece

  1. moj problem sa decom je isti kao gore navedeni svi simptonmi su isti

  2. puno pozdrava zovemse naiza ibric pronaslasamvas na sajtu i vidim daste mnogima pomogli javamse obracam akomi mozete pomoci jer sam osjetila dase nesto desava sa mojom famelijom rodzenasam 14 5 1964 umodrici a zivim usa molimvas pomozitemi hvala

  3. moj sin se ozledio i dobio invaliditet za celi zivot,a ja se sa to ne mogu pomirit i moram mu nekako pomoci.Molim vas da mi kazite dali se radi za crnu magiju .Sin mi je roden 14.08 2010 a ja 17 09 1977.Pomozite mi hvala.

  4. .Imala sam vezu od 3 god,i ja sam ga ostavila. Sad pokušavam da mi se vrati,ali mi ne ide nikako.
    Molim vas da mi pomognete. Unaprijed hvala.
    Ro?ena 22.10.1990

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž