Sigurno mnogi od vas stalno sebi podsvesno postavljaju ovo pitanje bezbroj puta?

U zrelim ste godinama, privlačno izgledate, imate posao… ali nikako ne uspevate da pronađete voljenu osobu i srodnu dušu sa kojom ćete nastaviti zajednički život. Uvek vam se nešto izjalovi ili jednostavno ste uvek daleko od srodne osobe.

Dani, meseci i godine prolaze a vi ostajete sami i gledate kako vaši prijatelji, komšije, rođaci, kolege zasnivaju porodice i uživaju u sreći i blagostanju. Pitate se kako je to moguće i imate osećaj da se to samo vama dešava na svetu. Niste u pravu, jer sličan problem ima mnogo muškaraca i žena širom sveta koje imaju isti problem kao i vi. Čak su i prijatelji pokušali da vas spoje sa nekim “na silu” i na slepo ko ima sličan problem, ali i to nije uspelo, jer se to jednostavno ne dešava silom i moraju da se poklope vaše kosmičke sile.

samoca
Sigirno sebi ovo pitanje postavljate često?

Za podudaranje i početak zajedničkog života i stabilne veze, vrlo je bitno da se vaša kosmička polja i sile podudaraju inače od te veze i budućnosti neće biti ničeg! Morate se truditi, i odmah proveriti i videti da li je ta osoba za vas i da li ćete imati zajedničku budućnost?

Statistike:
700 miliona razvedenih ljudi živi trenutno na zemlji
1,5 milijardi je samaca
300 miliona samaca i udovica
dok 5 milijardi parova živi srećno u bračnoj zajednici

Kako da znate da li vam neka osoba odgovara?

 • To jednostavno možete proveriti da li se vaši horoskopski znaci podudaraju? Proverite ovde: Horoskop.
 • Zatim proverite da li vam ta osoba dolazi u san i u kakvom obliku. Pogledajte koje se reči vezuju za prvo slovo njenog imena: Sanovnik.
 • Najprecizniji i najpouzdaniji način da proverite da li vam određena osoba odgovara je da vam uradim analizu i to odmah proverim i kažem da li da nastavite da se trudite za tu osobu ili jednostavno da odustanete i okrenete svoju energiju i pažnju ka drugoj ili novoj osobi.

Jer kako stari kažu nekada je bolje i ostati sam nego biti u lošoj vezi ili braku.

Nikada ne odustajte i budite obazrivi!

Vaš karlo

Nedavno sam pisao sličan članak na ovu temu koji možete pročitati ovde: https://skidanjemagije.com/5-nacina-kako-da-nadete-vasu-srodnu-dusu.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

2 thoughts on “Ne mogu da se udam ili oženim

 1. mollim vas odgovorite mi na dva povezana pitanja hvala,zasto se jos nisam udala i dali cu se udati?veoma mi je bitno data rodjenja 21 11 79 10:25am ,skopje .hvala

  1. draga,

   javite mi se na email kontakt na sajtu i posaljite vase podatke i kratak opis vaseg problema.

   karlo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž