Moćne ljubavne čini

Najrasprostranjeniji predmet u ritualima ljubavne magije je katanac – simbol nečega što se da zarobiti i osloboditi. Ako je verovati savetima vlaških vračara, proleće je pravo vreme da se prikupe svi rekviziti da bi se tokom godine svi lepo zabavili praktikujući ljubavnu magiju. Moralne norme uvrežene u staroj evropskoj tradiciji, Vlahe nisu zanimale. Ljubomora, posesivnost ili kratkotrajna promena partnera nisu bile zlo zbog kojeg bi se neko mučio grižom savesti ili bi bio postavljan na stub srama. Zato je još čudnije što je ljubavna magija kod Vlaha najrazvijenija, a romantične bajalice najbrojnije, najdelotvornije i gotovo sve odreda imaju moć psihičkog vezivanja ljudi koje liči na opsesiju.

Ljubavna Magija
Moćne ljubavne čini

Pomoću čega se radi ljubavna magija?

Pored već pomenutog katanca, koristi se med, kao bezopasno sredstvo koje lepi, ugalj koji u magiji simboliše ono što pali i bosiljak koji svojim aromatičnim mirisima opija. Crveni ili beli konac, so, šećer i voda iz kuće, obavezni su za identifikaciju ličnosti u magiji, a dodaci na svu tu hrpu naizgled nasumično sakupljenih predmeta zavise od pojedinačnog problema.

Po priči Milke D. iz Majdanpeka udala se za momka koga nije poznavala, ali joj se veoma dopao na prvi pogled. I danas, nakon desetak godina, seća se kako joj je bilo smešno kada joj je vračara sa obližnjeg brda Krš bajala čisteći sobicu u svojoj oronuloj kućici od blata. Vračara je tri puta bajala dok je mela po kući. Sakupljeno đubre iznosila je napolje i bacala ga u onom pravcu gde je Lale živeo. Prekrstila bi se i tri puta ponovila basmu: “Ne metem slamu, ne metem đubre, već metem sve mraviće, već metem sve stenice. Metlom ih pometoh, po Laleta poslah. Kada na njega naiđete da mi ga bockate, podbadate, meni da ga otpravite. Mira nigde da nema, ni sa kim da ne prozbori, dok se meni ne pojavi“, priseća se Milka.

Lale, na koga je bio usmeren ovaj ritual, postao je prava žrtva iznenadne strasti koju je ostetio. Kako je već na prvom sastanku priznao Milki, patio je otkako ju je prvi put ugledao u holu bioskopa.

Kada je M. L.(44) iz Rudne Glave kod Majdanpeka nedavno shvatio da mu seksualna moć drastično opada, poverovao je tradiciji svog rodnog kraja da ga je neka žena uz pomoć vlaške magije učinila impotentnim. Pronašao je “zloću” i, nakon silnih rasprava, uspeo je da dobije beleg kojim je “vezan” i njegovo zdravstveno stanje opet se vratilo u normalu. A da bi ga “urekla”, žena sa kojom je imao seksualni odnos pogledala ga je dok je spavao – kroz prsten zamočen u menstrualnu krv… Svoje psihičke moći Vlajne za ove potrebe upotpunjuju raznim korisnim rekvizitima poput konca, igle, biljaka, ljudske krvi, pepela, balege. 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

5 thoughts on “Moćne ljubavne čini

  1. zelim da znam koliko je ova magija zaista uspesna i koliko recimo vraca staru lkjubav … da li postoji sansa da vratim staru ljubav sa bilo kojom navedenom magijom .. nisam neki vernik u ove cini ali zelela bih da isprobam nesto sto je naj efikasnije od ovih navedenih cini recimo….

  2. zelela bih da znam da li ove magije zaista deluju.treba mi pomoc.imam decka i zabavljam se sa njim.nasa ljubav je obostrana ali on ne pokazuje nikakve emocije prema meni.nije me poljubio ni uhvatio za ruku,zagrlio ….nisam sigurna da li me zaista voli i zato mi treba pomoc.
    ako me voli da li postoji magija da mu prorade emocije

    1. draga aleksandra ako se neko tako ponasa ne treba se ni truditi lepo nadjes nekog ko ce te primetiti drzati za ruku i voleti a takvi ima po dosta

  3. zelela bih da znam da li ove magije zaista deluju.treba mi pomoc.imam decka i zabavljam se sa njim.nasa ljubav je obostrana ali on ne pokazuje nikakve emocije prema meni.nije me poljubio ni uhvatio za ruku,zagrlio ….nisam sigurna da li me zaista voli i zato mi treba pomoc.
    ako me voli da li postoji magija da mu prorade emocije

  4. Molim vas,pomozite mi..u braku sam 14hodina i imsmo decu a pre dva meseca sam primetila da me vara…kako da ga posvadjam sa mjom,da opet normalno zivimo….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž