ljubavno vezivanje

Ljubavno vezivanje

Osećaj da je slepljen za samo jednu ženu i da bez nje ne može da diše, poznat je mnogim muškarcima, a većina njih nema objašnjenje za njega, pričaju vlaške vračare iz istočne Srbije kad im se pomene reč vezivanje. One još dodaju da u takvo stanje muškarca dovodi žena koja uz pomoć vračare na njega baca čini zbog posesivnosti, strašne  ljubomore ili osvete.

Postoji mnogo ovakvih primera i priča u vlaškoj magiji i izdvojio bih primer iz okoline Zaječara (istočna Srbija) gde je čoveka vezala ljubavnica gvožđem, kako je ne bi varao sa svojom suprugom. Čovek se čak i šlogirao. Nijedan lekar nije mogao da mu pomogne. Tek kada je saznao za magiju, ljubavnica ga je, pod pretnjom, odvezala i on se oporavio.

Postoje i primeri kada žena vezuje svog muža da bi dobila slobodu i raznovrsniji ljubavni život. I to obično prave vlaške vračare koje, za razliku od drugih, ovu vrstu nazivaju Crnomagijaškom. One ne boluju od takvih predrasuda, jer smatraju da mogu da pomognu svakome ko im se obrati za pomoć. Svoje psihičke moći Vlajne za ove potrebe upotpunjavaju raznim rekvizitima poput konca, igle, biljaka, ljudske krvi, pepela, balege.

Bitni brojevi koji se izgovaraju prilikom ljubavnog vračanja su:

3 simbol seksa

7 broj ljubavi

9 kontakt sa višim silama

ljubavno vezivanje

Od boja koje se koriste pri vračanju se koristi crna, koja upija i crvena koja ograničava, svejedno štiti li od upada pozitivne ili negativne vibracije. Izbegavaju samo zelenu koja oslobađa.

Blaži oblik vezanosti muškarac može da doživi i ukoliko je bio žrtva zanimljivog magijskog rituala sa prstenom. Po zapisu poznatog etnologa dr. Jovana Protića, žena sa kojom muškarac ima seksualni odnos, pogleda ga dok spava kroz prsten zamočen u menstrualnu krv. Muškarac nakon toga oseća stalnu potrebu za njom, žiganje i trnjenje ispod pleksusa.

Razvezivanje se vrši na kućnom pragu kada vračara muškarcu veže noge konopcem  i onda ih munjevitim pokretom rasteže.

Vlaška ljubavna magija

Vlaška magija jedna je od magija, kažu, koja vezuje i na daljinu, Kada ošacuju muškarca koga žele, a sa njim još uvek nisu stupile i fizički kontakt, žene u Rudnoj Glavi kod Majdanpeka, služe se obredom sa crnim koncem. Sačeka da željeni naiđe i dok skoncentrisano gleda u njega na koncu vezuje devet čvorova uz neku od čuvenih bajalica za ljubav.

Najjače dejstvo među rekvizitima za izazivanje impotencije, međutim imaju predmet uzet od pokojnika. To je maramica na kojoj se sakupljala izlučina iz usta umrlog u periodu između smrti i ukopa, prsten sa njegove ruke, igla i konac. Do njih se teško dolazi, jer rodbina pokojnika budno čuva, baš zbog moguće zloupotrebe njegovog energetskog stanja za “nečiste radnje”. Ali se vračare, vođene domišljatošću i iskustvima naših dalekih predaka, ipak snađu. Ušunjaju se i neprimetno i u odelo umirućeg ubodu špenadlu. Vade je kada bolesnik umre i jos dugo nakon toga koriste je za obrede. Ženi koja bi da veže ljubavnika, vračara ustupi iglu i ova treba da svog dragana bocne u stražnjicu i to u trenutku orgazma kada on tu bol neće ni osetiti. Magija, kažu počinje odmah da deluje, a da žrtva kasnije ne zna da objasni  šta joj se to tako nepbično desilo i kada je to “vezana”. Bez tog podatka, međutim , retko da ga koja druga vračara može osloboditi od pritiska.

Crna magija za ljubav

Najupornije savremene vlašle vračare, koje su poslednjih decenija smešale tradicionalno iskustvo svojih predaka i hrišćanske, preciznije, pravoslavne običaje, za odvezivanje muškarca traže pomoč i od svete deve Marije. Mole se Bogorodici dok vračaju ali su im , za svaki slučaj, pri ruci i užarci kojima započinju obred, dok gvozdeni nož da “iseku vezu”, tamjan da oteraju zle demone, i beli luk da spreči demonsko angažovanje. Vračare se trude da otkriju bar neki detalj o osobi koja je čini vezivanja naručila i potom vezanog nesrećnika nateriju da bar neki detalj o osobi koja je čini vezivanja naručila i potom vezanog nesrećnika nateraju  da pođe u potragu za njom. To je uglavnom badava posao, pa se muškarci često služe pretnjama ili silom prema partnerki za koju sumnjaju da ih je vezala.

Po jednom zapisu, mladić je često posećivao stariju žiteljku sela Šarbanovac kod Bora. Nakon izvesnog vremena shvatio je da je opčinjen. Nije mogao da opšti ni sa jednom drugom ženom iako su one bile i lepše i mlađe. Tek nakon teških batina, baba je priznala da je vezivne čini zaista napravila i beleg odavno bacila u baru. Jadnik ju je ubio i nakon toga je završio u zatvoru. Ali se njegova muškost, nažalost ni tada nije povratila..

Ovo su samo neki od primera i priča opasnih ljubavnih obreda i rituala koje vračare koriste da bi vezale neku osobu.

Da li i vi imate neki primer ljubavnog vezivanja koji se desio vama ili osobi koju poznajete ili vam je potrebna moja pomoć?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

2 thoughts on “Kako žene vezuju muškarce?

  1. Pozdrav,slucajno sam nasla vas sajt i iskteno bih vole la da mi pomognete da vratim bivseg

  2. Zdravo, ja bih zelela da saznam kako odvezati partnera koji je vezan.

    Pomozite mi, molim vas.

    Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž