crna magija za bebe

Trudnoća i magija

Trudnoća je jedno blaženo stanje i tada više ne razmišljate samo o sebi, već imate još jedno malo biće, koje je deo vas i koje vam postaje centar sveta. Sve majke bi dale sve za svoje dete i trude se da maksimalno zaštite svoje dete i da ga donesu na svet najsigurnije moguće. Trudnoća je dar od Boga i pomislite samo koliko ima ljudi koje su sprečeni ili ne mogu da imaju decu.  Zato ću vam u ovom tekstu otkriti kako da najbolje sačuvate i zaštitite vaše dete i omogućite mu srećan dolazak na svet. Ovaj tekst nije namenjen samo majkama već i očevima kao i svima koji planiraju porodicu ili očekuju bebu.

crna magija u trudnoci

Crma magija u trudnoći

Kao što je poznato deca su najosetljivija na čini i magiju i ako vas neko mrzi i želi vam zlo on će na vas “udariti” preko vaše dece dece. Deca, po pravilu što su manja to su podložnija magiji i vradžbinama i ona vam ne mogu reći da osećaju simptome ili da imaju nekih problema. Zato sam za vas izdvojio jednu molitvu koju preporučujem trudnicama i mladim majkama da izgovaraju i tako zaštite svoje dete od negativne energije, vradžbina i Crne magije.

trudnoca-i-magija

Zaštita za bebe

Molitva u vreme trudnoće

O, preslavna Majko Božja, pomiluj me, sluškinju Tvoju, dođi mi u pomoć u vreme mojih bolesti i opasnosti s kojom se rađaju sve jadne kćeri Evine.

Seti se, o blagoslovena među ženama, s kakvom radošću i ljubavi si išla žurno u Gornju Zemlju da posetiš svoju rođaku Jelisavetu za vreme njene trudnoće i kakav je čudesan utisak ostavilaTvoja blagodatna poseta i na majku i dete u utrobi njenoj.

I iz neiscrpnog blagosrđa Svoga daruj i meni, najponiženijoj sluškinji Tvojoj, da srećno zavrđim trudnoću: daruj mi blagodat da se dete koje sad miruje pod mojim srcem, kad se rodi s radosnim razigranjem, slično svetom mladencu Jovanu, poklanja božanstvenom Gospodu spasitelju koji se iz ljubavi prema gresnima nije uzgnušao da i sam postane dete. Neizreciva radost koja je ispunila Tvoje devstveno srce pri pogledu na Tvog novorođenog Sina i Gospoda, neka ublaži muku koja mu predstoji usled rađanja.

Život mira, moj Spasitelj, koga si Ti rodila, neka me spase od smrti, koja preseca život mnogih majki u trenutnku porođaja i neka ubroji plod moje utrobe među svoje izabranike.

Usliši Presveta Carice Nebeska, smirenu molbu moju i uzmi mene, jadnu grešnicu, u Svoje okrilje, okom Tvoje blagodati: ne postidi moje uzdanje u Tvoje veliko milosrđe i oseni me.

Pomoćnice Hrišćana, isceliteljko, udostoj i mene da na sebi osetim da si Ti majka milosrđa i da uvek proslavljam Tvoju blagodat, koja nikad nije odbacila molitve jadnih i koja je izbavljala sve koji su te prizivali u vreme tuge i bolesti.

Amin.

Savet: ovu molitvu možete i naučiti napamet ili je prepisati na papir ili u telefon kako vam je najlakše. Preporučuje se da se izgovara uveče pred spavanje. 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž