rituali crne magije

Nova nauka je ostvarila snove stare magije i imenovala je demona koji nam unosi nervozu, apatiju i bolest, ali nije našla lek protiv njega…

Lek protiv uticaja otrovnog gasa radona nauka još ne zna ali ga znaju vračevi.

Crna magija rituali

Kad je čuveni antropolog i filozof Frejzer je još u 19. veku rekao da će nova nauka ostvariti snove stare magije. Mislio je na činjenicu da smo svi svesni povremene iznenadne negativnosti koja nas opkoljava i unosi neraspoloženje, nervozu, agresiju i mržnju prema drugim ljudima pa i sebi. Iza toga prestižu depresija ili apatija.. a tako ravnodušni prema svemu zaboravimo da se brinemo o svom zdravlju pa se razbolimo i …

Zato ćemo se u ovom tesktu pozabaviti fenomenom koji su naši preci nazivali demonima iz dubine zemlje a naučnici zovu radonima iz dubine zemlje.

Nema razlike u opisu ovog dejstva ali ima razlike u eliminisanju tog negativnog dejstva. Nova nauka nažalost ne zna ni jedan recept, dok stari magovi znaju najmanje riatuala kako da se oslobodite ovih pojava.

U ovom tekstu ću vam pisati o najstarijem sredstvu za uklanjanju zlih demona kao i kako se zaštititi od štetnog gasa radona koji izlazi iz zemlje i to zagađenje ne može niko da spreči.

Na otvorenom u prirodi ga manje osećamo zbog pristustva drugih gasova, ali u zatvorenom prostoru, on je gospodar i moć. Možemo ga ublažiti tako što otvorimo prozor, a totalno ga sludeti ako uzmemo metlu. Sigurno se čudite kao što sam i ja bio začuđen prvi put. Dobro ste čuli, ne usisivač, džoger, niti ostale moderne rekvizite, već običnu metlu, napravljenu po receptu i ritualu naših predaka. Metla spravljenna na ovakav način zove se još i magična metla.

crna magija rituali

Verovanje u moć magične metle je toliko jako i još su stari Grci formirali nauku o metlama – scopaelogija. U Bibliji je 9 puta smomenuto moćno i magično delovanje metle kroz razne periode. Ritualno su se čistili hramovi još u vreme Vavilona, Starog Egipta a i u Rimu su čistači hramova bili veoma cenjeni građani. Afroemerikanci koriste metlu prilikom venčanja. Običaj se zove “skakanje preko metle u novi život”. Tokom godina ropstva u Sjedinjenim Američkim Državama neki robovlasnici nisu dozvoljavali crkveno venčanje pa se tradicija prenela u Ameriku. Metla bi bila postavljena na vrata i kada bi mlada i mladoženja otvorili vrata, metla bi morala da padne i oni bi je tada preskočili.

U Bibliji u delu “parabola o izgubljenom ordenju” metla se pominje u metafori kao sredstvo izgubljenog duha. Predpostavimo da žena ima deset srebrenjaka i pritom izgubi jedan, zar ona ne zapali sveću i ne pomete kuću, i pretrese sve pažljivo, dok ne nađe izgubljeni srebrnjak. U Kanadi ljudi odavno imaju svoje metle za ples i danas se održava izložba ovih metli. Živahan metla ples, podrazumevaju brz rad nogu i skakanje.

Prva asocijacija spominjanja metle i magije je povezanost veštica i jahanja na metli, tako da metla od ranog detinjstva dolazi u vezu sa jakim magijskim delovanjem, još od najranijeg detinjstva.

Metle se i danas koriste pri magijskim obredima i ritualima i pri ritualima se koriste ručno pravljene domaće metle. Vrlo često se koriste za pravljenje i skidanje porodičnog prokletstva.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

2 thoughts on “Čarobna metla za borbu protiv demona

 1. da li je ta carobna metla napravjena od prutova od kojih je

  druga domaca zuta – jel to ona sto se kupuje bilo gde

  1. draga Edisa,

   moze i obicna metla ali najbolja je ona koja se rucno napravi.
   Potrebno je da se napravi bajalica da bi metla imala moc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž