5 sigurnih znakova da vas vara su sledeći: 

1. “Nisam više zaljubljen u tebe.” 

Ovo je logično jedan od naočiglednijih znakova da vas vara. Vaš suprug ili dečko može da ima duboku i intimnu vezu sa vama, ali novootkrivena strast prema drugoj osobi može da nadvlada vašu vezu i natera vašeg partnera da uguši svoje prava osećanja. Naleti hormona i strast koju oseća u novoj ljubavnoj vezi mogu da iskrive njegov pogled na stvari.

ljubavne prevare
Ljubavne prevare

2. Provođenje mnogo vremena na kompjuteru 

U današnje vreme, u svetu moderne tehnologije, osoba zaintererisovana za ljubavnu aferu ne mora ni da napušta sopstveni dom. Jednostavno korišćenje Internet čet soba, veb sajtova za onlajn ljubavne veze i tajne adrese uzrokovali su alarmantni porast u broju emocionalnih afera. Ako primetite da je vaš partner više onlajn nego inače, da redovno koristi čet sobe i posećuje pornografske sajtove, vreme je da se zabrinete.

3. Misteriozni telefonski pozivi i dugi telefonski razgovori 

Ljubavne afere se održavaju prvenstveno preko telefona, naročito mobilnog. Ako uhvatite partnera kako iznenada završava telefonski razgovor, kada ulazite u sobu, ili kako stalno briše stare poruke i listu poziva i zauzima odbrambeni stav kada ga pitate nešto o tome, ne bi bilo loše da pregledate listu poziva koju uvek dobijete uz račun.

4. Čudno ponašanje 

Vaš suprug ili dečko jednostavno nije tamo gde je rekao da će biti, a za dugo zadržavanje van kuće nema nikakvo objašnjenje. Novac se troši, a vi ne znate na šta tačno i pronalazite gomilu računa za stvari koje niste ni videli. Primetili ste da nedostaju određeni odevni predmeti vašeg dragog ili ste pronašli odeću koja ne pripada nijednom članu vaše porodice – sve to ukazuje na prevaru.

5. Vaši sopstveni strahovi i sumnje 

Ako primetite da pokušavate da pronađete izgovore za čudno ponašanje vašeg dragog ili pokušavate da uverite samu sebe da vas nikada ne bi prevario, onda je vreme za uzbunu. Vaša intuicija je najčešće jedan od najboljih pokazatelja da nešto nije u redu. Ako sumnjate da vas partner vara, sprovedite malu istragu i zatim razgovarajte s njim o informacijama koje ste prikupili. Učinite to mirno i civilizovano. Zatražite od supruga ili dečka da bude iskren, ali se pripremite na laži. Tužna je činjenica da osobe koje se upuštaju u ljubavne afere postaju savršeni lažljivci, iako nikada ranije nisu izustili neku laž. Verujte svom unutrašnjem osećaju, ali obavezno nabavite i čvrste dokaze o prevari.

Ne dozvolite da vaša veza ili brak propadne i da preko noći lagano izgubite ono što ste gradili godinama!

 

Čim osetite prve simptome i znakove poput ovih, na vreme me kontaktirajte OVDE i rado ću vam pomoći.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž