OVI DATUMI SU OPASNI Saznajte koji su i tada budite oprezni

Posebno je i vreme kada se izvode magije, kad sama magija ima najjači uticaj na ljude ili okolnosti za koje je namenjena. Prema narodnom verovanju, to je najbolje učiniti u predvečerje, pre zalaska Sunca i pred mladi Mesec, jer se veruje da kako odlazi dan i kako se smenjuje Mesec, tako će se i bolest smenjivati. Nedeljom se vračanje izbegava, a najbolji dani za to su utorak i četvrtak. Takođe, neke vračare vole da vračaju i u ponoć, jer su nečiste sile tada u pokretu i lako se stupa u kontakt sa njima.

Mesec maj je period prepun dobrih, ali i loših energija i ljudi. Morate da obratite pažnju na nekoliko ključnih datuma!

Evo koji su najvažniji datumi koje treba zapamtiti obavezno:

  1. maj – veseli paganski praznik plodnosti u kojem se ritualno spajaju kosmičke ženske i muške energije, koji podstiču buđenje prirode kao jedne od najfinijih kreacija božanstva. Biljke ubrane na ovaj dan imaju čudesne moći. Magovi na ovaj dan uvek sakupljaju prvu jutarnju rosu za svoje ljubavne napitke.

Takođe, na ovaj dan se savetuje kupanje u rekama i jezerima, po mogućstvu bez odeće – jer to je dobra zaštita od negativne energije i bolesti. Postoji još jedno pravilo koje bi valjalo striktno poštovati, a to je da se na ovaj dan nikom ništa ne posuđuje.

  1. maj – Na ovaj dan treba obavezno očistiti kuću i u svaku sobu staviti po čen belog luka kako bi se bar malo zaštitili od ljudi koji vam nanose zlo (od crne magije). Takođe, ako ste u mogućnosti ostavite upaljeno svetlo u sobi u kojoj spavate ili barem u hodniku, kako bi nečiste sile bile zaustavljene i onemogućene da vam uđu u kuću.
  2. maj – Ovaj dan treba iskoristiti i posetiti večne kuće naših dragih upokojenih, samim tim ukazujemo poštovanja svojim precima. Ovaj dan nije dobar za venčanja kao niti za bilo koja svetkovanja ili slavlja.
  3. maj – Sveti Georgije – Đurđevdan, prelep i jako značajan praznik prepun zanimljivih rituala. Za zdravlje i sreću savetujem jutarnja kupanja u rekama i jezerima. Kako bi u kući stalno bilo novca, ujutro treba nasuti vode u jednu posudu pa u nju ubaciti zlatni ili srebreni nakit te pustiti da prenoći, na taj način prizivate finansijsku moć kuće.

Takođe, 6. maj je veoma važan i značajan datum kako za duhovni tako i za telesni svet. Naime, tog dana otvaraju se kapije onostranog i samim tim, dva sveta su jedno više od deset sati. Tada možete osetiti ili vam se može prikazati na tren draga, upokojena osoba i samim tim je moguće da vam poruči i možda neku važnu poruku.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž