KAKO DA IZBACITE NEGATIVNU ENERGIJU IZ KUĆE Ako uradite ovo život će vam krenuti od danas na bolje

Ako se često osećate malaksalo, bezvoljno, umorno i stalno ste neraspoloženi?

Onda je vreme da od sebe oterate negativnu energiju i živite bolje i lepše, već od danas.

Pročitajte ove jednostavne upute i već danas vi i vaši ukućani živite veselije i zadovoljnije.

Stari Sloveni su imali oproban metod koji je do dan danas sačuvan i uspešno se primenjuje. Naši preci su primetili da tamjan kada se zapali ima takoreći lekovito dejstvo na celokupan dom i ukućane.

Tamjan ima veoma prijatan i opuštajući miris i kada se zapali i dim ide ka plafonu to simbolizuje i predstavlja naše molitve upućene ka bogu.

Sve što vam treba da negativnu energiju oterate iz vaše kuće i vratite svetlost su: tamjan, voštana sveća i vera u Boga.

Evo i kako.

1 Okadite kuću

 

Ako ste u poslednje vreme neraspoloženi, osetite negativnu energiju u vašem domu i lošu atmosferu pravo je vreme da to promenite mali jednostavnim ritualom. Uzmite tamjan i zapalite i tako prođite kroz celu kuću i oko kuće.

Tamjan se koristi i prilikom aromaterapije jer svojim prijatnim mirisom pomaže ljudima prilikom bolesti kao što su: astma, bornhitis, disajnih problema, alergije i prehlade.

U aromaterapiji tamjan se koristi za lečenje histerije, napetosti, neraspoloženja.

Kada sa upaljenim tamjanom prodjete kroz vašu kuću, na taj način vi vršite energetsko čišćenje i time terate negativnu energiju.

 

Trik je u ovome…

Veoma je bitno kada ovaj ritual izvodite da vam kuća bude sređena i uredna, a vi kada okadite kuću istuširajte se i na taj način sa sebe saperite negativnu energiju komplet. Na taj način ste uradili kompletno čišćenje.

Čišćenje negativne energije trebalo bi da ponavljate na svakih meseca dana i na taj način činite vašu kuću zaštićenom od svih vrsta negativne energije.

2 Voštana sveća

 

Kada kadite kuću kao što je već objašnjeno u predhodnom primeru, potrebno je i da upalite običnu voštanu sveću. Plamen sveće će vam pomoći da se povežete sa nečim višim ali i da probudite vašu unutrašnju energiju i mudrost.

 

Ovo možete odmah primeniti bilo gde…

Ako ste tužni, neraspoloćeni imate neku nedoumicu ili se kajete upalite sveću i njen plamen će to odagnati. Plamen sveće će vas osloboditi stresa i dela problema koji vas pritiskaju.

Ljudi u Starom Egiptu su verovali da gledanje u plamen sveće vam pomaže da se povežete sa Bogom.

Sveće imaju veoma opuštajuće i umirujuće dejstvo tako da se pored religije i molitvi koriste za meditaciju, spa centre opuštanje ili romantiku.

3 Prekrstite se

 

Istraživanja ruskih naučnika su skoro zapanjila svet. Naime otkrili su da mikrobi nestaju izvode ako se onda prekrsti. Primećeno je da voda menja svoju strukturu, to jest voda postaje čistija ako se predhodno prekrsti i pročita molitva.

Sledeće istraćživanje je izvedeno na institutu u Moskvi, gde je zabelećeno da se kada se čovek prekrsti, oseća mnogo smirenije i oseća duševni mir. Ovo istraživanje je sprovedeno od strane renomiranih ruskih naučnika na uzorku od preko par hiljada ljudi.

Evo otkriveni su i podeljeni sa vam kako na jednostavan način možete da se oslobodite od stresa, a na vama je da na trenutak isključite TV, kompjuter, telefon, tablet i uradite ove kratkte rituale i na taj način zaštiite sebe i svoje najmilije od negativne energije i stresa.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž