crna magija pojam

Šta je crna magija?

Crna Magija – voljno menjanje svesti koje vodi ostvarenju životnih ciljeva; mada se praktično primenjuje od početaka ljudske kulture, danas je gurnuta na marginu kolektivne svesti, a sam je pojam opterećen negativnim značenjima.
Cilj magijskih rituala je delovati na ustaljene podsvesne obrasce, da bi se promijenilo opažanje sveta i pobosljala kvaliteta življenja. Razlika između magije i drugih tehnika koje menjaju podsvesne obrasce je uvid da je slika sveta u velikoj mjeri subjektivna, a njena promena utiče na ponašanje okoline i “spoljne” događaje. Mag razvija kontrolu svog doimanja sveta i poboljšava kvalitet življenja.

 

Postoji vise vrsta crne magije

sta-je-crna-magija

Svaka od njih deluje tj. funkcioniše na sličnim principima. Glavno pitanje bi bilo ko je bolje ume zamutiti. Ona se koristi kako bi se drugoj osobi napravila šteta poput bolesti ili pridobijanja voljene osobe ili rastavljanje supružnika i slično. Crna Magija se može napraviti neželjenoj osobi da poludi. Napomenuo bih da će svako ko se sa crnom magijom bude igrao na onom svetu zavrsiti u paklu, u vatri razbuktanoj.

Crna Magija može napraviti razne poremećaje a ako sa svom svojom negativnoscu deluje duže vreme na jednu osobu, moze joj napraviti pravi životni pakao, kao npr. najteže telesne bolesti, svaki tip nesreće, pa cak i SMRT.
Veliki broj ljudi koje sam imao priliku upoznati, bili su pod uticajem crne magije. Neki misle, a i veruju, da se crna magija mora popiti. To je istina ali i ne samo to. Delovanje crne magije se moze ostvariti i kroz najneobičnije stvari. Svako mesto, bilo to država, grad ili selo, ima svoje lokalne magove koji različito rade uroke, magije. Nekima je specijalnost raditi magiju sa zemlje nekog groba, dok drugi uzimaju kamenje, pesak, biljke ili žrtvuju u ime đavola pojedine životinje.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

3 thoughts on “Kako crna magija funkcionise?

 1. Ja sam iz okoline negotina.

  Imao sam mnogo problema u zivotu..sve je pocelo od moje 12te godine..pa sve lose i lose..
  ovde godine u martu sam hteo da sebe obesim i tako svi problemi ce biti reseni..aliiii..upoznao sam jednu zenu takodje kod negotina jedno selo..odkad sam bio kod nje i napravio sve kako ona kaze..sad se mislim, koliko godina sam ja svog zivota izgubio..
  meni je bilo napravljeno da nikad nemam novca..da budem kao pijan celo vreme..da ocima ne vidim to sta treba da vidim..(bio sam kod ocnog lekara, dobio sam svoju dioptriju ali dzabe..opet ja ne vidim tako kako treba da vidim..ondaa..hteli da mi pokvare ljubav..poceo sam da mrzim devojku..nije nam isao seks..gadio sam se kad je htela da me poljubi..na primer..i jos mnogo tih stvari..

  sve u svemu..nisam verovao nikad u takve stvari..ni tad kad sam bio kod te zene..ali stvari sami su poceli da mi budu sve jasniji i jasniji..

  ko ima problema..da ne ceka..nego sto pre da nadje spas..

  verujte..toliko ih ima na ovom svetu koji su zavidni..hoce da uniste nekoga..CUVAJTE SE TIH STVARI I VERUJTE U BOGA

 2. Cao ! Vas sajt jedan je od perefektinih na koje sam nabasao . Ako se ikada budete nadmetali za najbolji sajt na nasem teritoriju obavezno cu dati vam glas . Podijelio sam sa svim svojim pratiocima na facebooku .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž