Crna magija i problemi u životu (obavezno pročitati)

Večita je zagonetka kako i zašto jedan čovek nanosi zlo drugom ljudskom biću. Naime, od kad je sveta i veka – loši i grešni ljudi zavide dobrima, starost zamera mladosti, a nesrećne osobe – srećnima. Zavist se ispoljava u vrlo različitim oblicima, počev od ljubomore i gnevnih izjava, preko različitih nepodopština, pa sve do zlih namera i odgovarajućih negativnih delovanja.

Crna magija je kao grudva snega, malene i jedva primetne na nekom planinskom vrhuncu, koja se kotrlja ka dolini, uvećava i narasta u pravu lavinu, i se obrušava svom silinom na nedužne i nemoćne žrtve. Sa vremenom i godinama – ona ne biva slabijom, naprotiv, sve više jača… Ponekad crna magija zahvata i nekoliko generacija jedne familije, ponekad se odražava samo na muške ili ženske članove, a uglavnom «strada» najstarije ili najmladje dete.

 

Da biste prepoznali crnu magiju neophodno je znati kako se ona nanosi, te kakvi je simptomi prate. Pre svega, magijsko delovanje utiče na dušu čoveka, pa ona «oboleva», strada i pati. Kao što je poznato čovek je trojedino biće, koje se sastoji od tiela, duše i duha. Grubo govoreći – ljudsko telo se može uporediti sa automobilom. Da bi se taj «automobil» pokrenuo – potrebna mu je energija, koja se nalazi u duši. Postupak ili proces uroka, čarki i vračanja temelji se na «kradji» energije iz duše žrtve, oduzimanju slobodne volje i prava na izbor, darovanom od Boga, još prilikom rodjenja.

Niko nije «imun i otporan» na crnu magiju. Svako može postati njenom žrtvom: i malo, nemoćno dete podjednako kao i najsnažniji «bilder», bogat i uticajan pojedinac, siromašan i pošten čovek, pa čak i crkveno lice! Pa, ipak, postoji odredjeni, mali broj ljudi, sposobnih oduprijeti se negativnom delovanju, jer žive u skladu sa deset Božjih zapovesti.

Često puta mogu se čuti pitanja u stilu: «Zašto je to uradjeno baš meni ili mojoj porodici? Pa mi nikada nismo nikome učinili zlo, nego smo svima pomagali». Umesto odgovora na pitanje – uzvratit ćemo pitanjem: «Koja će to veštica ili crni mag crpiti i isisati energiju iz bolesnog starca, neuspešnog biznismena ili opakog kriminalca?!?»

Imate ovih problema?! Javite mi se i pomoći ću vam!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja sam Karlo Letajev, dobro došli na moj sajt. Moj dar da pomažem ljudima, nasledio sam još od predaka iz Belorusije koji su takođe imali moći. Za razliku od drugih, ne koristim opasne i primitivne metode, već savremene tretmane koji se rade na daljinu.
Svi tretmani su 100% provereni i sigurni!

Ukoliko imate problema, kontaktirajte me preko E-MAILA ili FACEBOOKA, jer telefon ne koristim.

Moji profili:


       
Prati me i saznaj svoj lični horoskop:

MOJE BESPLATNE KNJIGE

Crna magija knjiga Test na crnu magiju

SANOVNIK

Izaberi slovo na koje si sanjao/la:

A
B
C
Č
Ć
D
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
Lj
M
N
NJ
O
P
R
S
Š
T
U
V
Z
Ž